8 lucruri pe care bărbaţii le adoră la corpul unei femei. Descoperă-le!

Nesiguranţa cu privire la propriul corp este rareori atrăgătoare. Încrederea în sine te poate face să fii mult mai sexy în ochii partenerului. Cât timp lucrezi la asta, află 8 lucruri pe care bărbaţii le adoră la corpul unei femei şi de care poţi fi mândră.
Nesiguranţa cu privire la propriul corp este rareori atrăgătoare. Încrederea în sine te poate face să fii mult mai sexy în ochii partenerului. Cât timp lucrezi la asta, află 8 lucruri pe care bărbaţii le adoră la corpul unei femei şi de care poţi fi mândră.

Pielea fină este primul lucru pe care îl simte un bărbat atunci când te atinge, dar se poate îndrăgosti rapid şi de alte părţi ale corpului tău.

Sânii

Mari sau mici, partenerul apreciază sânii pe care îi poate alinta oricând. Lasă-l să se joace cu ei cât vrea şi nu-i da vreun semn că tu nu eşti mulţumită de ei. Dacă te gândeşti vreodată să-i remodelezi chirurgical sau să-i măreşti, include-l şi pe partener în decizie.

Picioarele

Fetişul pentru picioarele femeii este prezent aproape la toţi bărbaţii, cu intensitate diferită. Modul în care talpa ta se arcuieşte sintetizează perfect atracţia către formele feminine. Dacă observi că este atras de ele, fă-ţi pedichiura în mod regulat şi învaţă-l cum să le mângâie fără să te gâdile.

Abdomenul

Dincolo de pielea fină, abdomenul este una dintre zonele pe care bărbaţii adoră să le sărute şi să le lingă. Mulţi chiar preferă o burtică, nu muşchi bine lucraţi. Poate că o parte din atracţie se datorează gândului ascuns că de acolo vor ieşi urmaşii lui.

Fundul

Zona inferioară a spatelui şi fundul au numeroase terminaţii nervoase, iar bărbaţii le simt foarte bine când le mângâie. Spatele este chiar o zonă deosebit de sexy deoarece este primul loc mai intim pe care îl poate atinge după primul sărut şi înainte de prima partidă de sex.

Buzele

Multe femei suspină după buzele Angelinei Jolie, dar bărbaţii iubesc şi buzele subţiri care le oferă o atingere moale şi sexy pe tot corpul. Atingerea uşoară a buzelor tale de urechea lui când îi şopteşti cum vrei să te satisfacă îl poate excita foarte mult. Cel mai mult îţi adoră însă buzele atunci când le freci uşor de partea inferioară a penisului în erecţie.

Degetele

Degetele îngrijite cu o manichiură frumoasă pot fi printre lucrurile pe care bărbaţii le adoră la corpul tău, mai ales atunci când le foloseşti pentru a-l mângăia sau pentru a-i face un masaj. Mâna este de cele mai multe ori prima parte a corpului tău pe care o poate atinge atunci când te cunoaşte, iar modul în care degetele tale fac primul contact cu ale lui poate fi electrizant.

Faţa nemachiată

Apreciază că arăţi superb la evenimente speciale, cu un machiaj excelent, dar cei mai mulţi bărbaţi adoră să-ţi vadă faţa şi nemachiată, dis de dimineaţă. Tenul bine îngrijit poate fi deosebit de sexy înainte să fie atins de orice produs de machiaj, aşa că tratează-l din când în când cu un look natural.

Reacţia ta când îţi oferă un orgasm

Indiferent cât de mult îţi adoră corpul, cel mai plăcut moment pe care i-l poţi oferi este tremuratul de plăcere în timpul orgasmului. Contracţiile vaginului tău îi îmbrăţişează în cel mai excitant mod penisul, mai ales dacă şi el ejaculează în tine simultan. Într-o relaţie monogamă, cu doi parteneri complet sănătoşi, prezervativul utilizat pentru contracepţie poate diminua această plăcere intensă şi îl împiedică pe partener să se bucure la maxim de corpul tău.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod