Par superb

10 sfaturi care te ajută să ai un păr superb. Chiar dau rezultate!

Par superb

6. Înlocuieşte bumbacul cu mătasea


Feţele de pernă din mătase sunt cele mai bune pentru sănătatea părului, deoarece sunt mai fine, iar părul nu va fi agresat în timp ce te întorci pe toate părţile când dormi. În plus, mătasea va împiedica încîlcirea părului, iar acest lucru împiedică ruperea lui în timpul pieptănării.


7. Foloseşte măştile din ingrediente naturale


Cele mai bune ingrediente pentru o mască de păr sunt: avocado, mierea de albine, gălbenuşul de ou, uleiul de măsline, bananele.


8. Foloseşte balsamul de păr cu regularitate


Nu subestima efectul balsamului de păr! Este recomandat să-l foloseşti la fiecare spălare, deoarece hidratează intens părul şi îi conferă strălucire.


9. Nu lăsa prosopul în cap până la uscarea părului


Obiceiul de a pune un prosop pe cap imediat după ce ne-am spălat poate să fie dăunător pentru sănătatea părului. Părul ud este foarte fragil şi are tendinţa de a rupe mai uşor, de aceea este recomandat să-l tamponezi uşor şi să nu-l înveleşti în prosop.


10. Foloseşte vopsea de calitate


Vopseaua care conţine amoniac poate să lase părul deshidratat şi lipsit de strălucire. De asemenea, nu trebuie să te vopseşti foarte des, deoarece acest lucru are un impact nefavorabil asupra foliculilor de păr şi favorizează căderea părului.
Este de preferat să foloseşti vopsea pe bază de plante, cum ar fi henna sau să apelezi la ceaiul din frunze de nuc, ceaiul de muşeţel, cafea sau pulbere de scorţişoară.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod