Horoscop. Top 6 cele mai bune mame ale zodiacului. Află care sunt!

Nativa din Berbec îşi va învăţa copiii că trebuie să răzbească în viaţă prin propriile forţe şi să fie independenţi indiferent de tentaţiile din jur.
1. Gemeni

Relaţia dintre tine şi copiii tăi va fi una foarte bună, nu vei fi deloc autoritară cu ei, ci mai degrabă prietenă. Te axezi pe sentimente şi vrei să îi educi în această direcţie. Eşti genul de mamă care nu pune preţ pe lucrurile materiale, ci mai degrabă preferă să nu rateze momentele importante din viaţa lor şi luptă să îi educe frumos.

2. Săgetător

Vei fi genul de mamă foarte apropiată de copiii săi, indiferent de diferenţa de vârstă dintre voi. Vrei să fii la curent cu tot ce este nou, pentru a le putea oferi confortul şi sfaturile de care au nevoie.
Chiar dacă vei trece prin mai multe greutăţi de-a lungul vieţii, pe copiii tăi nu îi vei supune niciodată chinului de a-ţi suporta suferinţele.

3. Taur

Eşti genul de mamă care se va sacrifica enorm pentru binele copiilor săi şi îi va pune pe ei pe primul loc întotdeauna. Relaţia dintre voi o să fie foarte strânsă, singura parte proastă putând fi că îi înveţi să fie dependenţi de tine, dar şi tu de ei. Dacă le oferi mai multă libertate, vor ajunge oameni mai responsabili.

4.
Berbec


Vei fi o mamă bună cu siguranţă şi vei vrea să fii un exemplu pentru copiii tăi. Chiar dacă nu va fi totul perfect în relaţia cu ei, aceştia vor învăţa de la tine să se descurce prin propriile forţe, să fie oameni de succes şi foarte independenţi, atât financiar, cât şi sentimental.

5. Leu

Vei fi o mamă foarte bună, o mamă pe care copiii tăi se vor putea baza oricând. Nu eşti genul de persoană care dă cu pumnul în masă atunci când aceştia greşesc, ci mai degrabă le explică frumos ce trebuie să facă de atunci înainte.
Te lupţi să fii o femeie de succes pe toate planurile, tocmai pentru a putea fi pentru ei un exemplu bun de urmat.

6. Vărsător

Vei fi o mamă care se va axa cel mai mult pe educaţia copiilor săi şi vrei să îi formezi frumos pentru societatea în care trăiesc. Te va preocupa cel mai mult viitorul lor, cariera şi drumul pe care îi vor urma după ce nu vei mai fi în umbra lor. Eşti foarte responsabilă, iar copiii tăi te vor iubi pentru ceea ce eşti.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod