Antonio Banderas, un bărbat cu gusturi fine: Iubita lui a făcut spectacol la Cannes

de Daniel Dumitrescu, 25 Mai 2017

Starul s-a prezentat perfect la Festivalul de film de la Cannes. Iubita lui cu 19 ani mai tânără, Nicole Kimper, a purtat o rochie foarte îndrăzneaţă.

După problemele de sănătate pe care le-a avut, Antonio Banderas s-a pus pe picioare şi a revenit în formă. Ba chiar a fost în mare vervă la Cannes, unde s-a prezentat la înălţime la petrecerea aniversară a Festivalului de film, alături de iubita sa. Nicole Kimper a atras toate bliţurile cu două rochii interesante, una dintre ele chiar foarte îndrăzneaţă.

Îmbrăcată într-o rochie lungă de culoare olive, cu dantelă brodată cu un motiv floral ce îi masca cu greu sânii, Nicole a stat tot timpul "agăţată" de iubitul ei celebru, cu care s-a sărutat în faţa camerelor foto. Ţinuta care îi lăsa picioarele la vedere în partea frontală a adus-o imediat în prim-plan pe covorul roşu al festivalului de film, aproape eclipsându-l pe Banderas, care a purtat un costum negru, cămaşă şi cravată.  

Nicole Kimper şi-a schimbat ţinuta cu o rochie mulată, de culoare neagră, la fel de atrăgătoare.

Realizată din dantelă semitransparentă, aceasta îi punea din nou în evidenţă bustul proeminent, iar cei doi n-au ratat nici de această dată ocazia de a se săruta pasional în faţa fotografilor, relatează Daily Mail.

Greu de spus dacă a fost un semnal pentru fosta soţie a lui Banderas, actriţa Melanie Griffith, de care el s-a despărţit cu ceva scântei, dar în mod cert afecţiunea debordantă afişată la Cannes denotă că relaţia lor merge excelent.

În vârstă de 56 de ani, Banders a cunoscut-o pe olandeza Nicole Kimper (37 de ani) în 2014, la scurt timp după ce căsnicia lui cu Melanie Griffith a luat sfârşit. De profesie consultant financiar în domeniul investițiilor, aceasta este cu aproape 20 de ani mai tânără decât starul hollywoodian.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Ioana pe 25 Mai 2017, 16:05
  boobs

  foarte fine gusturile, dar si sanii sunt la fel de fini!! :D

  1
  0

 • alexa pe 25 Mai 2017, 14:42
  apropos de culori

  coloarea nu este olive ci Olive green

  1
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod