Sex. 8 greşeli pe care le faci în dormitor. Descoperă de ce te respinge!

Fii dornică să încerci lucruri noi!
Da, poziţia misionarului este comodă, romantică şi plăcută. În ciuda acestor beneficii, devine plictisitoare dacă este repetată în fiecare seară. Discută cu iubitul tău şi experimentaţi noi mişcări pentru a nu face loc plictiselii în relaţia voastră. Dacă el deja ţi-a propus asta, iar tu te-ai simţit ofensată, află că dorinţa lui de a încerca lucruri noi nu înseamnă că nu te mai doreşte sau că s-a plictisit de tine.

Arată-i că îţi place!
Să stai întinsă ca o stană de piatră în timp ce iubitul tău face toată treaba nu este tocmai incitant. Geme şi arată-i cât de mult îţi place. Sunetele scoase de tine îl vor aprinde şi îl vor face să se simtă un adevărat taur! Îl vei încuraja astfel să mearga mai departe şi vei observa şi o îmbunătăţire în prestaţia lui.

Renunţă la complexe!
Şi ce dacă ai pus câteva kilograme sau ai semne de celulită pe posterior? Bărbaţii rareori observă "defectele" iubitelor în timpul partidei de sex. Relaxează-te şi nu încerca să-ţi ascunzi trupul, altfel rişti să transformi partida de sex într-un adevărat fiasco.

Simulezi orgasmul?
Încetează! Dacă te prefaci că partidele de sex sunt extraordinare, atunci iubitul tău nu va depune noi eforturi pentru a îmbunătăţi relaţia. Fii sinceră şi îndrumă-l spre calea cea bună.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod