Sex. Ce spune forma corpului tău despre cât eşti de bună în pat

Eşti plinuţă?

Potrivit lui James Watson, un genetician care a câştigat premiul Nobel, femeile mai plinuţe se bucură mai mult de sex decât cele slabe. Explicaţia oferită de specialist este că grăsimea contribuie la producerea mai multor endorfine, care intesifică dorinţa sexuală. Astfel, prestaţia din pat a doamnelor grăsuţe în pat este mai apreciată de parteneri. 

Eşti slabă?

Spre deosebire de cele plinuţe, femeile slabe secretă mai puţine endorfine. Astfel, potrivit geneticianului James Watson, nu excelează în dormitor. Însă, un studiu a descoperit că bărbaţii în timpul actului sexual cu femei slabe depun mai mult efort pentru reuşita partidei, compensând cumva. 

Ai sâni mici?

Deşi bărbaţii apreciază femeile cu bustul generos, se pare că şi doamnele cu sânii mici au parte de multă distracţie. Sânii mici sunt mult mai sensibili decât cei mari, aşa că femeile înzestrate cu un bust mic se bucură de senzaţii mult mai intense. Astfel, cu cât preludiul este mai fierbinte, cu atât partida de sex va fi mai reuşită. 

Ai sânii mari?

Un studiu din 2013 a arătat că femeile dotate cu un bust generos se distrează mai bine în dormitor. Deşi sânii mici sunt cu 24% mai sensibili decât cei mari, femeile cu un bust mare ştiu mai bine ce vor în dormitor şi cum să ceară.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod