Modă. Top 40 de ţinute de la American Music Awards. Ce-au purtat vedetele pe covorul roşu

Modelul Kendall Jenner, una dintre surorile mai mici ale lui Kim Kardashian, a făcut senzaţie la gala din Los Angeles într-o rochie asimetrică, dintr-un material semitransparent
Gala American Music Awards, care a avut loc duminică, 23 noiembrie, la Nokia Theatre din Los Angeles a strâns sub acelaşi acoperiş cele mai apreciate staruri ale momentului din Statele Unite. 
 
Trupa One Direction şi cântăreaţa Katy Perry au fost principalii câştigători ai galei, primind câte trei trofee în cadrul evenimentului.
 
În ceea ce priveşte ţinutele starurilor, negrul, albul şi culorile metalice au fost predominante pe covorul roşu. Au adus o pată de culoare cântăreaţa Rita Ora, care a purtat o rochie galbenă cu trenă Zac Posen, dar şi Taylor Swift, care a ales o rochie turcoaz, decupată în zona abdomenului. 
 
Actriţa şi cântăreaţa Selena Gomez, fosta iubită a lui Justin Bieber, a arătat absolut superb într-o rochie neagră, clasică, cu mâneci lungi, decupată la spate.
Ţinuta a fost accesorizată cu brăţări masive la ambele mâini şi cercei voluminoşi, alungiţi.
Fergie a ales la rândul său o rochie neagră, dar al cărei element central a fost cureau aurie.

Supermodelul Heidi Klum a purtat o rochie neagră asimetrică Versace, completată de o bandă din paiete roz.

Jennifer Lopez şi-a pus în valoare abdomenul perfect tonifiat cu ajutorul unei rochii foarte sexy, din material vaporos, cu top în stil bandaj.

 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod