5 vedete care au pus-o la zid pe Mihaela Rădulescu pentru că s-a luat de homosexuali

Facebook Twitter gplus Comenteaza
Zilele trecute, Mihaela Rădulescu a scris pe blogul personal un text despre drepturile minorităţilor sexuale, afirmând că nu este de acord ca homosexualii să se comporte imoral pe stradă.

"Sunteţi oameni anormali, oricât vă deranjează că va numim aşa – dar, dacă vă asumaţi <<diferenţa>>, faceţi-o cu eleganţă, discreţie, convingere, nu neapărat dând iama în dulapul femeilor şi în fardurile lor. Nu ne agresaţi vizual copiii pe stradă, căci noi nu avem cui ne plânge, fiind o majoritate obligată să respecte drepturile unei minorităţi, ci respectaţi şi voi drepturile copiilor noştri de a creşte normal şi de alege...
drept"
, a scris vedeta pe blogul ei.

Imediat, asociaţia ACCEPT a dat publicităţii un comunicat de presă prin care condamnă declaraţiile Mihaelei Rădulescu, homosexualii din România afirmănd că vor formula o plângere la Consiliul Naţional pentru Combatere a Discriminării.

Pe lângă cei din asociaţia ACCEPT, Mihaela Rădulescu a fost pusă la zid şi de mai multe vedete din ţara noastră.
1 din 6

Trimisă de Bendeac să se documenteze

Mihai Bendeac i-a trimis Mihaelei Rădulescu un mesaj prin intermediul paginii de Facebook.

„Dragă Mihaela Rădulescu,

Ştim amândoi că, dacă vrei să câştigi o mare masă de public needucat, pleava cum s-ar spune, cel mai simplu e să critici minorităţile de orice fel. Mai ales cele sexuale. Sunt sigur că ei, neavând exerciţiul lecturii, mai mult de două paragrafe nu vor putea parcurge.

Din atitudinea ta vizavi de homosexualitate înţeleg, prin folosirea termenului 'anormal', că persoanele care sunt atrase de acelaşi sex o fac din plăcerea de a 'păcătui' sau ceva de genul. Adică un gay este, de fapt, atras de femei, dar alege a fi gay 'de-al dracu'.

Ai folosit termenul 'anormal'. Tu, scumpă doamnă, ai auzit de 'double slit experiment'? Ai auzit de Bosonul Higgs? Aceste două chestiuni sunt atât de răvăşitoare, schimbă atât de mult tot ce ştiam despre viaţă, existenţă, lume, încât a folosi cuvântul 'anormal' despre o chestiune strict genetică, în mileniul 3, este un semn, iartă-mă, de imbecilitate. Sau, măcar, de lipsă cruntă de informare.

Jumătate din populaţia acestei ţări este sigură că eu sunt gay. Nu mă deranjează. Nu am să neg niciodată. Pentru că ar fi un gest care ar atrage senzaţia că e ceva rău. Şi n-aş ajuta cu nimic zecile de mii de adolescenţi şi adolescente care străbat o vârstă dificilă cu această chestiune genetică şi cu presiunea plevei.

Măi, Mihaela... În industria asta a nostră, a showbiz-ului, sunt foarte mulţi gay. La machiaj, la păr, la costume, în balet. Şi pe afară. Mă rog... Nu importanţi. Elton John, băiatul ăla de era solist la Queen, mă rog... Nu ai vrea tu să te retragi din acest mediu al anormalităţii? Cred că Patriarhul Daniel te-ar primi cu braţele deschise în BOR. Că le poţi aduce imagine, bani...

În încheiere, îţi reamintesc ce te-am rugat. Pune mâna pe o carte şi documentează-te despre aceste două uriaşe descoperiri/întrebări: 'double slit experiment' şi 'Bosonul Higgs'. Apoi, hai să mai vorbim despre 'anormalitate'.

Cu drag, Mihai Bendeac“
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • NEMESIS pe 9 Apr 2015, 23:36
  TÂRFA RĂDULESCU-ȚIGANU

  Să nu mai auzim de matracuca asta ajunsă la menopauză, care toată viața s-a bazat pe sponsori.

  0
  6

 • orion pe 9 Apr 2015, 12:32
  Normal si anormal

  Este dreptul fiecaruia sa-si "aleaga"orientarea sexuala. religioasa,etc, A fi minoritar intr-o anumita problema fie ea si sexuala ,nu-ti da drepturi in plus faca de majoritate, dimpotriva, ar trebui sa respecti pe cei multi ca te accepta asa cum esti;normal. Mi-au venit in minte cateva versuri ale lui Minulescu: Ei sunt cuminţi... Eu sunt nebun... Dar cum Eu sunt ce-am fost mereu - Poate că cel cuminte-s Eu - Deşi de câte ori le-o spun, Eu pentru Ei... sunt tot nebun... Ramane sa stabiliti dumneavoastra care-i nebunul .

  2
  15

 • neluvale62 pe 8 Apr 2015, 20:24
  mihaela si homosexualii

  MIHAELA nu te-am laudat eu pina acum...dar acum te laud si-ti dau dreptate...jos palaria...aici ai spus cea ce trebuia spus.

  27
  5

 • Maica Domnului pe 8 Apr 2015, 19:00
  Petitia celor indraciti si spurcati

  Toti cei ce au pe Satana in suflet sa voteze petitia. Dar cei care sunt crestini stiu ca a fi homosexual este satanism. Dumnezeu ne va face intr-o zi dreptate fata de acesti spurcati care batjocoresc sfintenia lui Dumnezeu...... Multumim de anunt cetatene Corneliu

  26
  5

 • Mada pe 8 Apr 2015, 18:32
  Sick

  Sick sick sick, dar mai bonlavi sant cei care le da apa la moara si ii apara aceste charactere lipsite de moralitate, bun simt si tel. Ii multumesc Bunului Dumnezeu ca mi-a indrumat pasii vieti pe alte carari sa nu mai vad prostia Romaneasca, care nu stie altceva decat sa copieze numai ce este urat si rau. Dezgustator si strigator la cer. Mihaela are complect dreptate, ea ca noi toti are dreptul la opinie si de a vorbi liber.

  30
  5

 • Ilie pe 8 Apr 2015, 13:57
  homosexualii au spurcat tara noastra

  Leviticul 18:22, 24-25 Să nu te culci cu un bărbat cum se culcă cineva cu o femeie. Este o urâciune............... Să nu vă spurcaţi cu nici unul din aceste lucruri, căci prin toate aceste lucruri s-au spurcat neamurile pe care le voi izgoni dinaintea voastră. Ţara a fost spurcată prin ele; Eu îi voi pedepsi fărădelegea, şi pământul va vărsa din gura lui pe locuitorii lui.

  38
  8

 • ana pe 8 Apr 2015, 12:49
  sodomia

  de cand sodomia a devenit virtute???? ce sare asa toata lumea??? oare, nu mai exista categorii de "OAMENI", care sa merite efortul apararii??

  42
  7

 • giulia pe 8 Apr 2015, 09:59
  homo

  nu mai au rusine si un dram de bun simt cand se afiseaza atat de ostentativ acesti gay,parca ar face ceva pentru omenire

  43
  7

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod