20 de coafuri pentru părul creţ sau ondulat

Nu este deloc uşor să ai părul creţ sau ondulat, iar femeile care au părul astfel în mod natural o ştiu cel mai bine. Iată câteva idei de coafuri pentru părul creţ sau ondulat.

Dimineaţa este un coşmar să te coafezi, părul îţi stă în toate direcţiile, iar buclele sunt frumos definite numai atunci când nu îţi pasă cum îţi stă părul. Dacă te recunoşti în descriere, atunci trebuie să ştii că există modalităţi prin care poţi învăţa să-ţi iubeşti structura naturală a părului.

În primul rând, trebuie să ştii că 2017 este anul părului natural. Sunt în tendinţă stilurile răvăşite, relaxate şi tunsorile sau coafurile care îmbrăţişază structura naturală a părului.

În locul stilurilor rigide care luptă cu trăsăturile caracteristice părului tău, poţi adopta acum look-uri care îi celebrează forma.

Părul creţ are cel mai mult de câştigat de pe seama acestei tendinţe importante. Tot ce trebuie să faci pentru a fi în tendinţe este să-ţi laşi părul liber şi să-ţi pui buclele în evidenţă. Foloseşte un balsam special pentru îngrijirea părului creţ sau ondulat şi nu uita să aplici în fiecare dimineaţă un ser sau balsam leave in pentru definirea buclelor.
Pentru un look special, o cărare pe o parte este cea mai simplă şi comodă alegere.

Coafuri păr creţ - stiluri noi

Împletiturile arată excelent pe un păr ondulat. Secretul este să-ţi faci o coadă împletită lejer, care să-ţi pună în valoare buclele. Vei obţine un look boho foarte interesant. Poţi încerca şi împletiturile lipite de pielea capului, care te vor ajuta să obţii o coafură cu aspect modern, purtată adesea de vedete.

Cocurile înalte sunt, de asemenea, foarte uşor de realizat pe un păr creţ.

Tot ce trebuie să faci este să-ţi prinzi părul într-o coadă înaltă şi să fixezi apoi şuviţele cu agrafe, în jurul elasticului. Dacă părul tău este suficient de lung, îţi poţi răsuci coada în jurul bazei şi o poţi fixa sub elastic.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod