Cum să-ți usuci părul mai repede, fără foehn. 4 trucuri

Cum să-ți usuci părul mai repede, fără foehn. 4 trucuri

Dacă ai părul mediu sau lung, știi cât este de dificil să te usuci și cât durează. Să nu mai vorbim de faptul că părul tău are de suferit de pe urma temperaturilor ridicate
Devine mai aspru, ai multe fire rebele și îți distruge buclele dacă ești creață sau ondulată. Prin urmare, cea mai bună metodă este de a-ți usca părul în mod natural, fără foehn. Vei observa cum părul tău va deveni treptat din ce în ce mai sănătos și strălucitor dacă eviți foehnul. Iată câteva trucuri care vor accelera uscarea părului în mod natural:

Cum să-ți usuci părul mai repede: Piaptănă-te după ce aplici balsam

Balsamul nu numai că îți netezește firele și îți descurcă părul, dar îl poate ajuta de asemenea să se usuce mai repede. Ingredientele conținute în balsam, care sunt adesea pe bază de silincon, acoperă fiecare fir de păr în parte cu un strat protector.
Această peliculă respinge apa, ceea ce înseamnă că te va ajuta să-ți usuci părul mai repede. Pentru ca balsamul să fie distribuit uniform pe firele de păr, folosește un pieptăne rar pentru a-ți descurca cu grijă părul după ce ai aplicat balsam.


Definește-ți buclele folosind un tricou

Uscarea părului devine un proces și mai dificil atunci când ești creață sau ondulată în mod natural. Dacă îl usuci cu foehnul, buclele tale devin un haos, iar dacă îl lași la uscat în mod natural, durează o veșnicie și vei avea multe fire rebele. Dar există o metodă ingenioasă de a-ți usca părul folosind un tricou.
Iată sum să procedezi: aplică în palme o cantitate suficientă de balsam leave in, apoi distribuie uniform pe tot părul. Așază un tricou întins pe pat, cu mânecile îndreptate spre tine. Ține capul în jos, pentru ca părul să-ți cadă pe tricou. Trage partea de la baza tricoului pe cap, până la ceafă. Prinde apoi mânecile tricoului și leagă-le la ceafă. Stai cu turbanul din tricou pe cap timp de 15-20 de minute, apoi dă-l jos și lasă părul să se usuce natural. Buclele tale vor fi perfect definite, hidratate și strălucitoare.

Foto: naturallycurly.com

Investește într-un prosop din microfibră

Atunci când îți freci părul insistent cu un prosop obișnuit de baie, riști să-ți deteriorezi serios părul. Mișcarea de frecare înainte și înapoi cu prosopul pe păr duce la deteriorarea stratului protector al firelor de păr care poartă denumirea de cuticulă, cel care îi oferă strălucire.
Pe de altă parte, un prosop obișnuit nu absoarbe rapid umezeală din păr. Folosește în schimb un prosop special din microfibră. Textura mult mai moale, special concepută pentru a absorbi o cantitate mare de apă, va permite uscarea mult mai rapidă a părului. Tamponează delicat părul cu prosopul din microfibră sau înfășoară-l în el, ca pe un turban. Iata un alt sfat pentru a usca parul mai repede.


Cum să-ți usuci părul mai repede: Folosește o perie specială

O unealtă ideală care grăbește uscarea părului este peria special concepută pentru asta. Printre perii din plastic, aceasta mai are și peri acoperiți cu material din microfibră, care absorb umezeală atunci când te piepteni.
Îți descurcă părul, în timp ce materialul textil special absoarbe excesul de umezeală.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod