5 trucuri ca să ai întotdeauna mâini perfect îngrijite

Pielea mâinilor tale este zilnic agresată, fiind zona corpului supusă multor încercări, zi de zi. Iar dacă ţi s-a întâmplat vreodată să te simţi ruşinată de aspectul mâinilor tale, este din cauza faptului că nu le-ai oferit suficientă atenţie.
Iată ce reguli să urmezi pentru a avea mereu mâini frumoase, perfect îngrijite:

Protejează-le!

Înainte de orice alt truc de înfrumuseţare, mâinile tale au nevoie de protecţie. Toate produsele nocive cu care intră în contact îţi deteriorează pielea şi unghiile pe termen lung. În această categorie intră produsele de curăţenie, cele pentru spălat vase, detergenţi sau prafuri de curăţat. Mănuşile de menaj trebuie să facă neapărat parte din "garderoba" ta pentru curăţenie.
De asemenea, nu uita să poţi mănuşi şi în cazul în care eşti pasionată de grădinărit.

Exfoliază

Foloseşte un truc natural de exfoliere pentru a scăpa de pielea uscată de pe mâinile tale. Umezeşte-ţi mâinile, apoi masează-le delicat cu mălai uscat, ca şi cum te-ai spăla cu săpun. Insistă asupra zonelor mai uscate, apoi clăteşte-te. Poţi sta oentru câteva minute cu mâinile în apă caldă în care ai pus câteva picături de gel de duş sau săpun lichid, pentru ca celulele moarte să fie îndepărtate mai uşor prin exfoliere.

Hidratează intens

Este absolut necesar ca în fiecare seară, înainte de culcare, să foloseşti o cremă de mâini intens hidratantă. Iarna, când pielea are cel mai mult de suferit din cauza frigului, poţi alege una cu formula mai grasă.
O dată pe săptămână, răsfaţă-ţi mâinile cu un tratament hidratant. Spală-te pe mâini cu apă caldă, şterge-te şi apoi aplică imediat din abundenţă o cremă hidratantă. Pune o pereche de mănuşi din latex şi dormi cu ele pe mâini. Dimineaţă vei avea pielea incredibil de fină!

Unghii de divă

Unghiile sunt la fel de importante ca şi pielea mâinilor tale, şi nimic nu strică reputaţia mai repede decât o manichiură neîngrijită. Ai grijă ca unghiile tale să fie impecabile, întotdeauna curate, cu o formă elegantă şi feminină.
Dacă foloseşti des oja, este bine să porţi cu tine în poşetă sticluţa cu nuanţa pe care o ai pe unghii. Astfel poţi remedia rapid manichiura dacă apar zone ciobite.

Frumoase şi în viitor

Se spune că mâinile trădează întotdeauna vârsta unei femei, chiar dacă botoxul, acidul hialuronic sau operaţiile reuşesc să o ascundă de pe chip. Petele pigmentare sunt printre primele semne de îmbătrânire de la nivelul mâinilor. Soarele este vinovat pentru apariţia lor, şi din această cauză, crema de mâini cu factor de protecţie solară este indispensabilă pe timpul verii şi nu numai.
Iarna, poartă mănuşi de fiecare dată când ieşi din casă.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod