6 trucuri ca să arăți impecabil dacă ai părul alb

Nuanțele de gri argintiu se numără printre trendurile momentului în ceea ce privește colorarea părului.
Dacă în urmă cu câțiva ani orice femeie încerca cu disperare să ascundă fiecare fir de păr alb, în prezent este la modă părul cărunt. O veste excelentă pentru femeile de peste 50 de ani care au părul alb!

Nu doar că avantajează părul alb natural, dar acest trend le determină pe unele femei să-și decoloreze părul și să obțină nuanțe interesante de blond platinat foarte deschis sau gri argintiu sofisticat. 

Bineînțeles, primul lucru la care te gândești atunci când vine vorba de părul alb este acela că ai putea părea mult mai în vârstă dacă porți acest look.
Dar secretul este să cunoști câteva reguli care te vor ajuta să arăți excelent cu părul cărunt. Iată ce ar trebui să faci:

Folosește un șampon mov sau albastru

Cea mai bună soluție pentru a pune în valoare părul cărunt este să folosești un șampon special, de culoare albastră sau mov. Acesta neutralizează tonurile de galben ale părului care pot fi date de clorul din apă, de razele ultraviolete ale soarelui sau chiar de fumat.

Încearcă un tratament cu lămâie

Clătirea părului cu apă în care ai pus zeamă de lămâie te va ajuta să-i oferi părului alb un plus de strălucire și să menții acel ton sofisticat de gri argintiu. Stoarce o lămâie în 500 de ml de apă și clătește-ți părul cu acest amestec o dată pe lună.

Nu folosi ceară pentru păr

Produsele grase, care îți încarcă firele, fac ca părul alb să pară rar și neîngrijit. Încearcă un spray pentru strălucire care îți menține părul sănătos, fără să îl îngrașe.

Poartă haine în culori potrivite

Dacă ai părul alb, nuanțele de pământ precum maro, verde sau bej te pot face să ai un look șters. Alege haine în culori complementare pentru părul alb, așa cum sunt albul, nuanțele de gri sau negrul.

Aplică întotdeauna blush

Părul alb îți oferă o mulțime de avantaje, dar unul dintre efectele sale nedorite este pielea cu aspect palid sau șters. De aceea ar trebui să aplici puțin blush în obraji, în special pe cele cu subtonuri de piersică, roz sau violet.

Nu te teme să te tunzi scurt

Îți va fi și mai ușor să întreții părul alb dacă te tunzi scurt. Nu doar că arată elegant și modern, dar o tunsoare scurtă pe părul alb te va face să arăți mult mai tânără.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod