Frumuseţe. Cum să ţii sub control părul ondulat. 7 trucuri

Şterge-l cu prosop din microfibră

Microfibra este un material special conceput pentru a absorbi rapid apa, fiind ideal pentru fabricarea lavetelor şi a prosoapelor de bucătărie. Dar poate fi folosit cu succes şi pentru uscarea părului, tocmai pentru că absoarbe rapid apa. Foloseşte un astfel de prosop din microfibră, având grijă să strângi părul în prosop, nu să-l freci.

Evită produsele de stylig cu fixare rigidă

Gelurile şi spuma de păr care îţi păstrează buclele intacte, dar într-o formă rigidă, nu sunt de luat în calcul. Buclele ca de "sârmă" nu sunt deloc sexy.
Înlocuieşte aceste produse cu unele cu fixare flexibilă, precum serurile sau spray-urile pentru definire.

Tunde-ţi părul uscat

Cei mai mulţi hairstilişti îţi vor uda părul înainte de a te tunde, pentru că este dificil să-ţi facă o tunsoare simetrică pe părul uscat. De aceea poţi descoperi că tunsoarea nu ţi se potriveşte deloc abia când te speli pe cap şi părul tău revine la forma lui naturală. Cere-i stilistului să te tundă pe părul uscat sau dacă îţi udă părul, să-l usuce apoi fără a-l îndrepta sau coafa.
Numai în acest fel poţi observa cu adevărat rezultatul.

Perie-l numai înainte de baie

Aşa cum ai observat cu siguranţă, buclele tale devin complet haotice după ce te piepteni. De aceea, peria nu îţi este de ajutor. Dar pentru a îndepărta firele moarte şi pentru a masa scalpul, piaptănă-te înainte de a te spăla pe cap. Vei distribui uniform sebumul de la rădăcină, care are un efect protector pentru părul tău şi vei stimula circulaţia sanguină la nivelul scalpului.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod