Sexul oral: mai este o prejudecata?

Cate dintre voi vorbesc despre sex oral? Cate recunosc ca fac sex oral si cate admit ca este o placere imensa cand li se face sex oral? Poate am devenit toate hedoniste...

Cate dintre voi vorbesc despre sex oral? Cate recunosc ca fac sex oral si cate admit ca este o placere imensa cand li se face sex oral? Poate am devenit toate hedoniste, poate nu, dar in mod sigur placerea este unul dintre motivele pentru care traim, fie va vorbim despre gustul mancarii preferate sau de intensitatea cu care traim momentele in care facem dragoste cu iubitul.

Pana la urma tot ce tine de ceea ce se intampla in dormitorul nostru, ne apartine noua si numai noua, nu trebuie sa fie "cap de afis" in sesiunile de barfe pentru ca este ceva intim. Nu te pune nimeni la zid sa recunosti ca o faci sau ca detesti sa faci asta, dar poate ca aceasta actiune ar putea face parte din "normalitatea" vietii intime.

In acest caz, ca in orice tine de intimitatea unui cuplu, nu exista "trebuie", dar "poate" in mod sigur. Daca faci sex oral doar pentru a-ti multumi iubitul, pentru tine aceasta actiune indentificandu-se cu obligatia si lipsa totala de placere, mai bine renunti la acest "sport".

Vrei sa faci sex oral, dar esti macinata de prejudecati si ti se pare ca aceasta indeletnicire iti pune eticheta de "femeie usoara"? Complexele nu au ce cauta in dormitorul tau!

Pentru multe cupluri, practicarea sexului oral nu mai este ceva neobisnuit, insa exista si parteneri care refuza sa faca acest lucru.

Unele femei sunt total impotriva unei partide de sex oral pentru ca este ceva impotriva firii, organul respectiv li se pare o "chestie hidoasa" care nu are ce cauta in gura lor; exista si barbati care nu concep ca iubitele sau sotiile lor sa le faca sex oral pentru ca acele buze saruta de "noapte buna" copii lor sau argumenteaza cu replici de genul: "Daca am nevoie de o partida de sex oral, ma duc la prostituate!" - ceea ce nu este o fapta potrivita pentru evolutia vietii de cuplu.

Dar totusi, daca esti implicata intr-o relatie de dragoste serioasa, de ce nu ai face si acest lucru, de ce te-ai simti stanjenita? Daca nu vrei, nu faci, bineinteles, dar daca ai vrea macar sa incerci si consideri aceasta actiune ca fiind o prejudecata care afecteaza in mod vizibil viata voastra de cuplu... poate ca ar trebui sa iei masuri.

Modul de comunicare dintre voi este foarte important, iar inainte de a face sex, si mai ales sex oral, este nevoie sa impartasiti parerile referitoare la ce va place, cum va place, daca va place, nu va place etc.

Cand te simti pregatita, mai ales psihic, poti incerca orice in dormitor; trateaza aceasta problema cu o doza mare de maturitate, respectati-va si incercati sa va intelegeti fara sa fortati prea mult nota. Se spune ca sexul oral este sarea si piperul dintr-o relatie, dar nu toti partenerii simt placere cand o fac.

O importanta vadita trebuie acordata si trecutului sexual al partenerei sau partenerului. Experienta sexuala poate fi considerata, de cele mai multe ori, foarte importanta intr-o relatie, dar bolile sau "fobiile" sexuale pot umbri viata voastra de cuplu.

Cele doua noutiuni de baza referitoare la sexul oral sunt: cunnilingus-ul, care reprezinta sexul oral pentru femei, si felatia, sexul oral pentru barbati. In cazul felatiei, actiunea presupune folosirea buzelor si a limbii pe si in jurul penisului si scrotului. Daca faci sex oral iubitului tau, poti "devia" putin cu limba, ajungand la zona dintre anus si scrot pentru ceea ce se numeste "analingus".

 

Comentariile 51-100 din 177

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • CRISTIA pe 5 Nov 2009, 18:43
    SEX ORAL,ANAL=DIAVOLUL E PE LANGA VOI...

    Gura-i gura, curu-i cur...Toate au o anumita intrebuintare...Si at cand faceti perversiuni nu va ganditi ca sunteti niste genii nerecunoscute...DIAVOLUL e acolo si e foarte fericit...Atentie d-nelor...Femeia intra la 40 de ani in regres...at o sa vedeti ca facand un cancer de col...sau unul de colon...cel pe care l-ati lins atata si l-ati facut fericit ,va va intoarce spatele si o sa-si gaseasca alta lingatoare...At veti vrea sa traiti pt copii vostri dar va fi prea tarziu...

    13
    2

  • carmita1 pe 30 Oct 2009, 15:32
    ...fereasca sfantu...de aia nu ne mai suporta dumnezeu

    bleach....valeiii...imi vine sa vomit....faceti cat vreti dar nu va mai laudati...!-faceti ,si apoi mergeti sa va pupati copiiii-----dumnezeu nu a dat asa ceva ,ci ala cu coarne....

    7
    2

  • julia123 pe 16 Oct 2009, 15:04
    vedeti

    la guvernul Croitoru,sanatate,familie samd...cite 2-3 comentarii.dar cind e vorba de sex mult mai multe.oare ce spune asta?spune cred ca suntem foarte interesati de ce se intimpla in viata noastra sexuala.si e si normal de ce sa nu o recunoastem doar este o necesitate fiziologica iar daca tot e o necesitate de ce sa nu fie cit mai palpitanta? nu conteaza ce faci in pat poti sa stai si in cap atiattimp cit tie si partenerului tau ii place. nu conteaza ce faci in pat atita timp cit tie iti place

    2
    2

  • tiberiu_nestorescu pe 14 Oct 2009, 21:47
    buna adriana in legatura cu parerea ta fetelor asta e id meu tiberiu_nestorescu

    e nu sun inpotriva sexului oral fiecare e liber sa faca ce vrea cand doua persone se inteleg forte bine si se iubesc foarte mult de ce sa nu faca si asta dar in legatura cu fetele eu ca voi nu puteti sa faceti sex oral cu orcare baiat trebuie intai sal cunosti bine sati demostreze ca te iubeste si sal cunosti de ceva timp ca daca faci sex oral cu orce baiat care il intilnesti in viata ta va crede ce esti de centura cam ........ cam asta am vrut sa spun deci fetelor luati aminte o viata aveti nu 10

    0
    1

  • adryana pe 6 Oct 2009, 22:14
    niciodata sa nu spui niciodata....

    Pana acum 2 luni eram impotriva sexului oral...pana intr-o seara in care am zis sa incerc, macar asa, din curiozitate.A fost un moment usor amuzant pt ca eram putin speriata...ma gandeam ca poate o sa-mi vina sa vomit: ))Dar a fost ok....prima data mai putin, apoi din ce in ce mai mult...iar astazi pot sa spun ca regret ca am pierdut atata timp doar cu sexul normal . Fetelor, incercati, sa nu va fie jena....la urma urmei cand iubesti un om, nu trebuie sa ai reticente.

    4
    1

  • alinai22 pe 4 Oct 2009, 21:54
    placerea asta e importanata

    sexul oral il faci doar dak vrei cu adevarat fara sa te simti 'obligata' daca crezi ca nu o poti face mai bine nu incepe ca sa nu iti dezmagesti parteneru .parerea mea ...

    0
    1

  • alinai22 pe 4 Oct 2009, 21:53
    placerea asta e importanata

    sexul oral il faci doar dak vrei cu adevarat fara sa te simti 'obligata' daca crezi ca nu o poti face mai bine nu incepe ca sa nu iti dezmagesti si mai tare parteneru .parerea mea ...

    0
    2

  • alina pe 21 Sep 2009, 15:52
    sex oral daca vrei si tu

    eu fac sex oral de vreo 8 luni si am o relatie stabila de 6 anidar de jena si rusine nu am facut-o ma gandeam ca o sa-si schimbe parerea despre mine dar suntem casatoriti de 4 ani si intr-un final am fost de acord dar nu regret nimic .

    2
    4

  • cristina pe 18 Sep 2009, 15:08
    pentru eva

    eva iti dau dreptate in comentariul de mai sus ... dar totusi nu crezi ca exagerezi cu procentele? intradevar este minunat sa stii ca-i poti oferi tot iubitului tau, de altfel relatia mea s-a imbunatatit si ne simtim mult mai apropiati dupa exploatarea metodelor sexuale. dar nu numai asta contaeaza...iar in ultima fraza iti dau perfecta dreptate :*

    0
    2

  • cristina pe 18 Sep 2009, 15:00
    sexul oral

    am o relatie de 6 ani dar abia in ultimii 3ani "m-am mai dezghetat" in sensul ca am inceput sa gust din varietatile sexului. nu eram de acord cu sexul oral bleah bleah bmeah :)))) dar recunosc : o fac si imi place. ce barbat nu si-ar dori langa el o femeie frumoasa si gata deschisa la aventurile sexului. :)))

    1
    4

  • elly 88 pe 15 Sep 2009, 18:35
    ree

    mey dragilor..haideti sa u ne mai ascundem dupa deged...la urma urmei toata lumea incearca odata si-odata.asa ziceam si eu la inceput...eram ferm convinsa k nu o sa fac asta vreodata...dar knd m-a asteptat iubirea cu,flori,cu lumanari si sampanie...totul a venit de la sine..deci...totul e foatre normal...poop all

    0
    2

  • Diana pe 7 Sep 2009, 23:29
    ptr.nicu

    Partea proasta este ca daca ai avut odata chef de asa ceva ,vei mai avea si vei continua sa o inseli.,iar asta nu e bine. Eu nu-ti voi da un sfat,ptr.a fiind impotriva sexului oral ai putea sa spui ca nu sunt obiectiva. Dar daca mie mi s-ar intampla asa ceva mai mult ca sigur ca asi renunta la el. Intrebarea clara si corecta cred ca ar suna :"ii marturisesc sau nu???" Marturisindu-i s-ar putea s-o pierzi sau poate chiar s-o castigi de partea celor "pro" ,iar tacand traiesti cu constiinta incarcata (daca ai asa ceva) si poate inseland-o in continuare.

    0
    2

  • nicu pe 5 Sep 2009, 21:01
    ce i de facut???????????

    Sunt casat. si sotia nu vrea sa faca sex oral ,nam inselato niciodata dar odata avind cher de asa ceva am apelat la o prostituata ,acum va intreb pe voi cei impotriva cine a gresit?

    0
    1

  • 3va pe 30 Aug 2009, 11:46
    ai dreptate Roxana

    ma numesc eva si am 22 de ani...Cele care nu ofera tot partenerului sa nu se mire cand vor afla ca sunt inselate sau chiar parasite...cunosc si eu fete care spun ca ele nu fac sex oral ca nu le place parerea mea este ca acele fete nici nu stiu ce inseamna adevarata placere,sincer pt mine intr-o relatie este 95% important sexul si este minunat sa simti cum poti oferi tot ce vrea iubitul tau...am avut o relatie de 5 ani in care nu eram satisfacuta si sincer nu as putea trai asa o viata intreaga ,de ce ar putea un barbat atunci?....o femeie trebuie sa fie Doamna pe strada,Gospodina in casa si Curva in pat !!!

    1
    3

  • roxana pe 29 Aug 2009, 17:07
    de ce nu...

    ...fetelor ce aveti!!!sexul oral nu are de ce sa fie hidos....asa facem noi sa para...faptul ca unele nu o recunosc si""cum sa fac io asa ceva!""e de genul trecutului...in pat trebuie sa facem de toate nu trebuie sa ne mintim...tuturor barbatilor le place sa fim curve in pat...acum pe bune...si sincer daca ne dorim asta de ce nu?!............

    1
    1

  • pisica pe 23 Aug 2009, 23:15
    pentru domnisoarele care sunt impotriva sexului oral

    Dragele mele,in primul rand ca sa tii un barbat langa tine trebuie sa ii oferi orice placere!!! In al doilea rand inaintea unei partide de amor este nevoie de un preludiu!Crede-ti ca un sarut este de ajuns?....nuu Si in al treilea rand ce ar putea fii asa hidos?Sotii,prietenii vostri nu se spala inainte si dupa?

    1
    2

  • florentina pe 19 Aug 2009, 20:16
    sex oral

    buna ma surprins un pic parerea voastra despre sex anal si oral dar noi prosti nu am stiut de asa ceva pana la revolutie am fost crescuti comunism nu intro era moderna ca acum ca este la libera alegere sa calculam ,ca suntem cartite si ne ascundem nu cred ca este o rusine mai ales so faci cu cine merita si te respecta cu accelasi preludiu.

    0
    2

  • Valentina pe 10 Aug 2009, 09:26
    Liliana ai incercat vreodata?

    Ai incercat vreodata ca sa poti afirma ca nu-ti place?Ma gandeste-te cand postezi.Si in plus nu ii criticpe cei care o fac.

    0
    0

  • Valentina pe 10 Aug 2009, 09:23
    Foarte bine Bebe_Mihaiescu

    SUntem cea mai mare natie de ipocriti.Ne ascundem dupa deget da ne uitam pe net la filme porno ca sa invatam ceva.Sunt mancata de puritanii din poporul asta.Deja mi-e scarba si Bebe ai dreptate:cum ati trait pana in sec 21?Cumva sub pamant?Cartitelor:))

    0
    1

  • gheorghe.marius89 pe 2 Aug 2009, 22:37
    Parerea mea

    Sexul oral este placut atunci cand faci dar si primesti. Ca baiat si cred ca sunt putini care o recunosc imi place sa fac sex oral cu persoana ccu care sunt. Bine inteles cum au mai zis si alte fete si baieti inaintea mea, conteaza foarte mult igiena corporala. Dar sa fim seriosi... cum poti faci sex normal cu cineva care are probleme cu apa si sapunul? Eu nu as putea... Oricum nimeni nu e obligat sa faca dar parerea mea... atunci cand esti in pat cu parteneru/a incerca sa te lasi dus/a de val. Va asigur ca v-a iesi ceva frumos.

    0
    1

  • jeni pe 30 Iul 2009, 14:00
    sexul oral

    Cele care nu a-ti facut sex oral iubitului vostru, inseamna ca nu simtiti sa faceti acest lucru.Nu trebuie sa-ti spuna partenerul ce sa faci, acea dorinta vine din interior, din iubirea pe care o simti pentru el,si daca intr-un final v-ati hotarat sa o faceti, nu stiu, este deosebit, si ceea ce simti tu ca femeie, si el , barbatul tau, cu care faci dragoste.Atentie, am zis DRAGOSTE, nu sex.

    0
    1

  • lolita pe 11 Iul 2009, 12:58
    pentru ela

    eu nu inteleg de unde stii ce gust are sperma daca nu ai facut sex oral... parerea mea e ca nu are un gust rau si ca nu e deloc scarbos... ideea e cea care te retine sa faci sex oral... dar poti sa faci si ca preludiu.. nu am nimic cu cei care nu fac asta... fiecare este liber sa faca ce vrea...eu am facut-o dupa 5 ani de relatie si la vreo 3 ani dupa ce el imi facea mie sex oral... niciodata el nu mi-a cerut asta chiar daca stiu ca isi dorea.. acum mi se pare la fel de placut sa o fac ca si atunci cand o face el....

    0
    2

  • bebe'quitina pe 2 Iul 2009, 13:31
    sex oral...il ador

    buna fetelor...am tot citit coment de aici,unele pro altele contra,in fine eu am 20 de ani si am o relatie de 4 ani cu sotul meu la care ii fac sex oral aproape zilnic,imi place la nebunie,lui la fel,e primul barbat din viata mea,si pe o perioada de 2 ani am facut doar sex oral si anal dupa 2 ani ne'am casatorit si ma dezvirginat,acum facem sex total zilnic,cu exceptie zilele "nefericite",ne iubim,ne simtim bine,adoram sexul oral si iubim sexul anal,nu ne intereseaza parerea altora,cat timp noi ne simtim bine nu conteaza altceva,ar trebui sa incercati si voi care sunteti mai "timide" sa zic asa,iar pentru fetele care il considera scarbos,gretos si asa mai departe eu cred ca rupeti pi**a in voi si aveti kilometri de pu*a supta si aici va dati fete cuminti scarbite de sexul oral,hai sictir ca ma enervati...inca o data TRAIASCA SEXUL ORAL SI ANAL!!!

    2
    2

  • Liliana pe 21 Iun 2009, 19:24
    Super

    Draga "ela" ma bucur ptr.comentariul pe care l-ai postat.E super!!! Intr-adevar cei sau cele care nu gusta sexul oral sunt considerati inapoiati frustrati sau mai stiu eu cum. Si totusi nu inteleg cu ce sunt mai presus cele care practica acest gen de sex. Fiecare are dreptul sa faca ce si cum ii place dar nu e cazul ca cei lipsiti de asemenea placeri sa fie desconsiderati.

    1
    1

  • ela pe 21 Iun 2009, 03:16
    subiectiv

    Poate nu suntem conservatori si nici ipocriti, ci avem doar putin mai mult bun simt si educatie.Punctul tau de vedere este subiectiv, poate nu toata lumea face apologia spermei.Daca sperma era si pentru sex oral, avea miros de flori si gust de scortisoara, nu mai amesteca lucrurile. Nu ma intereseaza secolul 21 si nici ce e la moda, pentru ca secolul 21 urla depravarea in toate directiile, sub pretextul lipsei de prejudecati si a e dezinhibarii care duce de ce cele mai multe ori la dezastre si drame personale.Culmea , daca nu te comporti ca una de pe centura sau dezaprobi genul asta de comportament, esti catalogat inapoiat sau frustrat.Oricum, sexul mult si diversificat ascunde de fapt vidul relatiei.Doamna aceea despre care vorbesti avea dreptate, poate fi numita o doamna si nu o fufa modernista.

    3
    0

  • anka pe 20 Iun 2009, 15:11
    f bine Bebe_Mihaiescu

    cel mai bun comentariu pe care l-am citit!!

    0
    1

  • Bebe_Mihaiescu pe 12 Iun 2009, 22:27
    Nu va alarmati

    Urmaresc in general forumurile unde sunt abordate subiectele cu tema sexuala,fiindca asa ne dam seama de nivelul evoulutiei poporului roman.Sunteti atat de conservatori si ipocriti,incat nu imi imaginez cum ati ajuns sa traiti pana acum,in secolul 21.Sunteti ipocriti pentru ca nu recunoasteti cat de mult va place sa primiti ,sa simtiti adevarata placere carnala,fiindca mamele si bunicile voastre v-au invatat ca pana si sarutul poate lasa o femeie insarcinata,si ca e rusine sa te dezbraci altfel decat pe intuneric...sexul oral nu inseamna numai eliberarea unor lichide seminale in gura partenerului,ci inseamna placerea de a-l admira in toata splendoarea lui,in a-i cunoaste corpul si zonele erogene,si in a incerca de a-l face sa urce pe culmile placerii...o domnisoara,doamna,spunea mai sus ca este oripilant sa iti pupi copiii de noapte buna cu gura cu care ai facut sex oral sotului/sotiei...da,dragii mei,dar copiii aceia exista tocmai pentru ca acele fluide exista,s-au format din lichidele seminale...asa ca ar trebui sa i se para scarbos si incredibil de anormal sa sarute si sa inveleasca cu grija un amestec de sperma cu un ovul,ovul care odata cand se elimina,produce acea sangerare "scarboasaaaa" odata la 28 de zile....abstinenta este cea mai buna pt cei care considera injositor sa iubesti si cu trupul,si cu sufletul in acelasi timp...si da,incercati probabil atatea lucruri in dormitor si va pos postati comentariile absurde si refularile ...va deranjeaza ca sotul va cere o felatie?spuneti-i lui ..nu cred ca ne intereseaza pe noi prea mult!!!iubit-va mult si tine-0ti aproape

    0
    1

  • adriana pe 20 Mai 2009, 11:56
    sex oral..

    chiar daca sunt adepta a sexului si imi place sa traiesc intens viatza eu una nu as practica sexul oral as face de toate in afara de sex oral.is de parere ca sexul oral il faci doar cu parteneru stabil ori cu sotul/sotia.......k doar nu lingi toate p****e care iti trec prin pat asta fac doar curvele care nu au un pic de demnitate.oricum am citit aproape toate parerile si is interesante toate....la uram urmei toti fac ceea ce vor si ce isi doresc si pt asta nu trebuie sa fie criticati asa cum fac unele pers k doar nu e scris niciunde ca acest lucru ii interzis.fain subiectu la fel si parerile.

    0
    1

  • letty pe 11 Mai 2009, 23:12
    .....

    Mi-au placut si alte comentarii,dar bravo adriana ,bravo ionut!!!!! Si eu sunt de aceeasi parere.!!

    1
    0

  • ionut pe 11 Mai 2009, 16:36
    femei cuminti sau curve?

    Cum ajung fetele cuminti sa creada ca sexul oral e ceva normal cand lucrul asta il faceau numai curvele! Sa transformam toate femeile in curve? E trist dar cam asa vor unii!

    3
    0

  • mada.ioana pe 7 Mai 2009, 19:14
    :D

    :)):)) super tare ...am citit aproape toate parerile si...:-?? Eu una sunt de acord cu sexul oral dar cu partener stabil ;) schimba ff mult relatia:X:X.Nu a pomenit nimeni despre sexul oral si ejacularea in gura:))))))))):)))))))[asta ptr Cara]acum sincer vorbind as putea spune ca e singurul lucru pe care nu l-as practica!!!

    0
    0

  • cristina pe 3 Mai 2009, 22:19
    sex oral

    mi s-a facut sex oral si am si facut la randul meu...mi s-a parut incitant...acesta e un lucru p kre il decid partenerii...sa il practice sau nu.....insa sunt de parere k este un act ff intim si trebuie practikt numai cu persoana iubita p kre o cunosti de mult timp....pt k sa nu ai nici un fel de retineri.....nu cred k trebuie sa ne certam aici p site dak e bn sa faci sex oral sau nu.....fiekre face ce doreste in relatia sa....si mai ales un sfat:lasati barbatii sa va faca ei sex oral primii.....asa o sa vedeti kt de placut e....si dak va iubiti partenerul puteti face la randul vostru...

    0
    1

  • cristina pe 3 Mai 2009, 22:16
    sex oral

    mi s-a facut sex oral si am si facut la randul meu...mi s-a parut incitant...acesta e un lucru p kre il decid partenerii...sa il practice sau nu.....insa sunt de parere k este un act ff intim si trebuie practikt numai cu persoana iubita p kre o cunosti de mult timp....pt k sa nu ai nici un fel de retineri.....nu cred k trebuie sa ne certam aici p site dak e bn sa faci sex oral sau nu.....fiekre face ce doreste in relatia sa....si mai ales un sfat:lasati barbatii sa va faca ei sex oral primii.....asa o sa vedeti kt de placut e....si dak va iubiti partenerul puteti face la randul vostru...

    0
    1

  • Ruxandra pe 2 Mai 2009, 01:43
    pt.Sanda

    draga mea de la oras si cultivata foc,te rog sa inveti sa te exprimi civilizat si sa scrii corect inainte sa te legi de ceilalti (celelalte) care probabil ca au petrecut mai mult timp cu cartea decat cu un organ genital barbatesc.Fiecare are dreptul sa-si puna comentariul la vedere ,fara sa vina cate una ca tine care sa jigneasca personal. Sa fii sanatoasa daca iti place si esti mandra de ceeace faci!!!!

    2
    1

  • sanda pe 1 Mai 2009, 00:34
    pt mariuca

    fa taranco daca nu sugeai nu aveai ce caut pe saitu asta.si daca nu ai supt dute la padure sau la sapa ca se cunoaste dupa scris ca esti inapoiata rau.si nu mai critica pe alti daca esti taranca proasta cauta niste saituri unde sa te cultivi nu sa sugi.bine?

    0
    3

  • Divina_25 pe 24 Apr 2009, 18:19
    sexul oral

    sunt complet deacord cu sexul oral....chiar imi plece sa fac si sa mi se faca!ma simt foarte bine si asa am un atu la satul meu!noi vb fff deschis si mi-a spus ca se simte foarte bine cu mine si ca nu m-ar da pe nici o femeie!pustoaicele din ziua de azi nu mai au prejudecati antice!cine a inventat asta a fost destept!multe femei practica si le este rusine sa spuna...scarba?fetelor dar cand ajungeti la orgasm din cauza acelei,,scarbe,,dar cand atinge zonele alea care vreti voi numai va este scarba!nu mai faceti eh si ihhh....facetii oooo eeeeeeee aaaaaa!multe au idei vechii lumea a evoluat!daca stai si astepti....vei primi...dar vei primi o mare despartire!si atunci sa nu te mai intrebi de ce este monotonie si iubitu nu mai este atras!conform zicalei!PE STRADA DOAMNA İN CASA MAMA Sİ İN PAT LAURA ANDRESAN!FİTİ SMECHERA NU SUPUSE CA PİERDETİ!!!!!!

    0
    1

  • Laura pe 21 Apr 2009, 10:14
    Strigator la Cer

    Incredibil ce perversa e lumea!!!! Ce mai urmeaza sa facem in dormitor??? Ca doar facem ce vrem intre cei patru pereti. Poate ca ar fi cazul sa acceptam si sexul in grup, poate si sexul cu animale ,ca sa mai apara niste boli interesante ,parca SIDA e prea putin si nu mai sperie pe nimeni. Mai departe nu stiu ....nu am o imaginatie atat de bogata ca multi altii. Poate ca maine poimaine acceptam si violul si pedofilia sau necrofilia ca practici sexuale normale ca doar o viata avem si o gaura in c...,dupa cum a scris cineva mai sus. Ce ne pasa de restul,dupa noi potopul!!!

    2
    1

  • Mariuca pe 21 Apr 2009, 10:05
    SCARBOS;DEZGUSTATOR;INJOSITOR.....

    Parerea mea este absolut clara si irevocabila.Sexul oral este numai si numai ptr.curve,ptr.cei ce recurg la serviciile lor si ptr filmele porno.In dormitorul meu nu are ce cauta o asemenea practica scarboasa. Atat sarea cat si piperul dauneaza sanatatii!!! In afara de asta stau si ma intreb cum pot mamele si tatii care practica sex oral sa-si pupe copiii de "noapte buna" cu aceleasi buzite cu care au lins si supt din plin pe unde nu era cazul.Culmea este ca se mai si lauda cu aceste practici si cu faptul ca sunt si parinti.Halal!!! Mai bine v-ati gandi la puritate si sanatatea acelui ingeras,numit copil ,nu numai la placerile voastre bestiale. Ptr.toti cei care au senzatia ca toata lumea practica sexul oral dar nu spune,va asigur cu toata sinceritatea ca n-am practicat,nu practic si nu voi practica asa ceva.Si sunt convinsa ca totusi nu sunt singura care refuza asa o placere extraordinara dupa spusele unora. Cu toata dragostea pe care i-o port partenerului meu nu m-as umili si injosi in asa hal. Sanatatea mea imi este mai de pret decat schimonoseala mea sau a lui la o asemenea practica. Este absolut fals,ca daca nu faci felatie atunci nu-ti iubesti partenerul,sau daca el nu-ti face cunilingus nu te iubeste. O prostie,cum alta mai mare nu-i. Iar daca el insista ,atunci prefer despartirea sau divortul,in functie de caz. Un sex oral nu poate satornicii nici o casnicie si nici un barbat. Daca i se face de plecat pleaca oricum ,cu sau fara sex oral.Si asta e valabil ptr.ambele sexe. Pe langa asta inclin sa cred ca toti cei care practica toate pozitiile posibile (si mai inventeaza si altele noi) ,sexul oral si cel anal ,au trecut deja granita dragostei si au ajuns la obsesie sexuala, sau confunda obsesia asta cu o mare -mare dragoste. Multumesc doctorului care mai sus a postat o statistica!!!De acuma voi fi mai atenta si chiar voi evita imbratisarile si pupaturile prietenesti ptr.ca nu stii niciodata pe unde a umblat acea gurita sau limba.

    4
    1

  • Valis pe 18 Apr 2009, 22:05
    sex oral

    e ceva foarte placut daca e reciproc,eu practic cu sotia si suntem foarte multumi-ti,incerca-ti si nu ve-ti regreta

    0
    1

  • neke_boy007 pe 26 Mar 2009, 01:23
    nu zic nik .......invat inka ;))

    ..............unii zic k e misto altii nu.......cine stie(doar ala kre a sexperimentat stiu cel mai bn .....;))) tineti-o tot asa ...................=)))

    0
    1

  • Sorin pe 17 Mar 2009, 08:34
    interesant

    amulte pareri , asta e fb ,aici nu citesti pareri de persoane frustate sexul e sex chiar daca e oral sau normal ; cel oral nu cred ca intra neaparat la capit. preludiu -asta tine de mangaieri si saruturi in puncte cheie , zone intinse pe tot corpul. Ref la sexul oral care e mai sigur , e bine de stiut ca pe langa cei 700 de microbi existenti in cavitatea bucala ,Clamydia ,gonoreea, papilloma virus si herpesul genital ce se pot dobandii plus si desigur hepatita B sau chiar C daca sunt zone sangerande pot face ravagii in viata de cuplu si nu numai asa ca tot inainte ; cu toti (aproape) ne complacem sa practicam asa ceva ,dar mare atentie la igiena bucala inainte si dupa....

    0
    1

  • gabytu1978 pe 6 Mar 2009, 12:19
    :P..cine nu inceraca nu stie

    Hm...in pat cu partenra nimic nu este scarbos si interzis atata timp cat este placere..nu poti spune ca nu-ti place atata timp cat nu incerci..asa ca....personal fara preludiu care intra si un sex oral de cateva minute bune nu poti face dragoste...dar......VOI CE ZICETI?

    0
    1

  • Erica pe 25 Feb 2009, 01:27
    vreau sa spun ceva

    Mary este ok Buna doamnelor si domnilor eu vreau sa va spun despre sexul oral ca nu este nimic rau in asta daca Incerci si iti place practici daca nu numai faci da incearca. Eu sint casatorita de 13 ani si la inceput nu am practicat sexul oral, dar dupa o perioada am incercat sal practi si nui rau de loc iti facii sotul fericit si daca iti place te faci si pe tine facind si el nu miroasa nu va faceti greata de nimic bine inteles inainte faci baie. Eu cred ca orice femei sa incerce sa aduca ceva buna intro relatie ceva nou, ceva ce nu ai mai facut. Asa ca incercati este o placere sa S***

    0
    1

  • marian pe 23 Feb 2009, 17:20
    sex oral

    apropo de sexul oral practicat sau nu,stiati care este cea mai imputita cavitate a organismului uman,cu toate ca o folosim cel mai des,si uneori miroase alteori nu dar nu tinem cont de asta si o folosim in a ne exprima dragostea si iubirea prin sarut?banuiti probabil ,e cavitatea bucala ,gura doamnelor si domnilor,asa ca nu vad de ce un penis sau un vagin nu ar fi mai curatdaca e spalatsi miroase bine ! si pe urma .. tot ce miroase dizgratios ar trebui sa ne puna semne de intrebare ???deci ,pt doamnele si domnii care nu prea dau cu nasul prin zonele sexuale ... nici nu banuiti la ce boli va expuneti daca nu puneti nasul sau gurita pentru un pupic,si asta chiar mi se pare a fi nivelul cel mai ridicat de inconstienta al unui om care culmea zice ca are sentimente si iubeste pe bucati alt om dar ii e scirba de anumite zone !sa le fie rusine celor care spun ca iubesc un om asa cum e el,si care de fapt iubesc doar ce vor la acel om !dumnezeu le-a dat pe toate si nu a spus nu puneti gura !mai studiati biblia ca n-o fi foc !sa fiti fericiti oameni curati si care va iubiti cu totul !asta e adevarata fericire si de aici pleaca si respectul si armonia in viata!va spun asta din proprie experienta!

    0
    0

  • Mary pe 22 Feb 2009, 02:40
    e foarte important

    Sexul oral intre doi parteneri stabili este firesc, de dorit si induce relatia intr-un nou nivel. Un nivel mai stabil, o incredere mai profunda, o viata sexuala mai sanatoasa. Frustrarile, complexele si prejudecatile nu au ce cauta in dormitor, te dezbraci de ele inainte de a urca in pat. Practic sexul oral cu iubitul meu, la inceput mi-a fost destul de dificil dar pentru ca eram curioasa, aveam incredere in el si nu aveam complexe... acum reusim sa ne bucuram de sex oral reciproc ca o completare de neinlocuit in viata noastra sexuala.

    0
    0

  • adi pe 18 Feb 2009, 21:02
    mdaaa

    dece unii barbati apeleaza la ( dame de companie prostituate amante) ? din lipsa de comunicare cu partenera sotia sau iubita. Dece zonele asiei sunt zonele cu cele mai mare procentaj de virus hiv ? Lipsa de comunicare . si apropo chestia de mai sus cu sapunu e tot o lipsa de comunicare :)) cei ce intampina asemenea probleme " vb cu partenerul/a explicatii ca e igiena zilnica " si e normal sa nu faci nici macar sex nu mai vb de oral cu o pers nespalata care miroase si mai stiu eu.... e o mare rusine in ziua de azi sa mirosi sa nu te epilezi (vb de femei) sau sa nu te razi pe la sub brat zona genitala . nu suntem in era glaciara . Asa ca lume trezirea la realitate

    0
    1

  • adi pe 18 Feb 2009, 20:50
    mdaaa

    am citit multe comm pe acest site, tema e super tare e ceva ce se discuta peste tot in zilele noastre. nu vreau samint nu lam incercat dar vreau sa il incerc cu fata cu care stau deja de un an si ceva . In schimb am vazut multe pers agitate mai sus cu niste comm prea banale pt zilele in care traim . de ex rokada sau eva de genu zicea de nunta si cununie :)) e ciudat . atunci vin copii dupa cununii nunti etc etc si dupa mine sexul oral ar trebui oprit sau diminuat cand in familie ajunge un prunc . parerea mea. Sexul oral e practicat de mult nu este un tabu a fost odata . in lume sunt doua feluri de pers cei care practica sex oral si cei care nu recunosc ca il practica . Nici la tara( sate) nu se mai discuta cu rusine de subiectul sex oral. Asa ca lume sa vb de OZN ca unele pers aici pe site sunt depasite de subiectul asta . Sexul e frumos in toate stilurile modurile si pozitiile lui. si pt cei ce par depasiti de subiect cumparati kamasutra si delectativa putin.

    0
    1

  • Armand pe 13 Feb 2009, 15:58
    Sex Oral?.....sa-i spunem altfel

    Pentru unii poate e SEX Oral pentru altii insa poate fi sarutul pe tot corpul, sau in anumite zone....n-ati auzit expresia ,,Mancalar mama de baiat sau manca-oar mama de fetita...sa acuzam si mamele care isi saruta copii oriunde? Cred ca cei ce sunt impotriva percep din start actiunea gresita si datorita denumirii postate in articol...este vorba de DRAGOSTE cu tot ce implica acest lucru si in special de DRAGOSTEA de cuplu pe care poate putini dintre noi o cunosc cu adevarat. Pentru altii poate fi insa doar placere trupeasca si pe aceia ii condamn pentru ca au denaturat sensul cuvantului dragoste

    0
    1

  • blada alina pe 13 Feb 2009, 13:12
    sex oral

    nu stiu ce placere poate avea o femeie cand face sex oral cu partenerul . barbatii au intradevar, dar femeile ?

    1
    1

  • marika87 pe 22 Ian 2009, 21:03
    sex oral

    sex oral??de ce nu?!!!eram impotriva sexului oral,pana am incercat si acum..este bine...si eu si partenerul meu suntem multumiti de relatia noastra....si nu mai avem retineri unul fata de celalalt,facem ce vrem!!!

    2
    1
Pagina « 1 2 3 4 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod