Frumuseţe: 7 trucuri pentru coafuri perfecte furate de la hairstilişti

 
 

Mai mult volum

Pentru mai mult volum, stai cu capul în jos atunci când îţi usuci părul. În acest fel rădăcinile se vor usca în poziţie verticală şi vor susţine mai bine întreaga lungime a părului, oferindu-i astfel volum.
 

Fă-ţi bucle lejere din cozi împletite

Dacă vrei rapid onduleuri lejere, împleteşte-ţi părul în cozi potrivite şi foloseşte placa pentru a le încălzi. Desprinde-le apoi şi pulverizează fixativ de la distanţă. Vei obţine bucle cu un aspect foarte natural.
 

Pulverizează fixativ pe perie

Atunci când vrei să-ţi faci o coafură perfect netedă, precum un coc strâns sau o coadă înaltă, pulverizează de la distanţă spray fixativ pe o perie deasă şi piaptănă-ţi părul în timp ce îl prinzi. Firele rebele sau cele mai scurte care nu stau deloc aşa cum vrei vor fi astfel netezite, iar coafura va arăta impecabil.
Poţi face acelaşi lucru şi după ce ţi-ai prins părul, folosind o periuţă de dinţi pe care ai pulverizat fixativ, pentru a retuşa zonele cu fire prea scurte, precum tâmple sau ceafă.
 

Pulverizează şampon uscat pe agrafe

Şamponul uscat este folosit pentru a absorbi excesul de sebum de la nivelul scalpului între spălări. Dar poate fi folosit şi pentru a le spori agrafelor puterea de fixare când vrei să-ţi faci un coc ceva mai complicat sau o coafură care are nevoie de susţinere sporită.
Pulverizează pe agrafe înainte de a începe coafura şi lasă-le să se usuce.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod