Sex. Cum să-l ajuţi în pat ca să devină un amant mai bun. 8 sfaturi

Îţi iubeşti bărbatul din toată inima însă, când vine vorba de activitatea din dormitor, sunt câteva aspecte care te nemulţumesc. Dacă rutina s-a instalat deja în viaţa intimă şi partidele de sex nu te mai surprind sau aprind cu nimic, atunci este momentul să faci câteva schimbări. Vestea bună este că îţi poţi ajuta iubitul să devină un amant mai bun fără să-i răneşti orgoliul. Cum? Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să reaprinzi flacăra pasiunii în dormitor.

Sugerează-i câteva schimbări
Aveţi o relaţie deschisă în care puteţi discuta despre orice? Profită şi vorbiţi şi despre sex. Recomandat este ca mica discuţie să aibă loc în afara dormitorului, de preferat într-un loc plăcut pentru amândoi. Roagă-ţi iubitul să-ţi spună ce îi place şi ce nu la viaţa voastră sexuală. Astfel vei putea să-ţi faci şi tu cunoscute gândurile.

Ieşiţi din rutină!
Partidele de sex se desfăşoară în acelaşi ritm, în aceleaşi poziţii şi în aceleaşi zile? Atunci este momentul pentru schimbări. Dacă weekend-ul şi zilele de miercuri erau rezervate pentru iubire, ce ar fi să iniţiezi o partidă de amor lunea şi joia? Îl poţi surprinde plăcut şi cu câteva poziţii noi, descoperite într-un film pentru adulţi.  

Stabileşte ritmul dorit
Iubeşti un bărbat care în pat se mişcă cu viteza luminii? Abţine-te de la a-i spune STOP şi îndrumă-l spre ritmul ideal. Dacă obişnuieşte să sară peste preludiu, atunci retrage-te, într-un mod jucăuş, câteva secunde. Dacă nu va înţelege sugestia făcută, repetă mişcarea. În cazul în care motivul pentru care iubitul tău se grăbeşte este programul încărcat, atunci este bine să vă planificaţi micile escapade amoroase în zilele sau nopţile în care timpul nu reprezintă o problemă. Începeţi cu un duş sau cu o cină romantică şi lăsaţi natura să-şi urmeze cursul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod