Cum să cumperi de fiecare dată haine care ți se potrivesc perfect

Cum să cumperi de fiecare dată haine care ți se potrivesc perfect

Îți cumperi haine de atâta timp, dar tot nu reușești să iei întotdeauna cele mai bune decizii? Fie că este vorba de alegerea sutienului, a unei perechi de blugi sau a unui cardigan, se întâmplă de multe ori să fim dezamăgite de haine după ce le cumpărăm.
Câteva reguli simple te vor ajuta să cumperi de fiecare dată haine care ți se potrivesc perfect. Iată care sunt:

Blugi

Una dintre cele mai importante reguli atunci când cumperi blugi este să optezi pentru perechile care au în componența lor puțin elastan sau licra, materiale care le oferă un plus de elasticitate. Blugii stretch, care se întind, se potrivesc oricui și îți vin mult mai bine decât cei din material rigid. Buzunarele mari sunt perfecte pentru a camufla un posterior voluminos, iar jeanșii cu talie înaltă te ajută să ascunzi colăceii și în același timp îți fac picioarele să pară mai lungi.

Sutiene

Cele mai mari greșeli pe care femeile le fac atunci când își cumpără un sutien sunt subestimarea mărimei cupei și supraestimarea benzii. Când vine vorba de dimensiunea cupei, puțin decolteu este perfect, dar când un sutien se potrivește perfect, nu ar trebui ca zone ale sânilor să fie împinse în afară, în lateralul cupei.
Probează sutienul și verifică zonele laterale, în dreptul axilelor. Nu ar trebui să fie țesut îngrămădit, iar sânii trebuie să fie bine acoperiți și susținuți. Iar atunci când verifici banda de prindere, sutienul trebuie să se potrivească și orizontal, de-a latul spatelui. Dacă se ridică la spate, în centru, este un semn că greutatea sânilor ridică banda, prin urmare aceasta este prea largă. Ai în acest caz nevoie de un sutien cu o circumferință mai mică.

Sacouri

O regulă de bază este să alegi întotdeauna piese vestimentare care se potrivesc în zona cea mai lată a corpului. De exemplu, atunci când îți cumperi un sacou, alege unul care îți vine perfect în zona umerilor.
În loc să neglijezi partea de sus și să îți pui talia în evidență, ai grijă ca umerii să fie perfect definiți. Atunci când alegi mărimea nepotrivită, la umeri se va observa din prima clipă.

Costume de baie

Când alegi costumul de baie, probabil te gândești cel mai mult la croială și design. Dar culoarea este la fel de importantă, din moment ce poate atrage atenția asupra zonele pe care vrei să le pui în evidență și le poate estompa pe cele pe care vrei să le ascunzi. Pentru a evidenția o anumită parte, optează pentru imprimeuri și culori intense. Iar pentru a camufla unele zone, cum ar fi colăceii de pe abdomen, folosește o culoare saturată.
Nu ar trebui să-ți fie teamă să porți piese diferite. Dacă vrei să-ți pui bustul în evidență, dar să distragi privirea din zona șoldurilor, alege un sutien într-o culoare puternică sau un print care atrage atenția și slipi negri sau bleumarin.

Salopete

Salopetele elegante sunt în tendințe deja de câțiva ani, dar este dificil să alegi perechea care să-ți vină impecabil. Trebuie în primul rând să ții cont de forma corpului tău. Dacă ești minionă, optează pentru pantaloni standard sau tip pană, care devin mai strâmți spre tiv. În cazul unui corp de tip pară, ai grjă ca zona de pantalon să ți se potrivească foarte bine, iar dacă ai corpul de tip clepsidră, alege o salopetă cu pantaloni cu talie înaltă și bandă în jurul talie, pentru a o defini.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod