Ce tratamente naturale folosesc vedetele pentru piele frumoasă și păr strălucitor. 10 rețete

Ce tratamente naturale folosesc vedetele pentru piele frumoasă și păr strălucitor. 10 rețete

Și vedetele folosesc trucuri de înfrumusețare și tratamente naturale cu ingrediente pe care le au în bucătărie. Descoperă zece rețete de măști și remedii pentru piele și păr la care apelează starurile
În afara tratamentelor de mii de dolari la care apelează adesea, vedetele folosesc și măști sau tratamente cu ingrediente naturale, accesibile oricui. De-a lungul timpului, starurile au dezvăluit care sunt secretele lor pentru piele frumoasă și păr strălucitor și au împărtășit cu fanii rețetele pe care le folosesc. Iată ce să încerci: 

Masca pentru păr folosită de Miranda Kerr


Ai nevoie de:
2 linguri cu ulei de cocos
1 linguriță cu oțet de mere

Amestecă cele două ingrediente și aplică masca pe păr după ce ai folosit șamponul și înainte de a aplica balsamul. Lasă masca să acționeze timp de 3-5 minute și apoi spală-te pe cap. Uleiul de cocos îți va hidrata intens părul, iar oțetul de mere îl va face mai strălucitor.

Tratamentul hidratant pentru mâini folosit de Julia Roberts


Ai nevoie de:
ulei de măsline
mănuși de unică folosință

Julia Roberts știe că mâinile sunt cele care ne arată adevărata vârstă și de aceea este atât de important să le hidratăm, pentru ca pielea să aibă un aspect tânăr cât mai mult.
Frumoasa actriță folosește uleiul de măsline pentru a-și hidrata mâinile. După ce te-ai spălat pe mâini, aplică ulei de măsline pe pielea udă și masează bine. Pune-ți apoi o pereche de mănuși de unică folosință din latex sau folie de plastic și lasă tratamentul să acționeze timp de jumătate de oră.

Tratamentul antiacneic folosit de Kendall Jenner


Ai nevoie de:
1/2 linguriță cu zeamă de lămâie
1/2 linguriță cu bicarbonat de sodiu
1 linguriță cu miere

Amestecă toate ingredientele și aplică masca pe coșuri sau zonele predispuse la apariția acneei. Lasă tratamentul să acționeze peste noapte, iar dimineața clătește-te cu apă călduță.

Scrubul pentru buze folosit de Priyanka Chopra


Ai nevoie de:
un praf de sare de mare
3 picături de glicerină pură
3 picături de apă de trandafiri

Frumoasa actriță indiană folosește acest scrub natural pentru a-ți exfolia buzele și a le oferi un plus de volum și suplețe.
Poți înlocui sarea cu zahărul dacă ai buzele sensibile.

Masca antirid a Victoriei Beckham


Ai nevoie de:
1 avocado
1 caisă bine coaptă

Pisează împreună pulpa de avocado și caisa. Aplică masca pe față și las-o să acționeze timp de 10-15 minute, înainte de culcare. Clătește-te cu apă din abundență. Atât avocado, cât și caisa, conțin antioxidanți care previn îmbătrânirea prematură a tenului. În același timp, uleiurile naturale conținute de avocado hidratează intens pielea, iar acizii din caisă exfoliază delicat pielea și estompează petele.
 

Scrubul pentru corp folosit de Cate Blanchett


Ai nevoie de:
ulei de măsline
suc de grepfrut
sare de mare

Cate Blanchett își face un scrub natural amestecând suc de grepfrut cu ulei de măsline și sare de mare. Acest scrub îndepărtează celulele moarte și îți face pielea corpului catifelată și moale.

Masca pentru păr folosită de Adriana Lima


Ai nevoie de:
1 avocado
o lingură cu balsam de păr

Pisează bine avocado și amestecă piureul obținut cu balsamul de păr.
Aplică masca pe păr și las-o să acționeze timp de 30-45 de minute, apoi clătește-te. Supermodelul Adriana Lima folosește această mască o dată pe săptămână pentru a-și menține părul mătăsos și strălucitor.

Demachiantul folosit de Lupita Nyong'o


Ai nevoie de:
ulei de avocado

Actrița a dezvăluit în cadrul unui interviu că are pielea foarte uscată și din acest motiv alege cu grijă soluțiile pentru curățarea tenului. Lupita folosește uleiul de avocado pentru a se demachia. Acest ulei îndepărtează eficient fardurile și în același timp hidratează intens pielea.

Uleiul hidratant folosit de Emma Stone


Ai nevoie:
ulei din sâmburi de struguri

Emma Stone are tenul sensibil și este alergică la creme sau serumuri. De aceea actrița folosește uleiul din sâmburi de struguri pentru a-și hidrata tenul. Acest ulei natural conține foarte mulți antioxidanți, vitamine și minerale care hrănesc pielea și previn apariția prematură a ridurilor.
Vedeta îl aplică pe ten după duș, dar și seara înainte de culcare.

Masca pentru păr folosită de Blake Lively


Ai nevoie de:
ulei de cocos
sau maioneză

Blake a dezvăluit că mama sa a învățat-o acest truc de înfrumusețare. Actrița aplică maioneză sau ulei de cocos pe păr, de la jumătatea lungimii până la vârfuri, apoi se spală pe cap cu șamponul său obișnuit. În acest fel șamponul nu va usca prea mult părul și eviți apariția vârfurilor despicate.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod