Alegeri sănătoase pentru a aduce mai mult echilibru în viața ta

Echilibrul este ceea ce căutăm multe dintre noi. Știm că nu este suficient să fim împlinite pe plan profesional, de exemplu, dacă în viața de cuplu suntem nefericite.
Degeaba avem toți banii din lume, dacă sănătatea ne este afectată. Fiecare domeniu este important în egală măsură. Însă, cum găsim echilibrul necesar dintre ele? Iată, în continuare, câteva răspunsuri:

Fă-ți timp pentru tine și acordă atenție sănătății


Starea de sănătate este temelia pe care putem sau nu să construim lucruri noi în continuare. Atunci când avem grijă de corpul nostru, automat se schimbă atât starea mentală, dar și cea emoțională. Astfel putem găsi un echilibru între corp - minte - emoții.
Tocmai din acest motiv se pune mult accent pe adoptarea unui stil de viață în care primează obiceiurile bune. O nutriţie adecvată, exerciţiile fizice regulate, odihna suficietă, o atitudine mentală bună sunt câteva dintre alegerile pe care le putem face zi de zi.

Însă, stilul de viață sănătos nu este singurul mod prin care poți îmbunătăți calitatea vieții. Grija față de sănătatea ta înseamnă și vizite regulate la medic. Există o serie de analize medicale importante pentru orice femeie, indiferent de vârstă.
Respectarea lor te ajută să fii mai relaxată (știi că totul este în ordine) sau îți dă posibilitatea să faci tratamentele necesare din timp, fără să intervină alte complicații.

Pe lângă analizele de sânge, testul Babeş-Papanicolau, ecografia transvaginală, recomandate anual, orice femeie peste 40 de ani este bine să facă și o mamografie digitala. Cele mai multe tipuri de cancer mamar pot fi tratate cu succes atunci când sunt depistate în faza incipientă. Pentru programare alege clinicile care dispun de un mamograf digital și de o echipă de medici dedicați, cu supraspecializare în depistarea și tratarea cancerului de sân, dar și de un laborator unde poți face analizele și investigațiile necesare. Citește continuarea pe divahair.ro

divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod