Sex oral: 9 motive pentru care e util în cuplu

Este scârbos sau sexy? Pervers sau satisfăcător? Imoral sau înălţător? E clar că sexul oral naşte păreri împărţite. Nu contează, însă, dacă eşti pro sau contra. Sexul oral îţi aduce beneficii de necontestat. Partenerii de cuplu care practică sexul oral îşi fac relaţia mai frumoasă.
Este scârbos sau sexy? Pervers sau satisfăcător? Imoral sau înălţător? E clar că sexul oral naşte păreri împărţite. Nu contează, însă, dacă eşti pro sau contra. Sexul oral îţi aduce beneficii de necontestat. Partenerii de cuplu care practică sexul oral îşi fac relaţia mai frumoasă. Ştim că bărbaţii sunt înnebuniţi după sex oral, dar şi femeile ar trebui să îl practice cu plăcere. Indiferent că îl oferi sau că îl primeşti, sexul oral îţi aduce avantaje în plan sexual şi sentimental.

1. Sexul oral te aduce la orgasm


Mai mult de 90% dintre bărbaţi au orgasm DE FIECARE DATĂ când fac sex, indiferent că e sex normal sau oral. La noi lucrurile se complică. Dacă eşti anti sex oral şi faci doar sex normal, sunt mici şansele să faci parte din cele 25% din femei care au orgasm prin penetrare, fără stimulare clitoridiană. Dacă nu ai norocul acesta, atunci e cazul să afli că 70% dintre femei au orgasm când li se face sex oral!

Sexologii consideră că tocmai clitorisul este sursa tuturor orgasmelor experimentate de femei. Nu numai că sexul oral este o manieră eficientă prin care iubitul te poate aduce la orgasm, dar dacă îl practici, nu până la climax, creşti cu peste 50% şansele să ai orgasm, mai apoi, prin sex normal. După o joacă orală, sexul poate fi mult mai intens şi te poate aduce la orgasm. De ce? Pentru că, atunci când eşti excitată, punctul tău G iese la iveală, iar penetrarea vaginală nu face altceva decât să-l stimuleze.

Alte avantaje pentru relaţia ta: iubitul tău va fi mult mai încrezător în abilităţile sale, dacă vede că te poate aduce la orgasm. Mulţi reprezentanţi ai sexului opus adună frustrări când nu-şi pot aduce iubita la extaz. Unii dintre ei refuză să mai aibă orgasm, pentru că vor ca sexul să însemne plăcere reciprocă. Alţii, mai puţin corecţi, recurg la sex cu alte femei, poate mai orgasmice, sau, chiar, la ruperea relaţiei, ca să-şi repare ego-urile rănite.

Ar trebui să ştii că nu doar bărbaţii se resimt după un act sexual nefinalizat. "La fel ca bărbaţii, femeile pot experimenta tensiune şi junghiuri în zona pelviană dacă nu reuşesc să aibă orgasm la sfârşitul unei partide de sex", precizează Ian Kerner, doctor în sexologie. Şi psihologii susţin că lipsa orgasmului, de oricare parte ar fi, poate duce, în timp, la destrămarea unei relaţii.

În concluzie, sexul oral creşte şansele ca amândoi să aveţi orgasm şi să fiţi mai satisfăcuţi, iar o viaţă sexuală împlinită e indispensabilă pentru viitorul oricărui cuplu!


2. Sexul oral creşte intimitatea în cuplu


Sexul oral vă apropie în plan sentimental. Acest lucru se petrece din două motive. În primul rând, orgasmele provocate îţi cresc nivelul de oxitocină, hormon care te face să te simţi ataşată de sursa plăcerii, în cazul de faţă, iubitul tău. Şi el se va simţi mai apropiat de tine, prin simplul fapt că te poate aduce la orgasm.

În al doilea rând, sexul oral, văzut ca un sărut intim, în care primim şi oferim iubire, poate fi mai romantic decât sexul normal. Practicat în poziţia 69, vă poate aduce pe amândoi la orgasm în mod simultan!

3. Iubitul tău îţi va face toate poftele


Un studiu interesant a reuşit să demonstreze că, sub efectul oxitocinei, bărbaţii sunt mai dispuşi să-şi răsfeţe iubita cu atenţii materiale. Şi cum unii bărbaţi sunt înnebuniţi după sex oral, pot fi mai predispuşi ca, după un orgasm intens, să-şi răsplătească iubita pe măsură.

4. Sexul oral aduce armonia în relaţie


Nu numai că repară problemele din plan sexual, dar sexul oral promite să vă ofere un tonus mental, care e necesar pentru armonia unei relaţii. Orgasmul şi înghiţirea spermei sunt cele două maniere prin care sexul oral te face mai fericită. În timpul orgasmului se eliberează în organismul tău endorfine şi alte substanţe care îţi oferă o stare de bine. După un orgasm eşti mai relaxată şi ai un somn mai odihnitor. Cât despre înghiţirea spermei, dacă poţi trece peste senzaţia de scârbă, te aşteaptă o serie de beneficii uimitoare. Sperma este, datorită compoziţiei sale, un excelent antidepresiv!

Cocktail-ul de endorfine vă face să fiţi mai înţelegători şi toleranţi unul cu celălalt, iar efectele antidepresive ale spermei funcţionează ca un afrodiziac- vei avea tot mai mult chef de sex, spre bucuria iubitului tău!

5. Sexul oral te energizează


Corelat cu înghiţirea spermei, sexul oral îţi aduce şi alte beneficii. În compoziţia spermei găsim zinc, calciu, potasiu, fructoză, proteine... Aşadar, acest lichid reprezintă o sursă bogată de nutrienţi, care îţi îmbunătăţeşte starea de sănătate. Te vei simţi mai energică, iar pofta ta de viaţă va avea efecte magice şi asupra relaţiei tale.

6. Sexul oral creşte încrederea dintre parteneri


Potrivit unui studiu, 30% dintre femeile tinere, cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani, folosesc sexul oral ca pe o armă pentru a se simţi mai sigure pe relaţia lor cu iubitul. Nu mulţi bărbaţi se pot lipsi toată viaţa de sex oral. Unii ajung să plătească o prostituată, să înşele sau chiar să-şi părăsească iubita din cauză că nu primesc sex oral în cadrul relaţiei. Sexul oral reprezintă pentru femei o garanţie, fie că ne place să o recunoaştem sau nu. Este normal ca atunci când remarci plăcerea pe care i-o oferi iubitului prin sex oral să te simţi mai bine în pielea ta şi mai încrezătoare. Şi când primeşti sex oral trăieşti aceeaşi senzaţie de confort şi încredere în iubitul tău.

7. Sexul oral te ajută să slăbeşti


În cazul în care nu ştiai, sexul oral te ajută să arzi calorii: 100 de calorii atunci când îl prestezi timp de 30 de minute, mai exact! iar dacă îţi aduci iubitul la orgasm, află că sperma conţine vitamina C şi proteine, care îţi scad pofta de mâncare. Arzi calorii şi când ţi se face sex oral: 35 de calorii. Iar dacă ai orgasm prin sex oral, mai arzi încă 48.

8. Sexul oral îţi creşte imunitatea


Un alt studiu a reuşit să demonstreze că expunerea la spermă reduce riscurile de preeclampsie la femeile însărcinate, pentru că substanţele din spermă, odată ce sunt ingerate, reglează tensiunea arterială. Totodată, substanţele provenite din sperma iubitului te ajută să dezvolţi anticorpi, care îţi vor proteja mai apoi sarcina de eventualele boli imunitare.

9. Sexul oral e o alternativă când nu poţi face sex


Îi poţi face iubitului tău sex oral, ca o alternativă, când eşti la menstruaţie sau când eşti însărcinată, iar medicul v-a interzis actul sexual.
 

Comentariile 51-97 din 97

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Carmen pe 27 Nov 2011, 01:29
    Ce discutii...

    Citesc si nu-mi vine sa cred ce vad!!!! Ce inseamna oameni buni tratamentul asta care il aplicati tuturor??? De toti judecati asa usor fara sa va uitati intai la voi??? Nu toata lume e perfecta asa cum va place la unii sa va credeti si nu totisuntem facut din acelasi aluat! Asa ca parerea mea e ca FIECARE sa faca ce-l taie capul si ce crede ca e bine pentru el!

    12
    22

  • simo pe 26 Nov 2011, 15:54
    efectele negative ale sexului oral

    ne mai miram de ce avem candida sau alte ..........prin sex oral poti contacta si un sifilis dupa care iti vor cadea toti dintii ...si multe ..multe altele . cati barbati dezinfecteaza cu ,clor chilotul ?sunt care poarta chilotii rosii ,gri sau negri ........................pe langa faptul ca ne umplem de pacate ne umplem si de paraziti .barbatul mai e cum mai e dar femeea e scarboasa rau jos .....secretia la ea cat si la el poate contine multe ...ehe nici nu stii ....

    24
    11

  • simo pe 26 Nov 2011, 15:48
    efectele negative ale sexului oral

    IN ZONA GENITALA SI ANALA ATAT LA BARBAT CAT SI LA FEMEE SUNT PARAZITI ,MICROBI ,CIUPERCI . STIM CA IN ZONA ANALA I SI DEPUN PARAZITII OUALE SI NOI CE FACEM INGERAM TOT CE ESERE PE ACOLO .CHIAR DACA TE SPELI NU POTI MENTINE O IGIENA DE 100% ACESTI MICROBI AJUNG IN ORGANISM SI MANANCA TOATE CELULELE ...TOATE VITAMINELE SI NE MIRAM DE CE SUNTEM BOLNAVI .

    31
    11

  • V.B. pe 25 Nov 2011, 15:14
    ...

    mda...mi-e greata de voi fetelor....femeia trebuie sa fie o mama buna in primul rind..si nu o curva care dupa ce i-a supt-o sotului isi saruta pe frunte copilul....bravo fetelor care se respecta!

    37
    14

  • cocoktail molotov pe 24 Nov 2011, 05:40
    aiurea

    mi se pare cel mai scarbos lucru. Cum sa faci asa ceva? imi este scarba. si este jenant! nu as face pentru nimic in lume asa ceva! si nu sunt de acord nici cu sexul anal! este total neigienic si lipsit de respect! (este doar parerea mea!)

    34
    11

  • diana pe 23 Nov 2011, 21:38
    Pro s.o.

    nu mi se pare deloc ceva iesit din comun sa-i faci sex oral partenerului tau. pana la urma e ceva absolut normal intr-o relatie. nu este rusinos (desi o parte dintre oameni te fac sa te simti rusinat de asta) dar daca ar fi sa ne luam dupa toti, nu am ajunge departe! ;)

    15
    29

  • Bogdan pe 22 Nov 2011, 14:24
    Traiti-va Clipa!

    Vedem, dar nu observam. Privim, dar nu vedem. Auzim, dar nu ascultam. Ascultam, dar nu intelegem. Respiram, dar nu mirosim. Atingem, dar nu simtim. Mancam, dar nu gustam. Vorbim, dar fara cuvinte. Invatam, dar nu aprofundam. Mergem, dar fara sa calcam. Suntem prezenti, dara fara present.

    12
    11

  • Me pe 21 Nov 2011, 22:05
    Frate...

    Sexul oral este egal cu biciuitul şi alte chestii care se practică în filmele porno. În plus este nesănătos... Dar unii îl practică şi caută argumente PRO.

    36
    14

  • Ionescu pe 21 Nov 2011, 18:03
    nu stiti ce vreti !!!

    Le-am facut si eu pe toate iar acum as da timpul inpoi daca as putea, doar sa nu mai fi facut aceste fapte mizerabile. Important este sa va treziti pana nu e prea tarziu. Sex oral si alte perversiuni faceau si oamenii din Sodoma si Gomora. Cat de idioata trebuie sa fii ca sa practici sexul oral in timpul sarcinii si sa mai si inghiti sperma? Voi nu stiti oare ca ce mananca mama, mananca si copilul. Din cauza asta se nasc copii care devin robi ai patimilor si vor avea o viata de rahat. Daca vreti sa ajungeti in iad, nu aveti decat sa continuati sa practicati tot ce va trece prin minte in materie de sex. Dumnezeu sa va lumineze mintile ca sa va desteptati macar in ceasul al 12-lea. Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar ... poate ati observat citind unele comentarii, ca cei ce fac sex oral nu stiu nici macar sa scrie corect romaneste.

    33
    18

  • stefan pe 20 Nov 2011, 21:42
    o da...

    asta e buna cica au facut sex oral si au pupat copilul...poi nu se spala pe dinti? sau alta intrebare copilu ala pe unde a venit si de unde? sexul orak mi se pare ceva normal si mai mult...NECESAR... mironositelr dc sa te abti de la ceva care iti provoaca placere...daca ar dyrea da as mai zice dar dc saa te abtii dim moment ce e ceva care t duce pe cele mai inalte culmi ale dragostei? nu vrei sa t simti bine? va zic io ca sexul oral e bun atunci cand e facut bine ...si app nu oricine poate sa faca tre ceva antrenament si sa simti...e o arta nu orice p*** supta inseamna sex oral.....

    21
    27

  • Iza.s. pe 20 Nov 2011, 14:05
    Pro si contra

    Sunt de acord cu sexul oral,am o relatie de 3 ani ,iar knd ii spun iubitului meu k vreau sai fac sex orar avem parte de o noapte de amor,sau o partida de sex foarte reusita,cu orgasm in acelasi timp,datorita sexului oral dai si primesti satisfactie maxima,placere si dak sti cum sa il/o inebunesti il/o ti pe iubi al tau/a ta numai pt tine! CONTRA inghitirii spermei daaaa eu una nu concep asa ceva,chiar e scarbos,dar depinde de fiekre in parte ce si cu îi place! ASA K LASATIO MAI MOALE K TOATA LUMEA FACE SEX ORAL :-*

    14
    32

  • name pe 18 Nov 2011, 18:56
    ..doar o parere ..

    .." cand nu se facea oamenii se iubeau mult mai mult si se respectau?de ce durau casniciile atat de mult si akm se divorteaza f repede?" ..pai ..uite de ce ... inainte era o rusine sa divortezi .. si apropo .. oamenii isi ascundeau adevaratele gandurii si dureri .. - nu le puneau pe "tava".. ca acum .. Asta tinzi tu sa crezi..ca se iubeau si totul era super..inainte femeia tacea si suporta .. bla-bla .. .nu spun ca sunt pro .. insa cand vad cate bisericoase sunt pe aici ..pfff .. presupun ca a barfii .., a fi invidioasa, a fi scorpie.. a nu ajuta pe cei din jur .. nu este un pacat, nu? ..si sa nu spuneti ca voi nu practicati ..treburile astea ..pt ca sunteti niste false .. Pe la ochii lumii ... vai ce crestine sunteti voi ..atata o tineti cu crestinismul .. si daca va ia cineva viata la "puricat" ..aveti mai multe pacate decat altul care ..nesimtitul ..practica ce spune articolul.. Asa cum face lumea "crestina" la biserica .. -"vai draga, uite ..a venit si asta la biserica .." sau "uite cum e imbracata asta".. pur si simplu ..faceti ceva sa pareti crestine ..nu vorbiti aiurea ..si fals .. Pun pariu ..ca sotul/partenerul ..nu doar s-a gandit la asta ..ci poate va si inselat si voi o tineti una si buna, ca nu .. si apropo ..nu stiu daca esti sclava ..daca in timp ce oferi ..ti se si ofera .. sanchii ..de te punea barbatu: .. ia-o .. si *****, si la gata iti tragea o injuratura..si ramaneai ca o proasta.. ..asta era sclavie ..In fine ..

    18
    27

  • name pe 18 Nov 2011, 18:52
    ..doar o parere ..

    .." cand nu se facea oamenii se iubeau mult mai mult si se respectau?de ce durau casniciile atat de mult si akm se divorteaza f repede?" ..pai ..uite de ce ... inainte era o rusine sa divortezi .. si apropo .. oamenii isi ascundeau adevaratele gandurii si dureri .. - nu le puneau pe "tava".. ca acum .. Asta tinzi tu sa crezi..ca se iubeau si totul era super..inainte femeia tacea si suporta .. bla-bla .. .nu spun ca sunt pro .. insa cand vad cate bisericoase sunt pe aici ..pfff .. presupun ca a barfii .., a fi invidioasa, a fi scorpie.. a nu ajuta pe cei din jur .. nu este un pacat, nu? ..si sa nu spuneti ca voi nu practicati ..treburile astea ..pt ca sunteti niste false .. Pe la ochii lumii ... vai ce crestine sunteti voi ..atata o tineti cu crestinismul .. si daca va ia cineva viata la "puricat" ..aveti mai multe pacate decat altul care ..nesimtitul ..practica ce spune articolul.. Asa cum face lumea "crestina" la biserica .. -"vai draga, uite ..a venit si asta la biserica .." sau "uite cum e imbracata asta".. pur si simplu ..faceti ceva sa pareti crestine ..nu vorbiti aiurea ..si fals .. Pun pariu ..ca sotul/partenerul ..nu doar s-a gandit la asta ..ci poate va si inselat si voi o tineti una si buna, ca nu .. si apropo ..nu stiu daca esti sclava ..daca in timp ce oferi ..ti se si ofera .. sanchii ..de te punea barbatu: .. ia-o .. si *****, si la gata iti tragea o injuratura..si ramaneai ca o proasta.. ..asta era sclavie ..In fine ..

    15
    26

  • ce conteaza ? pe 17 Nov 2011, 01:30
    taceti din gura

    aici fiecare putem opina .Ce tot atata ca ce scrbos co fi co pati ca ai copi .............. stiti 99% din divorturi de ce sunt provocate din cauza noastra a femeilor.pt ca lumea avanseaza progreseaza intr o iubire cand te maqriti cu adevaarat din iubire nu te uiti ca faci oral anal sau cum al faci .!!!!!!!!!!!!!!!!!!! daca te mariti din iubire iti satsfaci persona iubita (sotul) din toate punctele de vedere de vrei ca csnicisa sa iti functioneze daca nu sunt altele ce ai satsface si atunci unde se ajunge la divort clar . cred ca cand va sarrutati soti pe gura nu te gaandesti cqa dupa ai sa iti saruti copilul o fci normal cu normalitatre asa s sexul oral te gandesti ca iti satisfaci partenerul de vita cu care imprti o viata tot s nu ar trebui intro pereche relatie sa fie restrictii ect parerea mea ..... normal ca nui poti povezti asa ceva la mamaia ca au alta mentalitate dar noua de exemplu celor tineri din zi de azi cred ca este totul normal . si m o intrebare pt aceea persoana ce a zis de copil ca dupa iti pupi copilu .. cum ati facut dumneavoastra copilu ????? asa frumos dupa ce ai avut sex oral cu sotul perechea dv mergi ca exista apa sapun ect pasta de dinti ce te ajuta sa te speli sa fi curata si ai sa poti sa iti pwpi copilu si daca ai avut sex oral cu sotul . trezitiva la relitate asta e parerea mea de noi nu i satisfacem in pat nu va faceti probleme aqre cine ..... se zice ca femeie trebuie sa aiba unele calitati in viata de zi cu zi in par sa fie o c_va in socetate o dama si o mama la copi deci ............sa no mai lalaim atat femeilor si sa ne satisfcem soti iubiti care ce are de nu vreti despartiri divorturi ect si puls de asta in fond si laa urma urmei este o placere imensa ce miar trebui 4 zile sa tot scriu in fine fiecare cum gandeste

    12
    26

  • secret pe 16 Nov 2011, 17:41
    sex oral

    cred ca nu mai sint oamenii intregi la minte daca ajung sa practice sa faca asa ceva am ajuns de risul lumii

    32
    29

  • albert pe 15 Nov 2011, 02:08
    instigare la prostitutie

    chiar am ajuns o tara de obsedati sexuali , cum puteti sa promovati asemenea obscenitati si deviatii sexuale instigand ca e normal sa te comporti ca o prostituata , sexul oral e o practica obscena si de o vulgaritate maxima specifica prostituatelor , chiar a-ti ajuns atat de jos sa promovati scursorile societatii? invatati tinerii sa faca dragoste, sa fie romantici, afectuosi, tandri, nu sa si-o traga la modul cel mai vulgar , mizerabil si degradant, inca nu v-a facut nimeni nici o sesizare pt instigare la prostitutie? nu e timpul pierdut

    47
    26

  • roberta pe 14 Nov 2011, 11:49
    ......

    eu zic ca fiecare face ce vrea...si mor knd vad ca isi dau cu parerea si oameni care abia pot scrie coerent....

    23
    5

  • anjjany pe 11 Nov 2011, 20:34
    despre sex oral........

    stiti ceva ?????????/ nu mai tot ocoliti adevarul ca eu nu fac sau ca eu nu am facut niciodata sau doamne fereste ce nebuni sunteti............ceva de genul eu va spun lasati vrajeala deoparte ca nu tine caci in ziua de astazi nu exista roman sau om sa nu practice sexul oral okkkkkkkk nu va mai feriti macar recunoasteti pe moment vi se pare scarbos dar cand ajungi la fapta te topesti de placere simti cu iei foc pe dinauntru si iti doresti sa o faci toata noaptea doar ca mai ajungi si la orgasm si iti piere pofta..... dara asta doar pentru cele care nu stiu imi pare bine fetelor zic de cele care o fac e cel mai betooooon sex din viata unui om si daca ne gandim bine o fac chiar si animalelee va pupa anjjany

    16
    37

  • mary pe 10 Nov 2011, 16:39
    mary

    da exact ce fain este sa ai si un copil si sa faci sex oral cu sotu si pe urma sati pupi copilu ce mai mentalitate au tineri in ziua de azi poi daca sotia ta iti face sex oral atunci c_vele ce rost mai au ce o sati mai faca

    36
    26

  • mary pe 10 Nov 2011, 16:37
    mary

    da exact ce fain este sa ai si un copil si sa faci sex oral cu sotu si pe urma sati pupi copilu ce mai mentalitate au tineri in ziua de azi poi daca sotia ta iti face sex oral atunci c_vele ce rost mai au ce o sati mai faca

    32
    20

  • roxi pe 10 Nov 2011, 06:55
    despre sex oral

    sintem o tara de needucati de a minca sanatos de a face dragoste o relatie tine daca sotul si sotia fac dragoste vfara nici un fel de rusine ar trebui facuta mai multe lectii de asta femeile fac cancer la sin sau ovarian ca sint nesatisfacute de soti soti lor se duc la alte femei care stiu sai satisfaca sexul oral e cel mai placut daca te iubesti cu adevarat la tv toata lumea se uita la porcarii ce a facut columbenii sau alte panarame oamnei buni trezitiva mincati sanatos si faceti sex aviz femeilor sa fiti sanatoase

    16
    29

  • nu conteaza pe 10 Nov 2011, 00:55
    INGROZITA!

    AM CITIT ARTICOLUL IN SPERANTA DE A GASI SFATURI BUNE LEGATE DE PRACTICA ACESTUI RITUAL IN ANUMITE CUPLURI SI SUNT DE ACORD ...INSA PANA AICI DEOARECE AM RAMAS DOAR INGROZITA SI SCARBITA DE MODUL IN CARE S-A FACUT RECLAMA GRATUITA SPERMEI CA FIIND UN ELIXIR AL VIETII PLIN DE VITAMINE SI MULTE ALTELE ,CHIAR ASA AM AJUNS??? INCA SE MAI GASESC, STIMATE D-NA SAU DOMN CARE ATI EDITAT ACEST ARTICOL DE RUSINE ,VITAMINE SI NUTRIENTI IN LEGUME ,IN FRUCTE , IN FARMACII SI DIN ACEST MOTIV NU TREBUIE NIMENI SA SE CHINUIE SA INGHITA SPERMA SAU ALTE SECRECTII GENITALE , CA ACEST LUCRU ESTE PRACTICAT DE ALTELE SAU DE ALTII NU INSEAMNA CA ESTE CA ESTE SI CORECT SAU CA ADUCE VITALITATE SAU ALTE BENEFICI ORGANISMULUI NOSTRU...PRESUPUN CA DACA ERA ASA CUM AFIRMI IN ARTICOLUL TAU PANA ACUM PE TERRA SIGUR SE VINDEA SPERMA UMANA SUB FORMA DE CAPSULE CU AROME DIVERSE, ESTE O TEORIE NEFONDATA SI POT SPUNE CHIAR DEMENTA , DE EXEMPLU AMESTECAM CU FECALE SAU CU URINA VITAMINE , DACA ANALIZAM APOI LA LABORATOR CONSTATAM CA EXISTA IN COMPOZITIA LOR VITAMINE DAR CU TOATE ACESTEA TOT FECALE SAU TOT URINA RAMANE ,IDEEA ESTE CA CHIAR DACA CONTINE VITAMINE NU ESTE SI COMESTIBILI PLUS CA DE CE CAND FACI SEX ESTE RECOMANDAT SA FOLOSESTI PREZERVATIV? CA SA NU TE INBOLNAVESTI DE BOLI GRAVE CU TRANSMITERE ,CORECT? ..DAR CUM ??? DUMNEATA ESTI MAI DESTEPT SAU MAI DESTEAPTA SI INDEMNI CITITORUL SA SI INGHITA. MULT SUCCES!

    18
    45

  • roxyy pe 9 Nov 2011, 14:19
    rroxxy

    E OK , dar ce ziceti de faptul ca o prefera pe alta in locul sotiei , pentru ca i-o suge bine? Ce ziceti Evelor ?

    26
    11

  • Sekmet pe 9 Nov 2011, 11:34
    Frustrari

    Pentru doamnele care critica vehement "ideea" de sex oral, le-as spune ca e o practica pe care omul a descoperit-o din cele mai vechi timpuri. La noi e inca tabu. Inteleg diferentele de opinie si de practici personale, dar pentru ca discutam ceva atat de intim, cred ca se cere ceva toleranta. Poate ca trebuia sa incep cu asta : site-ul Eva.ro se adreseaza femeii moderne, iar articolul e foarte coerent si documentat, in opinia mea, ceea ce ii da credibilitate. Tipologia femeii moderne e femeia cu incredere in sine, independenta, care asteapta sa fie satisfacuta de partener cum poate sa satisfaca si ea, femeia preocupata de sexualitatea ei si non-religioasa. Moralitatea nu inseamna puritanism si nici religiozitate. Nu invocati toti sfintii in campania anti-sex oral. Femeia poate sa se comporte exemplar in societate, moral si civic, sa aiba succes profesional si sa faca sex-oral. E trist daca numai religia va opreste de la sexul oral. Mai e si perceptia iubitului/sotului, nu-i asa ? Ghici ce. Iti alegi partenerul oricum in functie de cat de "libertin" il vrei in cuplu. Iata ca femeia moderna, emancipata vrea unul mai libertin, in timp ce una religioasa vrea unul cu preocupari limitate legate de sex. Niciuna nu e de vina, dar, repet, daca numai o forta suprema va opreste de la "placerea trupului", asta se traduce doar in justificare exterioara. voua. Cum se intampla la fel cu femeile care fac sex oral ca sa nu-si piarda iubitul/sotul. Doua justificari exterioare care conditioneaza relatia de cuplu. Niciuna nu e fericita, in opinia mea. Ideal ar fi sa existe iubire reciproca sincera, apoi intimitatea in cuplu, indiferent de complexitatea ei, sa porneasca natural. Inca un lucru. Pentru barbatii care au prejudecati legate de femeile care practica sex oral, cred ca n-au reusit in viata lor decat sa plateasca femei pentru asa ceva asa ca le asociaza cu prostituatele, sau sunt educati in familii patriarhale, religioase si au deja tabu-ul asta inoculat in minte, ceea ce e, la fel, un reper de troglodire. E o chestiune atat de sensibila inca la noi in tara tocmai din cauza tabu-urilor pe care le-am pastrat. Eu cred ca e o problema de alegere, de acord in cuplu.

    34
    28

  • Elena pe 7 Nov 2011, 10:08
    @dragos, sigur esti barbat adevarat.....

    ....dupa prenume si sa-ti dea Dumnezeu tot binele din lume numai si numai ca gandesti CURAT si SINCER despre acest capitol! Partenera ta este o fericita! ******************** P.S. Cineva spunea ca "Nu intr-un barbat < masina de sex > consta iubirea curata !" Ce confiuza si aiurea este ! Eu aminteam de asemenea barbati, intrucat - din auzite si din ceea ce scriu femeile pe NET - , majoritatea au parte de barbati-putori, in care zace o lene de nedescris, inclusiv le e lene sa-si fericeasca partenera....Stau ca stalpii si numai partenerei sa-i iasa sufletul trudind, in actul sexual. Un barbat"masina de sex", face amor, amor, amor, nu sex si o face cu cea mai mare daruire si implicare; si o face cum isi face dusul; si o face cum mananca si doarme, adica zilnic...da...zilnic...zilnic...si ....."Inainte tot asa pana cand s-o mai putea !", iar apoi, zice un asemenea barbat: " Draga mea, cand nu s-o mai putea, nu mi-o lua Dumnezeu - si sufletul, si inima, si vorbele, si bratele - , ca eu tot asa te voi iubi si barem ...bosorog de tot ....daca avem zile, tot imi vei simti respiratia in ceafa !" Poftim cultura ! ******************** Asa sa-ti dea Domnul sa fii, @dragos, copil minunat! [ Simt ca esti tanar ! Avem copii de 42 si 40 de ani !]

    41
    19

  • dragos pe 7 Nov 2011, 00:13
    O TARA DE BOTANISTE

    Ce urmariti cu articolele astea infecte sa transformati toate romancele in botaniste? si asa strainii au o impresie f proasta de romance , pe care le catalogheaza cu--e infecte, in tarile civilizate femeile au princiipii demnitate, onoare, nu se lasa tratate ca niste papusi gonflabile

    47
    20

  • Onyx pe 6 Nov 2011, 20:28
    Draga Elena,

    Nici macar pentru ipocrizia ta nu mi-as pune streangul de gat... iti dau satisfactie pentru ultima oara raspunzandu-ti, ca nu cumva sa-mi aprinzi vre-o lumanare la umatoarea Sarbatoare cu cruce rosie.. Sa ai bafta si ramai fericita cu mentalitatea ta inlemnita, mascata in limbaj emancipat! P.S. inca nu sunt sotie sau nasa cu copii din flori, si nici nu caut vre-o "masina de sex"... nu in asta consta "amorul curat"

    16
    9

  • Dyutza_003 pe 6 Nov 2011, 18:54
    ...

    E ,,util" numai cand il faci/primesti cu placere, nu din obligatie, numai cand iti iubesti cu adevarat partenerul. In ziua de azi, fetele o fac doar pn a-si tine alaturi iubitii, care tot le lasa pana la urma...ramanand cu impresia ca-s niste c*rve. Poate asa si este?

    39
    6

  • angelina pe 6 Nov 2011, 16:22
    ma tavalesc de ras

    Moama, articolul asta este clar scris de o mooista cu complexe de vinovatie. A scris articolul asta cautand "argumente" PRO obiceiului care a facut-o dependenta si CONTRA gravului complex de vinovatie care o cutreiera. Suge-o tanti ca ai voie de la noi sa o faci dupa poftele culinare personale, dar ai grija ca excesul te tampeste dupa cum se observa ca te manifesti deja. Ai grija sa nu te ineci ca nu primesti bani de la aia cu accidentele de munca.

    46
    20

  • micazburatoare pe 6 Nov 2011, 12:13
    e clar

    pana si popii sunt pacatosi, cum sa le pupi mana dupa ce vezi atatea stiri cu pedofili si poponari care salajluiesc in biserici? sincer, e treaba fiecaruia ce face si ce viata intima are, cine e frustrat explica pana ii pocnesc tamplele, nu aveau rost discutiile astea, pe mine m-au facut sa rad ;))

    13
    16

  • vladimir pe 6 Nov 2011, 08:15
    sex oral

    imi place mult sex oral,e super fain,si partenerul meu face sex oral e beton

    14
    36

  • zyzy pe 5 Nov 2011, 17:15
    zi-le, Elena, zi-le.....

    ....poate le intra in cap ca smotruiesc degeaba pe la parter.......... Hi-Ha !

    28
    14

  • Elena pe 5 Nov 2011, 17:11
    @Onyx, machiavelism-ul este o arma....

    ....care , la mine, nu prinde! In "haina aurita" a replicii decente s-a acuns exact caracterul tau ! Daca mai vrei, iti mai dau consultatii -gratuit - la LR; am invatat cu nepotii mei( sunt la Liceu, deja) din caietul unei profesoare eminente ! Amandoua, i-am ajutat sa ia, si Olimpiadele, pana la Tara( o sa zici, acum, ca "ma rup in figuri", desi "nu va intereseaza", si viata unei bunice implicate, care - OK ! - s-a re-dimensionat, amintindu-si de rigorile LR, pe care, le uitase, poate! Relativ la "viata mea sexuala atat de perfecta" ....asta e....si repet....Dumnezeu mi-e martor ca -poate - tu n-ai rasfatul si iubirea sincere de la sotul tau cum le am eu, si acum, dupa o viata ! Si normal ca ti-e ciuda! Te iert, intrucat "Pizma e mioritica si ancestrala!" Stiii cum ai replicat tu? Exact cum facea Mihaela Tatu, la "De 3 ori FEMEIE" cand - daca suna in emisiunea ei, o sotie implinita, care isi declina / canta armonia din cuib - , I - ME -DI -AT se facea ca...." Vai, s-a intrerupt convorbirea! " Pur si simplu o agasa fericirea alteia ! Nu dadea pe post decat convorbiri cu femei rebele, feministe, vindicative, capuse, Madam Woody sau madam Cutit, cu stil funambulesc, infidele( "Da ce....daca el o face....de ce sa n-o fac, si eu..!!! )s.a.m.d. Duduie draga, mass-media sufera, geme, se trateaza, e in coma fara niciun rezultat, de atata destrabalare si perversiuni! A propos! Daca biata Madam Clinton se degrada in asa hal, de ce..." pisicile masii "(scuze! )s-a mai inciurcat nemernicul de sot cu o Monica?Asta nu pot sa inteleg: adica ajungi de te degradezi uman, iti terfelesti EU-l si ....degeaba...e un fiasco total ! Hai, raspunde-mi, nu ti-ar veni sa-ti pui latul la gat? Si atunci, nu-i mai bine sa FII TU "insati" ca FEMEIE si sa-ti saruti copilasii ori - cand esti nasa - mana popiii sau icoanele fara a-ti face ...."mea culpa"!???

    20
    18

  • Onyx pe 5 Nov 2011, 16:12
    Draga Elena...

    ...merci pentru lectiile de gramatica. Ma bucur ca ai prins ideea ca am vb. despre oameni, in general ..si cred ca suntem cu toti de acord ca oamenii nu sunt doar barbati! In plus, nu stiu pe cati dintre noi ne intereseaza viata ta sexulala atat de perfecta ... expusa aici pe "tava aurita"! Apropos Clinton-Affaire - tu chiar crezi ca doamna Clinton nu si-a satisfacut domnul niciodata oral? :-)) Hai bafta la mai mult "amor"! P.S.credeam ca numai doamnele cu sindrom NF au inclinatii isterice....dar dumneata esti o exceptie...

    20
    7

  • Elena pe 5 Nov 2011, 09:16
    Scuze! Acum am vazut ca .....

    ...@Onyx este "Reprezentanta partii Feminine a Creatiei Divine si deci corect, se zice: < Noi insene > " ! Forma cealalta era pentru "barbati", la plural sau asa cum se deduce din exprimarea Drei ONYX, ea a folosit "Pluralul politetii", adica forma de masculin generalizata, ca deh! in LR, uneori masculinul da detenta, si pentru feminin! ( Se zice Dna Director, Dna Avocat, Dna Judecator, Dna Secretar de Stat, Dna dr. Cardiolog, Dna Oftalmolog etc.).

    11
    14

  • Elena pe 5 Nov 2011, 09:06
    Pentru @Iulian &Onyx&all cei PRO sclavie !

    Este Sambata Mosilor de Toamna, daca aveti, si voi, vreun strabunic decedat, ar fi trebuit sa stiti ! Aprindeti o lumanare, barem ! Asta nu inseamna ca trebuie sa fii habotnic si saaaa - aaaaaaaaaaa tot pupi toata ziua icoane ! Asta intra in bunul-simt al romanului crestin - ortodox, care venereaza mortii dragi. Pentru ca este o zi sfanta, Dumnezeu sa ma auda in secunda asta daca va mint: sunt casatorita din 1970, dupa 3 ani si 4 luni de prietenie curata, inca din studentie, cu SCORPIONUL meu drag si adevarata "masina de sex"! ( probabil ca, si zodia contribuie la reusita in amor, iar, peste toate, mai este, si workaholic, adica ii place la nebunie sa trudeasca, sa invete sa faca orice, sa faca tot si sa repare tot prin casa si, pentru ca e harnic, "trudeste" cu toata fiinta lui, si in dormitor. Sotul meu nu e LENES, @ IULIAN, ca tine / ca voi ! Exista barbati atat de comozi, ca le e lene sa faca , si amor, dar sa te mai ajute cu ceva, prin casa !!! OMUL adevarat de langa mine nu asteapta sa-i stau in genunchi si sa-l fericesc. N-ar accepta asa ceva si nici alt gen de degradare, intrucat ma respecta si ma iubeste sincer. Scorpionii sunt unici( vezi Zodiace); intrucat sunt, si metrosexuali, adica fff. cocheti si mai ales curati, si ubersexuali, adica - ce mai incoa si-n colo - , sunt barbati adevarati, mai ales in dormitor ! Au initiativa, au apetit zilnic, au forta, chiar daca au trudit 18 ore la job s.a.m.d. Sunt exact cum am spus: mananca, dorm, fac dusul ? OK: la fel fac amor, zilnic, daca ma credeti, fara a simti ....rutina ! In tinerete, ma chema de la job si mai traversam o partida de amor, nu SEX....SEX am facut si inca mai facem - numai dimineata, - la erectia naturala, mai in graba, ca n-avem timp; mergem inca la job ! ( Sa dea Domnul sa imbatraiti, dar sa nu fiti "batrani", ci sa ramaneti "tineri" ca noi ! ) Iubirea, comunicarea, complicitatea si amorul ne-au mentinut in forma si, mai ales, ne-au ajutat sa depasim toate grijile si necazurile vietii( idealuri de parinti, boli, accidente, decese etc.) asa cum - probabil - are si alta lume. Stiti cata dreptatea are @larysssa? Enorma ! Iata un exemplu in persoana noastra si a multor alte cupluri din RO ! Suntem impreuna din 1967 ! Ca prieteni si ca sot-sotie si nu ne-am plictisit; si mai rau am innebunit dupa ce am scapat eu de period ! Am inceput a 2-a "luna de miere"! Iar, daca barbatul meu minunat m-a inselat si a avut alte femei, atunci "Sa-i dea Dumnezeu sanatate cat cuprinde, ca nici n-am simtit - o secunda - "tradarea carnii" in vorba sau in fapta lui ! A fost mai destept decat Bill Clinton, care i-a terfelit imaginea sotiei sale minunate, ca nu e prea comod sa se afle ca esti inselata ! " Cine nu crede ce am scris e problema lui ! Am recunoscut ca e doar o parere traita intens - o viata de om ! P.S. @Onyx, corect se zince:"Noi insine" nu "Noi insasi" !

    26
    15

  • larysssa pe 4 Nov 2011, 22:40
    absurd

    tot vorbim de sex oral,sa facem sa nu ne lase iubirul,sa nu se duca la altele,ca intareste relatia,etc.dar de ce inainte.cand nu se facea oamenii seiubeau mult mai mult si se respectau?de ce durau casniciile atat de mult si akm se divorteaza f repede?ar trebuie sa fie perfect acum cu o asa gandire libertina,nu??nu mai stiam ce sa facem sa tinem barbatii langa noi...penibil.daca un barbat iubeste o femeie de nu mai poate,nu o lasa.poti sa-i fc super sex oral,dc nu te mai iubeste...te lasa.se pune pb sa-i lasam si noi.de c e trebuie sa ne gandim ca doar ei ne lasa?si o femeie are nemultumiri si neplaceri si totusi sta cu iubtul ei.oare de ce?pt k femeia e mai responsabila si nu il lasa cand apare o pb.sexul oral nu se face ca sa nu plece iubtul.dc vrea sa plec,e liber,nu il retine nimik.se practica dc vrei,nu constransa.iar faza cu vitaminele e absurda.prefer sa mancanc portocale.si pt calciu exista alte alimente.de fapt,in urma acestui articol, am putea sa inlocuim mancarea cu sperma...

    37
    6

  • Adelina pe 4 Nov 2011, 21:28
    :-j

    Cui ii place treaba asta,sa practice mult si bine,sa INGHITA TOT!

    33
    6

  • kri kri pe 4 Nov 2011, 18:58
    zizi

    Mai lasa biserica si mai iesi in lume.Asa ceva se facea si inainte dar era tabu....nu va mai prostiti atat ca nu are rost.Am partener stabil de 1 an,la zi cu analizele medicale amandoi(prevenirea este mai recomandata decat tratarea),indragostiti ca in prima zi....relatie construita si pe sex oral reciproc nu doar normal.E fantastic....A-ti citit articolul,scandalizati-va dar fara prea multe obiectiuni ca e inutil(ca doamna Elena) sa scrieti mult,prost si degeaba,anii trec,obiceiurile si stilul de viata se schimba.

    18
    26

  • Onyx pe 4 Nov 2011, 18:52
    ???

    Tare as fi curioasa sa stiu daca femeile astea puritane care si-au dat cu parerea pe aici, s-au sarutat "gura la gura" vreodata? Sau au facut sex in viata doar pentru a procreea? Dragelor, ce este asa de rau sa iubesti o fiinta total si nu te scarbesti s-o atingi fara limite oriunde... chiar si cu gura? De ce se compara aici dizolvarea asta a granitelor corporale cu sclavia sau umilinta cand dragostea e ca si orice alta chestie in viata - un "ia si da inapoi" ? Unde scrie ca noi trebuie sa ne scarbim de noi insasi si nu avem voie sa fim fericiti prin toti porii nostri? Normal ca pe tema asta vor fi mereu pareri impartite, atata timp cat uni vorbesc in "necunoastere de cauza"...asa ca inainte de a denigra practici pe care nu le-ati practicat niciodata, abtineti-va! Lasati prejudecatiile si vedeti-va de ale voastre...fiecare fiinta are dreptul sa fie asa cum vrea si ii dicteaza sufletul ... si atata timp cat nu raneste pe nimeni, sunt sigura ca va avea sufletul nepatat!

    27
    32

  • iulian pe 4 Nov 2011, 17:36
    incuiati

    Draga zizi daca esti incuiata la minte,simti asa de mult nevoia sa iti exprimi ingustimea puditatii personale aici pe net? Dute si pupa icoanele pupate de toti nespalatii si pupa si miinile bosorogilor numiti popi. asta e realitatea crunta in tara,ca proportia numerica a oamenilor medievali ca tine este covirsitoare.

    18
    26

  • zyzy pe 4 Nov 2011, 17:12
    Stii, Duduie, ce inseamna"NATALE" in alte limbi?

    ......duduie IRIMIA, te mai numesti, si NATALIA, prenume de botez - poate cel mai Sfant- .......cum poti sa scrii ca mai este, si UTIL, aceasta practica atat de pacatoasa? ...cum sa inciti lumea sa se imbolnaveasca - in timp? .....cum sa dai frau liber barbatilor sa-si umileasca partenera? ....cum sa nu pricepi ce spunea mai jos, o dna ca este anormal si caz clinic, de boala cine il practica?....ca este UTIL...OK..., dar NU pentru oameni sanatosi spiritual, mental, fizic si sexual ....asa ceva este primul SIMPTOM de boala psihico-sexuala....tot ce inseamna FETISURI & alte bazaconii, toate tin de latura patologica a individului.... Cancerul in gat e primul pe lista...probleme gastro-intestinale sunt pe locul urmator.... SIDA....boli dermato-venerice etc., etc., etc....o sa motivezi ca partenerii sunt hipermegacurati; ca se spala, si cu furtunul de udat gradina...Vacs ! Nimic nu e mai usor de captat decat un microb sexual.... eu cand am mictiune la job, ma abtin sa nu fie JETUL puternic ca sa nu sara stropi de pe WC infectat pe mine.....asa grija ar trebui sa avem, ca,........daca li s-ar face un control ginecologic, amanuntit, la acesti practicanti, 80 % ar avea o boala cu transmitere sexuala.... s.a.m.d. Ce sa va mai spun.... N-am cuvinte ....voi, fetele care acceptati UMILINTA si SCLAVIA ( cum zicea cineva aici ) sunteti de PLANS ... cautati-va un partener care VA IUBESTE sincer, din toata fiinta lui.... si, neaparat, sanatos sexual ! P.S. @Elena zicea ca ..."judecam"! Nu, nu asta facem......, ci facem ce spune, tot Biblia " deschidem ochii pacatoilor, ca, daca nu o facem, si acesta e maaaaare pacat!" Dumnezeu sa va ierte, ca nu stiti ce faceti!

    29
    20

  • Mihaela pe 4 Nov 2011, 12:52
    aiurea

    Despre bolile si consecintele datorate unor astfel de practici nu aveti nimic de spus?Ca sa nu mai zic ca suntem crestini.MARE PACAT!

    38
    20

  • onutta21 pe 4 Nov 2011, 12:03
    ***

    asa este ...sexul oral are si el rolul lui intr=o relatie.

    29
    27

  • Elena pe 4 Nov 2011, 11:34
    @Adelina are dreptate!

    Niciodata nu e recomandabil sa acuzi persoane care prefera un stil de viata sau altul; o mancare sau alta; o dieta sau alta; un comportament iin lume sau altul; un stil de amor sau altul, intrucat se zice ca..."judecam" si asta nu e bine! E pacat sa judeci, dar, Dna Natalia Irimia, daca D-ta crezi - ca eu intru pe eva.ro. , numai pentru ca publicati articole - cu bataie lunga - " despre cum se pot imbolnavii oamenii, la varsta a 3-a", atunci "Lasciate ogni speranzza!" Sub aura lui Iisus va spun: am peste 60 de ani si niciodata n-am apelat la Falseturi, adjuvante, "purtatori de cuvant" etc.in intimitatea noastra - a mea si a sotului meu. Si va spun sincer ca, si acum, avem seri si, mai ales dimineti, cand suntem ca in tinerete. Se stie ca va fi mai rar, dar ceva - ceva speram sa iasa, si la 70 de ani , cata vreme avem BAZA = IUBIREA veritabila si nu stim ce e aia RUTINA ! Cand auzim:"S-a instalat RUTINA" pe la unii, credeti-ma ca nu intelegem. Rutina in cuplu adevarat n-are cum sa apara. Ar insemna sa apara rutina si sa nu-ti mai placa sa mananci; sa te speli; sa nu mai dormi; sa nu mai vrei sa mergi la toaleta; sa nu mai iti faci rugaciunea s.a.m.d. , ca ---- toata ziua buna ziua - de ani de zile fac acelasi lucru si....ce mama mnaibii , m-am plictisit sa ...mananc, sa ma spal, sa dorm, sa merg la WC, sa ma inchin s.a.m.d.!!! Vedeti, asa gandesc niste oameni care iubesc sincer, adevarat, ardent si, mai ales, CONSTANT, o viata de om ! Amorul( tandretea, comunicarea tandra, imbratisari, saruturi etc.) - chiar si fara finalizare - e o necesitate ZILNICA; ZILNICA; ZILNICA asa cum manaci, dormi, faci dus etc. Aceasta practica nemernica - atat de mediatizata , si in acest articol - este contrea naturii umane ! Si asa, ne "otravim" zilnic - daca nu suntem atenti ce mancam; daca punem mana pe obiecte infectate(clante la usile spitalelor; manere la urcarea si coborarea din tramvai, metrou etc. ) s.a.m.d. si ne mai , si autoflagelam, chinuindu-ne "sa fim sclavi la sexul paretenerului nostru" (m.sau f.) ??? De ce? AMORUL(nu sex-ul) adevarat este ca orice alta activitate VITALA: AER, APA, HRANA ! Nu e logic sa afirmam ca a aparut RUTINA in asemenea trebuinte umane si ....vezi Doamne....trebuie schimbat si facut ....altceva ! NU ! Cu siguranta NU! Cine practica asa ceva, 100 000 000 % denota faptul ca partenerii NU SE IUBESC sau, de regula, femeia - ancestral o maaaaaaaare fraiera & obedienta - , sta supusa barbatului ca sa aiba SIGURANTA, STABILITATE, HRANA etc. si nu carteste ca sa-l faca pe EL, lenea patologica intruchipata, fericit ! Nu fetelor, daca stiti ca sunteti sanatoase sexual, dati-va seama ca nu sunteti iubite sincer, imediat ce il vedeti ca va pretinde acesasta practica nemernica. Eu, a doua zi, n-as mai vrea sa-l vad, daca imi scoatea viata in cale un eunuc ! Un impotent adolecent! Un barbat cu tulburari psihice si sexuale! Aveti "liberul arbitru"? OK ! Faceti exact ce credeti ! Opinia mea este o parere, dar nu am pretentia ca e...PAREREA !

    35
    14

  • ha ha ha pe 4 Nov 2011, 10:12
    buna ziua

    adelina cred ca nu iti place tie dar macar incearca si mai vorbim

    27
    31

  • Adelina pe 4 Nov 2011, 01:01
    ...

    Sunteti nebuni! Pe vremuri nu se practica asa ceva,si se iubeau mai mult parintii nostrii,acum s-au prostit oamenii..Parerea mea,asta e...

    63
    34
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod