7 tunsori pentru păr scurt care se poartă în 2017. Descoperă tendințele

7 tunsori pentru păr scurt care se poartă în 2017. Descoperă tendințele

Un început de an este o ocazie excelentă pentru o schimbare de look. Iar dacă visezi să te tunzi scurt, atunci trebuie să știi care sunt tendințele pentru 2017. Iată câteva stiluri în trend din care să te inspiri:

Bretonul pe o parte

Bretonul revine puternic în tendințe în acest an, fiind inclus atât în stilurile de tunsori pentru păr lung, cât și cele pentru păr scurt. Iar bretonul pe o parte este ideal pentru o tunsoare scurtă. Un exemplu interesant este stilul ales de cântăreața Taylor Swift.


Bobul drep

Unghiurile perfect drepte sunt cele care definesc cel mai bine acest tip de bob. Se potrivește perfect părului drept și voluminos.


Lobul ondulat

Poate părea dificil de întreținut la prima vedere, dar lobul ondulat este destul de simplu de purtat. Pentru a obține onduleuri lejere precum cele ale actriței Jennifer Lawrence, înfășoară câteva suvițe pe ondulator, apoi lasă-ți capul în jos și aplică fixativ cu fixare lejeră.
Răvășește puțin șuvițele ondulate cu degetele, iar coafura este gata.



Pixie cu țepi

Tunsoarea pixie pare să nu se demodeze niciodată, iar 2017 sunt puse în valoare vârfurile tunse inegal, așa cum o demonstrează tunsoarea actriței Jennifer Hudson. Pentru a le defini, folosește foarte puțină ceară pentru păr, dar numai la vârfuri.



Pixie lung

Un alt stil de pixie este cel puțin mai lung, care oferă volum în creștet. Pentru a obține un look precum cel al actriței Scarlett Johansson usucă-ți părul folosind foehnul și o perie rotundă mare.
Aplică puțină cremă pentru fixare insistând asupra vârfurilor și finisează cu un spray fixativ cu fixare medie.

Bob texturat

Bobul texturat este foarte ușor de purtat și se menține în tendințe încă de anul trecut. Vârfurile tăiate inegal îl transformă într-o tunsoare foarte lejeră, fiind simplu de coafat, așa cum o demonstrează lookul ales de actrița Demi Lovată. Tot ce trebuie să faci este să-ți dai părul pe spate, folosind o cremă cu fixare puternică.

Lob ombre

Stilul ombre este în continuare foarte puternic, fiind o tendință importantă pentru 2017. Trecerea subtilă de la un ton la altul arată spectaculos și pe tunsorile scurte.
Un lob sau chiar un bob obre va pune foarte bine în valoare diferența interesantă de nuanțe, așa cum o demonstrează și coafura purtată de actrița Kate Mara.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod