Sofia Vergara, secretul frumuseții la 42 de ani: "Nu muncesc, nu mănânc prăjituri"

de Daniel Dumitrescu, 10 Octombrie 2014

Actrița care a pozat recent pentru revista Shape a dezvăluit că nu era obișnuită să depună efort pentru a arăta bine. Cu vârsta, a înțeles însă că metabolismul n-o mai ajută.

La 42 de ani, actriţa arată cu cel puţin zece ani mai tânără. E meritul zestrei sale genetice, dar nu numai atât. Odată cu trecerea anilor, actriţa columbiană a descoperit că trebuie să aibă mai multă grijă de ea, pentru că metabolismul săi încetinse şi kilogramele începeau să se adune.

37de milioane de dolari a obţinut, ca venituri, Sofia Vergara, cea mai bine plătită actriţă de televiziune din SUA
Vedeta din "Modern Family" a acordat un interviu pentru revista Shape, publicat marţi, alături de câteva fotografii în care îşi pune în valoare atuurile fizice.

Ea a recunoscut că nu-i plăcea să facă mişcare şi că era obişnuită să se privească cu indulgenţă. "Nu făceam deloc mişcare. Eram mulţumită aşa cum mă vedeam. Ca orice femeie, mă mai plângeam că am coapsele prea mari şi alte lucruri de genul ăsta, dar mă simţeam bine cu formele mele, oamenii se aşteptau să le am aşa", a mărturisit ea.

Actriţa, care a împlinit 40 de ani în 2012, a descoperit, însă, că se petrecea o schimbare cu corpul ei şi trebuia să preia controlul.

"Am făcut 40 de ani şi am început să văd celulita peste tot. Am citit mult despre cum se opreşte metabolismul când înaintezi în vârstă. Ştiam că e momentul să fac ceva, aşa că m-am pus pe treabă", a explicat ea.

Actriţa a mărturisit că a fost inspirată de colega sa distribuţie, Julie Bowen, care a făcut o rutină zilnică din exerciţiile fizice. Mamă a trei copii, aceasta se trezea în fiecare dimineaţă pentru a alerga înainte de a începe munca. "Eu? Păi găseam orice scuză pentru a sări peste exerciţii", a povestit amuzată Sofia.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod