Sex. Ce observă întotdeauna bărbaţii la tine în timpul partidelor de amor



Ochii

Te uiţi direct în ochii lui? Îi priveşti corpul? Îi eviţi privirea, te uiţi în jos sau te uiţi pe pereţi? Ochii tăi spun multe despre felul în care te simţi, iar partenerul tău îţi va urmări instinctiv privirea pentru a descifra starea ta. Atunci când te uiţi în ochii lui se creează un moment de intimitate, de legătură, când îi priveşti corpul cu admiraţie îi poţi arăta că îţi place ceea ce vezi, când te uiţi pe pereţi este un semn că eşti plictisită şi ai vrea să fii oriunde altundeva, iar dacă îţi studiezi propriul corp poate fi interpretat ca un semn de nesiguranţă. Prin urmare, fii sigură că iubitul tău îţi va analiza cu atenţie privirea în timpul partidelor de amor.

Respiraţia

Ritmul respiraţiei tale îi arată cât de bine te simţi şi mai ales cât eşti de excitată. Atunci când respiraţia ta devine intensă, rapidă şi sacadată, partenerul tău interpretează aceste sunete ca pe un indiciu că îţi place la nebunie tot ceea ce se întâmplă. Iar cu cât tu eşti mai excitată, cu atât mai mult va fi şi el! Respiraţia ta sexy şi fierbinte şi şoaptele cu voce joasă pe care i le spui la ureche sunt exact ceea ce ar vrea să audă, deci nu încerca să le ţii sub control. 

Cum te-ai pregătit

Ai o lenjerie sexy? Eşti proaspăt epilată iar pielea ta este hidratată şi parfumată? Chiar dacă nu înţeleg prea mult ritualurile feminine de înfrumuseţare, bărbaţii au un mod propriu de a interpreta acest efort pe care îl depui. Nu contează nici ce model are lenjeria ta, nici ce parfum ai ales sau ce culoare are oja ta, ci contează faptul că te-ai pregătit pentru el, că vrei să fii perfectă pentru el şi prin urmare, că el este important pentru tine.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod