Ți se electrizează părul în fiecare zi? 5 trucuri eficiente pentru sezonul rece

Ți se electrizează părul de fiecare dată când îți pui o pălărie sau te îmbraci cu un pulover? Știm că este extrem de frustrant. De vină sunt, de cele mai multe ori, chiar accesoriile sau hainele pe care le porți.
Cand doua materiale similare se intalnesc pe vreme rece si uscata – in acest caz, parul si materialul articolelor vestimentare – firele de par se separa si obtii acel efect absolut enervant, pe care nu stii cum sa il opresti.

Chiar daca pare imposibil de rezolvat, un par electrizat poate reveni la normal cu trucurile potrivite. Mai multi hairstylisti au dezvaluit cateva secrete pe care le poti folosi in acest sezon.

Iata 5 solutii eficiente pentru par electrizat!


1. Foloseste un sampon hidratant


In timpul sezonului rece, cand aerul este mult mai uscat decat de obicei, este recomandat sa folosesti un sampon intens hidratant.
Acest lucru te va ajuta sa eviti sensibilizarea si subtierea firului de par, precum si ruperea acestuia.

Apoi, un par puternic si hidratat va fi mult mai putin predispus la eletrizare, chiar si atunci cand porti pulovere, palarii, berete sau caciuli. Asadar, incearca un sampon precum cel de la Moroccanoil, imbogatit cu ulei de argan. Acesta hidrateaza eficient si iti lasa parul mai matasos ca niciodata! Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod