Pozitii speciale pentru cunnilingus

Pozitia "Savarinei"


Aceasta versiune de cunnilingus poate fi mai dificila, dar nu imposibila. Te asezi pe pat, te sprijini pe omoplati si cu picioarele ridicate, astfel incat gleznele sa fie in dreptul propriului cap.

Pozitia exacta depinde si de flexibilitatea ta.

Pozitia "Savarinei" iti expune total zona genitala partenerului, care presteaza in genunchi. Iubitul tau isi poate folosi mainile pentru a mangaia si explora intregul tau corp.

Cele mai multe cupluri sustin ca nu pot "finaliza" aceasta pozitie, dar este exceptional de "perversa" datorita sentimentului de expunere completa.

Cei mai putin flexibili pot incerca sa ajunga in aceasta pozitie si sa se opreasca in momentul in care pozitia tinde sa devine incomfortabila.

Cel care ofera placere poate sa isi ajute partenerul mai putin flexibil folosindu-si mainile ca sa ii sustina mijlocul.


Pozitia "Calareste-i fata"


Placerea si controlul din pozitia "Calaretei" revine si cu "aroma orala" in pozitia "Calareste-i fata". Iubitul tau se intinde pe spate, in pat sau pe podea, si te lasa pe tine sa ingenunchezi pe fata lui.

Pozitia este populara deoarece cel care primeste placere are mult control asupra a ceea ce face partenerul sau; poate sa se lase mai jos, pentru aplica mai multa presiune, sa se ridice, pentru mai putina presiune, sau sa se balanseze in fata sau in spate pentru a schimba punctul in care se concentreaza actiunea.


Pozitia "Fructului Oprit"


Este o tehnica foarte intima si senzuala, deoarece esti complet "expusa" partenerului. Daca esti usor timida si retinuta, varietatea si intensitatea placerii oferite de aceasta pozitiei (cunilingus si/sau anilingus) ar trebui sa ajute rapid la depasirea jenei initiale, datorate expunerii.

Te apleaci usor in fata, in genunchi, pui o perna sub burta, in timp ce partenerul ingenuncheaza in spatele tau, intre picioarele tale larg desfacute... Pozitia este foarte erotica, mai ales datorita faptului ca nu poti vedea ce se intampla si poti fi usor surprinsa, din nou, din nou, din nou...

Credit foto: Sexinfo101.com

Un articol de Bianca Luca

 

Comentariile 351-351 din 351

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • un oarecare pe 10 Aug 2009, 23:52
    beton

    tara arde si noi primim sfaturi cum sa tragem limbi.cita prostie si ceata in tara asta .autorul articolului primeste si bani pentru limbile expuse sau ii bucuros ca apare si el cu limba scoasa in presa ?

    1
    5
Pagina « 3 4 5 6 7 8 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod