Smiley vine la Media Music Awards!

Surpriză mare la Media Music Awards! Unul dintre cei mai iubiți artiști din România și-a anunțat participarea la marea gală muzicală de la Sibiu.
Smiley completează lista impresionantă de invitați și va susține recitaluri de neuitat în fața celor peste 40.000 de oameni care vor fi prezenți în Piața Mare și a milioanelor care vor urmări show-ul la MTV România și Pro TV Internațional.

Smiley a fost prezent la primele două ediții, susținând recitaluri și câștigând trofee precum Best Male (2012), Best Pop (2012), Best Featuring (2013). Anul trecut, artistul a câștigat la categoriile Best Male, Best Pop și Best Song.

Pe lângă Smiley, la Media Music Awards vor cânta peste 40 de artiști: Andra, Elena Gheorghe, Alex Velea, Holograf, Delia, What’s Up, 3 Sud Est, Lidia Buble, DJ Sava, Shift, Ruby, Maxim, Akcent, Corina, Otilia, Raluka, Fly Project, Andreea Bălan, Ami, Lora, Alina Eremia, Nicole Cherry, Sore, Puya, Doddy, Vescan, Mellina, Grasu XXL, Guess Who, Naguale, Kaira, Nicoleta Nucă, Lariss, Bere Gratis, Jo, Randy, Uddy, Nadir.
 

Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza numărului de difuzări media din perioada 1 septembrie 2014 – 30 august 2015. Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care identifică și monitorizează în timp real aparițiile radio si TV. MTV România respectă tradiția și anul acesta: unul dintre artiștii de top din România va primi trofeul MMA din partea MTV.

Media Music Awards 2015 este organizat de Asociația Culturală Media Music Awards și susținut de de MTV România.
Media Music Awards este un proiect cofinanțat de Consiliul Local Sibiu, prin Primăria Municipiului Sibiu. MMA 2015 se vede LIVE, în exclusivitate, la MTV, pe 3 septembrie de la ora 19:30. Stați cu ochii pe TV pentru cel mai tare eveniment muzical românesc din 2015!



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod