Fifty Shades of Grey. 7 trucuri care îţi vor condimenta viaţa sexuală

"Cincizeci de umbre ale lui Grey" a devenit un adevărat fenomen internaţional. După succesul înregistrat de cărţi, premiera filmului se anunţă explozivă. Pelicula, care îi are în rolurile principale pe actorii Dakota Johnson şi Jamie Dolan, este unul dintre cele mai aşteptate filme ale lui 2015, iar trailerul a depăşit 45 de milioane de vizualizări pe site-ul YouTube. "Fifty Shades Of Grey" se bazează pe romanul cu același nume de E.L. James și are în rolurile principale pe Dakota Johnson (în rolul Anastasiei Steele) şi pe Jamie Dornan (în rolul lui Christian Grey). 

Dacă te numeri printre fanii poveştii, există câteva lucruri din "Fifty Shades of Grey" pe care le poţi aduce în dormitor. Inspiră-te pentru cele mai pasionale partide de sex!

1 din 8

Fii obraznică. Vorbeşte-i murdar!

Dirty talk este una dintre ele mai simple şi mai distractive metode de a condimenta activitatea din dormitor. Nu te forţa să rosteşti cuvinte pe care le găseşti ca fiind urâte, pentru că acest lucru va fi observat de iubitul tău şi nu va provoca nimănui plăcere. Înlocuieşte-le cu alte cuvinte şi fii naturală. Exprimă-te şi prin gemete, şoapte sau ţipete. De exemplu, te poţi apropia de urechea lui şi poţi geme încet pentru a-l încuraja să continue. Nu numai că va fi excitat de acest sunet senzual, dar va primi şi confirmarea că este pe drumul cel bun. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod