Iarna aceasta, echipează-te pe pârtie cu protecție UV pentru piele

Știai că și iarna, pielea este agresată de radiațiile UV? Acestea nu dispar odată cu soarele verii, ci sunt amplificate de zăpadă.

Studiile arată că zăpada reflectă 85% din radiațiile UV, intensificându-le acțiunea nocivă asupra pielii. De aceea, și iarna pielea are nevoie de protecție solară. Special pentru a proteja pielea fragilă sau atopică împotriva acțiunii radiațiilor solare, A-DERMA recomandă gama PROTECT pentru întreaga familie.


Iubitorii sporturilor de iarnă, amatorii de ski sau snowboarding, pot petrece un timp îndelungat pe pârtie și riscă supraexpunerea pielii la radiațiile UV. La altitudini mari, la munte, soarele pătrunde mai ușor în atmosferă și de aceea pielea devine mult mai predispusă arsurilor solare.

Însă pe lângă radiațiile UV mai intense, sezonul rece usucă și fragilizează pielea. Tenul e agresat și de frig, vânt sau căldură termică, factori care îl fragilizează și amplifică efectul nociv al expunerii la radiații solare.  
De aceea, în echipamentul de pe pârtie, alături de ochelarii de soare este obligatorie și o cremă pentru protecția solară a tenului fragil, cu FPS 50+.


Gama A-DERMA PROTECT oferă singura cremă concepută exclusiv pentru protecția solară a pielii cu dermatită atopică: crema PROTECT AD (fără parfum).
În acestă iarnă, A-DERMA PROTECT recomandă:
•    Cremă SPF 50+ A-DERMA PROTECT, 50 ml – pentru pielea normală-mixtă
•    Fluid SPF 50+ A-DERMA PROTECT, 50 ml – pentru pielea normală-uscată
•    Spray Kids SPF 50+ A-DERMA PROTECT, 200 ml – pentru pielea fragilă a copiilor


EXCLUSIV pentru pielea atopică:
•    Crema PROTECT AD, SFP 50+ A-DERMA PROTECT, 150 ml – prima cremă solară pentru pielea cu dermatită atopică.

Are un complex emolient format din 3 agenți hidratanți, precum și ulei din Plantule de ovăz Rhealba® și nu conține parfum. Pentru față și corp. Pentru copii și adulți.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod