Scandal. Andreea Marin n-are linişte după înmormântarea tatălui ei

Fratele vedetei este cercetat de poliţişti după ce a bătut un jurnalist în faţa cimitirului din Iaşi.

Sâmbătă, "Zâna" şi-a dus tatăl pe ultimul drum, la Cimitirul Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel din Iaşi. Rudele şi prietenii şi-au luat rămas bun de la Dan Marin, care a murit joi, cu doar câteva zile înainte de a împlini 70 de ani.

Andreea Marin (41 de ani) a sosit la cimitir, împreună cu soţul ei, Tuncay Ozturk (30 de ani). Imediat după ce ei au intrat în capelă, fratele vedetei, Ionuţ Marin, a răbufnit. Acesta s-a năpustit asupra unui jurnalist, l-a pus la pământ şi l-a lovit cu pumnii şi picioarele.

Doar intervenţia a doi agenţi de pază l-a potolit pe Ionuţ Marin, scrie Click!.

După ce s-a mai liniştit, fratele vedetei s-a întors la înmormântare, însă victima agresiunii, Vasile Enuţă, redactor-şef la postul de televiziune Antena 1 Iaşi, s-a dus la Poliţie şi a povestit ce a păţit. El a prezentat şi dovada agresiunii, întregul incident fiind filmat de colegii săi.

"Eram în afara cimitirului. Nici nu l-am văzut. A venit din lateral şi s-a repezit la mine ca un sălbatic.
Mi-am apărat camera, iar el a continuat să mă lovească. Prima dată am crezut că este un agent de pază, nu ştiam că este fratele Andreei Marin. Nu-mi imaginam că în loc să-şi plângă tatăl vine peste mine şi asta cu doar 15 minute înainte de înmormântare. Nu am urme vizibile de violenţă, însă mă supără o ureche, nu sunt ok. Voi merge luni la medic"
, a declarat Vasile Enuţă pentru Click!.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod