Sex. 8 greşeli pe care le faci în dormitor. Descoperă de ce te respinge!

Suntem perfecte, este adevărat. Însă nu tot ce facem este perfect. Este valabil şi când vine vorba despre amor. Uneori o dăm în bară, iar asta ne afectează relaţia amoroasă. Din egoism, nepăsare sau chiar rea-voinţă, deseori comitem erori care îi pot leza pe partenerii noştri. Iată câteva dintre greşelile pe care le comiţi în dormitor şi pe care le poţi îndrepta!

Nu discuţi despre dorinţele şi aşteptările tale în relaţie
Comunicarea este cheia îmbunătăţirii relaţiei sexuale. Multe dintre femei însă aşteaptă ca iubitul să ştie exact ce vor fără a discuta pe tema asta. Dezamăgirea, frustrarea îşi fac loc mai târziu loc când lucrurile nu decurg satisfăcător. Deşi nu este deloc uşor să vorbeşti despre sex, chiar şi într-o relaţie de lungă durată, comunicarea este cea mai bună cale pentru sex de calitate. Pentru bărbaţi este foarte important să-şi satisfacă partenerele şi sunt deschişi la sugestii.

Lipsa entuziasmului
Da, vă iubiţi de ani de zile şi îi cunoşti toate mişcările şi trucurile. Chiar dacă îi este greu să te mai surprindă, renunţă la faţa plictisită şi implică-te. Arată-i că încă îl doreşti şi încearcă să readuci pasiunea în relaţia voastră. Surprinde-l cu noi poziţii şi îţi va fi recunoscător.

Orgasmul nu este doar treaba lui!
Este bărbat şi datoria lui este să te facă fericită? Greşit! Bunul mers al relaţiei este o treabă de făcut în doi. Oferă şi primeşte în aceeşi măsură pentru o viaţă sexuală împlinită.

Preia iniţiativa!
Când a fost ultima dată când aţi făcut sex la iniţiativa ta? Ca şi femeilor, bărbaţilor le place să se simtă doriţi. Aşa că nu strică să fii tu cea care face primul pas, măcar din când în când. Iubitul tău va fi plăcut surprins şi poţi fi sigură că îşi va exprima aprecierea.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod