Cum să-ți faci cele mai populare două coafuri ale verii 2017. Sfaturile specialistului

Vara înseamnă soare, mişcare, relaxare, concerte în aer liber. O stare generală de bine şi de libertate ce se regăseşte şi în felul în care ne purtăm părul.
În acest an, există două direcţii principale în ceea ce privește stylingul de vară. Arabella Zadic, Brand Ambassador Sebastian Professional, ne dă detalii despre cum le putem pune în practică. Prima variantă de styling de vară o reprezintă în continuare onduleurile dezordonate aşa numitele beach waves. 


Beach waves

O coafură care face “valuri” în continuare. Se menţine în top încă de anul trecut, graţie efectului maxim obţinut cu efort minim. E un look care se potriveşte pe mai multe lungimi şi texturi de păr.
Fie că vorbim de un păr lung, cu valuri texturate, cu aspect “undone”, care imită cumva părul stropit de valurile sărate după o sesiune de windsurf, fie că e vorba este un bob mediu până la umeri, e un look uşor de realizat. Cum? Ia aminte. Pulverizează o loţiune hidratantă cu uşor efect de fixare pe părul umed – Potion 9 Lite. Ulterior, lasă părul să se usuce liber. În cazul în care textura ta este deja uşor ondulată, atunci poţi realiza mai multe împletituri pe care le laşi să se usuce.
Şi abia apoi le desfaci. 





Jumătate prins, jumătate liber

Festival hair, acel stil “jumătate prins, jumătate liber”, este de vizibil mai ales la festivaluri și concerte în aer liber. 
Cum arată? Jumătatea frontală a părului este prinsă sus fie într-un mic coc, texturat, fie se realizează şi o împletitură pe cap până la locul prinderii sale. Restul părului este lăsat liber. Festival hair este un look extrem de iubit. Avantajul său? Poate fi interpretat în nenumărate moduri. 
Din acest tip de look a derivat încă o tendinţă.
Îţi laşi părul pe spate complet şi îl accesorizezi cu împletituri foarte subţiri. Ele pot fi multe şi colorate, astfel încât să le poţi încorpora într-un look total.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod