Sex: Top 5 poziţii pe care să le încerci în 2013. Vezi care sunt!

Poziţia „Cuplului înlănţuit“

Avantaje: Poziţia este perfectă atât pentru sex normal, cât şi pentru sex anal.

Sfatul sexologului: Înainte să treceţi la acţiune, lasă-ţi iubitul să te lege cu eşarfa la ochi sau, dacă vrei să îi faci o surpriză, acoperă-i tu ochii. În acest fel veţi lăsa frâu liber imaginaţiei, iar plăcerea va fi şi mai mare.

Poziţia „Misionarului turbulent“

Avantaje: O poziţie foarte incitantă. Mulţi bărbaţi adoră această poziţie pentru stimularea vizuală, dar şi pentru libertatea pe care o au în a se juca cu mâinile pe corpul partenerei.

Sfatul sexologului: Grijă mare să nu se întindă penisul mai mult decât este confortabil să se flexeze!

Poziţia „picamerului“

Avantaje: Amândoi beneficiaţi de stimulare vizuală, care vă poate conduce la orgasmul mult dorit. Această poziţie este perfectă pentru cuplurile pline de imaginaţie şi dornice să încerce orice pentru a se simţi bine.

Sfatul sexologului: Pare o imagine desprinsă dintr-un numar de acrobaţie de la circ, dar asta nu înseamnă că nu este posibilă. Vă trebuie, totuşi, flexibilitate, pentru tine, şi rezistenţă, pentru amândoi.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ancuta1992 pe 28 Mar 2013, 10:00
    Ajutor!

    Buna ziua! Am o problema. Am facut sex neprotejat cu iubitul meu cand eram pe ciclu.El si.a dat drumul in mine, dupa care ciclul s.a oprit.Mentionez ca nu am simptome de sarcina. As putea ramane insarcinata? Multumesc

    0
    1

  • salajan_leo pe 14 Ian 2013, 20:28
    Poziţia „La galop“

    Viaţa sexuală a unui cuplu nu trebuie să ajungă niciodată la monotonie, deoarece relaţia se poate rupe în orice moment. Iar cum abia am intrat în anul 2013, este momentul potrivit pentru a încerca noi poziţii sexuale.

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod