40 de tunsori scurte care te vor convinge să-ți schimbi look-ul

Nu e o decizie ușoară să-ți tai părul și să adopți o tunsoare foarte scurtă, mai ales dacă ai avut ani la rândul părul lung.
Dar dacă nu ai curaj să faci acest pas, poate că trebuie să vezi câteva dintre cele mai interesante tunsori scurte purtate de vedete

Ca de fiecare dată, starurile sunt o excelentă sursă de inspirație dacă vrei să faci o schimbare de look. Și cum vedetele încearcă cele mai îndrăznețe, interesante și în tendințe stiluri, poți fi sigură că nu vei da greș dacă le urmezi exemplul.

Iar dacă te temi că nu îți stă bine cu părul scurt, vedetele sunt exemplul perfect că există o tunsoare scurtă potrivită pentru oricine.
Fie că este vorba de o tunsoare pixie foarte scurtă, precum cea purtată de Scarlett Johansson, sau un bob scurt, precum cel purtat de Rihanna, Jourdan Dunn sau Michelle Williams, în mod sigur vei găsi un stil care să ți se potrivească.

Există numeroase variante pe care să le iei în calcul. Partea bună este aceea că o tunsoare scurtă este la fel de versatilă ca și părul lung. Te poți folosi de accesorii, textura părului, cărare sau chiar împletituri pentru a obține look-uri uimitoare, zi de zi.

Prin urmare, dacă întrebarea "Oare să mă tund scurt?" îți vine des în minte, fă-ți curajul și încearcă o transformare radicală.
Inspiră-te din câteva dintre cele mai cunoscute și interesante tunsori scurte purtate de vedete de-a lungul timpului. 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod