Antonio Banderas, un bărbat cu gusturi fine: Iubita lui a făcut spectacol la Cannes

Starul s-a prezentat perfect la Festivalul de film de la Cannes. Iubita lui cu 19 ani mai tânără, Nicole Kimper, a purtat o rochie foarte îndrăzneaţă.

După problemele de sănătate pe care le-a avut, Antonio Banderas s-a pus pe picioare şi a revenit în formă. Ba chiar a fost în mare vervă la Cannes, unde s-a prezentat la înălţime la petrecerea aniversară a Festivalului de film, alături de iubita sa. Nicole Kimper a atras toate bliţurile cu două rochii interesante, una dintre ele chiar foarte îndrăzneaţă.

Îmbrăcată într-o rochie lungă de culoare olive, cu dantelă brodată cu un motiv floral ce îi masca cu greu sânii, Nicole a stat tot timpul "agăţată" de iubitul ei celebru, cu care s-a sărutat în faţa camerelor foto.

Ţinuta care îi lăsa picioarele la vedere în partea frontală a adus-o imediat în prim-plan pe covorul roşu al festivalului de film, aproape eclipsându-l pe Banderas, care a purtat un costum negru, cămaşă şi cravată.  

Nicole Kimper şi-a schimbat ţinuta cu o rochie mulată, de culoare neagră, la fel de atrăgătoare. Realizată din dantelă semitransparentă, aceasta îi punea din nou în evidenţă bustul proeminent, iar cei doi n-au ratat nici de această dată ocazia de a se săruta pasional în faţa fotografilor, relatează Daily Mail.

Greu de spus dacă a fost un semnal pentru fosta soţie a lui Banderas, actriţa Melanie Griffith, de care el s-a despărţit cu ceva scântei, dar în mod cert afecţiunea debordantă afişată la Cannes denotă că relaţia lor merge excelent.

În vârstă de 56 de ani, Banders a cunoscut-o pe olandeza Nicole Kimper (37 de ani) în 2014, la scurt timp după ce căsnicia lui cu Melanie Griffith a luat sfârşit.
De profesie consultant financiar în domeniul investițiilor, aceasta este cu aproape 20 de ani mai tânără decât starul hollywoodian.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Mai 2017
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ioana pe 25 Mai 2017, 16:05
    boobs

    foarte fine gusturile, dar si sanii sunt la fel de fini!! :D

    1
    0

  • alexa pe 25 Mai 2017, 14:42
    apropos de culori

    coloarea nu este olive ci Olive green

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod