Frumuseţe. 4 trucuri naturale eficiente care îi redau strălucirea tenului tău după vară



Tonifică în profunzime

O altă soluţie care te va ajuta să ai tenul proaspăt şi cu un aspect de strălucire naturală este tonicul obţinut din oţet. Oţetul închide porii măriţi, prevenind astfel pătrunderea impurităţilor, estompează petele pigmentare provocate de expunerea la razele ultraviolete de-a lungul verii, reglează aciditatea pielii şi secreţia de sebum, dar şi dezinfectează. Într-o lingură cu oţet de mere adaugă câteva picături de apă. Înmoaie apoi o dischetă în soluţia obţinută şi aplică pe ten, evitând zona ochilor.
Dacă ai pielea sensibilă poţi dilua cu mai multă apă.


Hidratează eficient

Din cauza expunerii la soare, dar şi la apa sărată sau clorinată, pielea ta se poate usca excesiv de-a lungul verii. De asemenea, aparatele de aer condiţionat, care elimină umezeala din aer, au acelaşi efect asupra pielii tale. Hrăneşte-ţi tenul cu o mască nutritivă naturală. Ai nevoie de o jumătate de avocado bine copt, pe care să îl pisezi până obţii o pastă. Adaugă apoi o linguriţă cu zeamă de lămâie şi una cu miere.
Aplică masca pe faţă şi las-o să acţioneze cel puţin un sfert de oră. Îndepărtează apoi cu apă călduţă. Avocado este bogat în acizi graşi care hidratează profund, mierea are un rol antibacterian, iar zeama de lămâie oferă vitamina C, esenţială pentru a preveni apariţia ridurilor şi pentru a estompa petele. 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod