Tratamentul cu keratina - ce mai noua metoda pentru parul drept

Ne dorim intotdeauna ca podoaba capilara sa stea mereu cum vrem noi,fara sa mai fie nevoie sa apelam zi de zi la placa,perie,fixativ ,produse ce ne ajuta pentru realizarea unei coafuri pe placul nostru.

Insa,majoritatea dintre noi suntem doritoare de par perfect drept! Daca esti detinatoarea unei podoabe capilare cu tendinta de ondulare, ei bine acestui of ii vin in ajutor o tehnica speciala cu efecte spectaculoase pe termen mai  lung. Un par cu aspect neted si matasos se poate obtine apeland la tratamentul cu keratina,recomandat de specialistii salonului Geta  Voinea Upground!

Cum ne ajuta acest tratament?  Acest tratament are efecte benefice asupra firului de par deteriorat,procesat chimic sau deshidratat.Procesul de indreptare cu ajutorul keratinei se efectueaza in circa 3,4 ore in functie de lungimea si densitatea parului.Keratina se activeaza doar la aer cald,tratamentul va scuteste de folosirea in mod constant a  placii de par.

Keratina are ca si efect de hidratare,ofera luciu si reimprospateaza culoarea parului.Tratamnetul cu keratina este indicat in special persoanelor cu parul cret sau ondulat! Acest tratament nu este foarte costisitor,este unul placut si aromata cu ciocolata sau cu mar,in functie de preferinte!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod