Frumuseţe. Cum să ţii sub control părul rebel. 9 trucuri


5. Aplică ser de protecţie înainte de a folosi instrumente de uscare sau coafare

Instrumentele de uscare sau coafare care folosesc căldura excesivă, precum foehnul, peria rotativă, placa, ondulatorul, tind să contribuie la electrizarea părului şi să îngreuneze coafarea lui după uscare. Pentru a preveni deteriorarea firelor, dar şi electrizarea, este recomandat să aplici pe păr un ser protector pe bază de silicon. De asemenea, evită pe cât posibil instrumentele de uscare. permiţând părului să se usuce în mod natural!

6. Parul rebel - Clăteşte-ţi părul cu apă rece

Spală-ţi părul cu apa calduţă (niciodată fierbinte), dar clăteşte-l cu apă rece.
Este un truc care ajută la închiderea mai rapidă a porilor si a cuticulelor şi la prevenirea fenomenului de electrizare a firelor care creează aspectul de păr vâlvoi.

7. Nu îţi pieptăna părul când este uscat

Potrivit specialiştilor, este recomandat să îţi piepteni părul atunci când este umed, imediat după spălare, pentru a preveni deteriorarea cuticulelor şi ruperea firelor de par, dar şi efectul de electrizare.

8. Parul rebel - Ai grijă la peria pe care o foloseşti

Renunţă la periile din păr sintetic, lemn sau din plastic şi optează pentru modele cu peri din fibre naturale, pentru a combate efectul de zbârlire şi electrizare a firelor de par.

9.
Foloseşte măşti speciale


Domoleşte-ţi firele rebele de păr şi cu ajutorul maştilor din ingrediente naturale. O reţetă foarte bună pentru combaterea suviţelor neascultătoare este cea preparată din miere, ulei de masline si galbenuş de ou.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod