O imagine antologică: Ce gândea Sophia Loren când se holba la sânii lui Jayne Mansfield

Fotografia realizată în anii '50 a intrat în istoria Hollywood-ului. Actrița italiană a dezvăluit ce s-a întâmplat în acea secvență celebră.

Au trecut peste cinci decenii de la acest moment, dar aceasta rămâne una dintre cele mai puternice imagini din lumea Hollywood-ului. Sophia Loren studiază, cu o privire în care se pot citi multe, bustul proeminent al actriței Jayne Mansfield, care par "să sară peste bord" în timp ce blonda zâmbește spre camera fotografului.

Scena s-a petrecut la un cocktail organizat la hotelul Beverly Hills, în 1957. Astăzi în vârstă de 80 de ani, Sophia Loren a explicat, finalmente, pentru publicația Entertainment Weekly, la ce se gândea când privea spre bustul de lângă ea.

"Uitați-vă la acea poză. Unde sunt ochii mei?", a început ea cu o întrebare. "Mă uitam la sfârcurile ei, pentru că mă temeam că vor ajunge în farfuria mea", a spus actrița italiană.

"În privirea mea se poate citi teama. Sunt atât de speriată câ tot ce se află în rochia aceea va exploda și se va împrăștia pe masă", a adăugat ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Noiembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod