Pozitii sexuale cu orgasm garantat

Orgasmul este placerea maxima obtinuta in timpul actului sexual...
Orgasmul este placerea maxima obtinuta in timpul actului sexual... Este acel "Aaahhh, Uuuhhh, Ooohhh" pe care ni-l dorim de fiecare data cand facem dragoste... Greu de atins, dar niciodata imposibil...

Iata cateva pozitii sexuale care iti garanteaza mare "O". Esti pregatita?

Pozitia "Placerea incrucisata"


Iata o tehnica pe care o puteti repeta in fiecare dimineata, sa va "energizati" inainte de o zi stresanta la job. Este o pozitie foarte simpla si care nu necesita efort. Iubitul tau trebuie sa stea pe o parte, iar nu trebuie decat sa te rotesti putin, perpendicular pe corpul lui, cu genunchii ridicati. Faceti miscari de du-te-vino! Unghiul de penetrare este extraordinar pentru a va oferi orgasme "in cascada".  





Pozitia "Umerii extazului"


Iti mai amintesti tehnica "Impactului profund", in care partenerul tau ingenuncheaza pe o laterala a patului, iar tu, intinsa pe spate, cu picioarele pe umerii lui, esti penetrata? Ca si in cazul acelei poztii, "Umerii extrazului" asigura o penetrare completa. De data asta, iubitul tau sta in picioare, iar tu pe spate, cu picioarele pe umerii lui. Va priviti in ochi si spui: "Inca o data, inca o data si inca o data..."




Pozitia "Lotusului imbratisat"


O tehnica foarte romantica, pe care trebuie sa o incercati. Va strangeti puternic in brate, corpurile voastre stau lipite, va mangaiati, va sarutati, simti respiratia lui, simti cum se topeste de placere, iar orgasmul poate aparea in orice moment... Stati in pozitia sezut, cu picioarele incrucisate si va imbratisati. Penetrarea este foarte usoara pentru ca vaginul se dilata in mod natural.  




Pozitia "Lotusului ingenuncheat"


Este o adaptare mult mai dificila a pozitiei "Misionarului in genunchi". Iubitul tau se ridica usor in genunchi, in timp ce tu te asezi in poala lui, cu fata catre el. Apoi, iti infasori picioarele in jurul partenerului si va luati in brate, pentru a va sustine. Pozitia ofera un unghi bun pentru penetrare. Realizati o miscare fluida, pentru a va putea misca in timpul penetrarii.



Credit foto: sexinfo101.com

Un articol de Bianca Luca
 

Comentariile 101-150 din 156

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • koko pe 1 Feb 2010, 23:46
    !!!!

    Bravo asa te vreau ,scurt si la subiect.

    1
    0

  • mimi pe 27 Ian 2010, 23:13
    Vrajeala

    Toate sfaturile astea sunt vrajeala. Nu e nimic garantat. Important e sa va potriviti si femeia sa se cunoasca bine pe sine, sa stie ce o excita, apoi orgasmul va fi garantat. La munca si lasati prostiile!!

    0
    0

  • Strumfy pe 16 Ian 2010, 02:01
    ...

    Pozitiile ... le gasesti .. numai locurile sa fie tot diferite... criscristiano ... insealati` nevasta ... iti zic eu ca iti gasesti .. cu cine ... iar ... de nevasta ta .... ar trebui sa ai o conversatie mai serioasa ... Ca altfel ... Nu prea schimbi prea multe .. Bafta ;)

    0
    0

  • criscristiano pe 15 Ian 2010, 20:36
    nefericit in pat

    am 44 de ani si ma simt mai viril si cu un libido mai puternic decit cind aveam 18 ani,dar pacat de apetitul meu,ca-ci sotia mi-l refuza mereu.Pentru ea este de ajuns de 2 ori pe saptamina,nu o pot sensibiliza nici cu programul meu de masaj eros si nici cu cel de cunnilingus.Ce pot face?am corp atletic,sanatos, sunt educat si plin de romantism,, dar degeaba,,.

    0
    0

  • criscristiano pe 15 Ian 2010, 20:06
    nefericit in pat

    am 44 de ani si ma simt mai viril si cu un libido mai puternic decit cind aveam 18 ani,dar pacat de apetitul meu,ca-ci sotia mi-l refuza mereu.Pentru ea este de ajuns de 2 ori pe saptamina,nu o pot sensibiliza nici cu programul meu de masaj eros si nici cu cel de cunnilingus.Ce pot face?am corp atletic,sanatos, sunt educat si plin de romantism,, dar degeaba,,.

    0
    0

  • Un baiat ,posibil dulce... pe 11 Ian 2010, 01:00
    nimk important

    Va urez mult noroc in pat ..........si ca barbati vostri sau prieteni sa va faca cat mai fericite si cat mai implinite ....si mult noroc baietilor idem femeilor .Cu stima si Respect George din Bucuresti un pusti de 19 ani ;)

    1
    0

  • Catalin G pe 7 Ian 2010, 13:05
    Orgasm

    Nu stiu ce s-a fac,deoarece nu ajung de mult timp la orgasm,indiferent de pozitie.Chiar si oral.Raman in erectie pana la dureri testiculare.Partenera mea este foarte multumita,deoarece are orgasme multiple,insa la mine se apuca hormonii de plans.Ce s-a fac?Multumesc.

    0
    0

  • YoYo pe 6 Ian 2010, 23:50
    pt vikusea

    TOT RESPECTUL PT C AI SPUS Sun complet de acord ! ! !

    0
    0

  • vikusea pe 1 Ian 2010, 16:36
    Lotusul imbratisat

    lotusul imbratisat e o super poza,..dar pentru un orgazm e nevoie sa stii cum trebuie sa exciti pertenerul(a) nu e o rusine sau o emotie sa saruti toate zonele intime,daca ea este mai emotionata placerile si satisfacerea pertenerei depinde de sensibilitatea barbatului.

    2
    0

  • oana pe 28 Dec 2009, 00:46
    durere....:((

    dak ai un partener cu p... mare nu o sa reusesti niciodata sa ai un orgasm din pozitiile alea ....mai ales ultima !!! (TE DOARE K DRACU ) dar depinde si cat de larga sau de stramta esti....;) eu le-am incercat si tipam de durere (cred k m-au auzit toti vecinii )

    2
    0

  • FURNICUTA SCHINGIUITA pe 26 Dec 2009, 17:28
    RUSINICA mai...

    pui de negru asa inveti tu un PUI MIC??Nu fi rau cu ele ca te lucreaza de toti banii!!Fi mai cizelat ce naiba!Nu e de vina fata!E ala ca nu stie s o faca fericita!Ti-e cam ciuda PUI DE NEGRU.Lasa tata ca nu le poti masura pe toate!!!!

    1
    0

  • manuela pe 16 Dec 2009, 13:04
    orgasmul barbatului

    mai sus am facut o omisiune regretabila, vioam sa spun ca "nu exista ca iti vine sa faci pipi doar cand ai infectie" . orgasmul barbatului se obtine prin stimularea punctului L si exista 3 metode. acest orgasm este mai lung si maI profund. 1. stimularea zonei perineale prin apasare sau masaj circular, la jumatatea distantei dintre testicule si anus. trebuie exercitata o certa presiune, altfel nu se obtine nimic. 2 prin stimulare orala. se practica suctiuni dese ritmice si foarte usoare pe varful glandului. aceste suctiuni pot fi combinate cu stimularea normala a penisului. nu practicati suctiuni cu prea mult zel, fiind extrem de sensibil e usor de iritat. 3 prin stimulare anala. se practica un masajul prostatei care se afla in rect, directia abdomen (vezica) la cca 5 cm.masajul se face delicat. daca ii faceti stimulare orala si in acelasi timp masajul prostatei aveti sanse sa-i oferiti senzatii de neuitat. Dragi barbati, nu va refuzati femeile, lasati-le sa va stimuleze si sa va iubeasca, asta nu inseamna sa fii gay, dar ar putea sa insemne sa fii barbatul fericit al femeii tale. va recomand sa cititi tot site-ul sexinfo101.com, daca nu stiti engleza, folositi traducatorul google

    0
    0

  • manuela pe 16 Dec 2009, 12:13
    continuare

    inca ceva pt alexandra... vad ca scrii ca a fost studiat ca daca femeia face pipi se reduce riscul de cancer de col uterin.... fata draga nu face afirmatii de care nu ai habar. pipi iasa prin uretra, uita-te pe o carte de anatomie, colul uterin este in partea superioara a vaginului, ce legatura are una cu alta? ca sa nu mai spunem ca cancerul de col uterin este provocat de un virus, papilloma se cheama... se transmite sexual si nu il spala urina nici daca am vrea sa urinam cu vaginul orientata in sus... tocmai de aceea exista campania de vaccinare anti papilloma virus... ah, voiam sa adaug, exista si barbati care te fac sa ejaculezi in timpul coitului, dar sunt putini...

    1
    0

  • manuela pe 16 Dec 2009, 12:06
    pentru alexandra, pui mic, si alte fete dar si pentru tineri

    alexandra, in loc sa scrii romane despre cum se face sex la 20 de ani, mai bine te-ai informa pe site-urile occidentale... la noi in tara nu exista educatie sexuala, de aceea barbatii isi considera partenerele nenorocite pline de dureri in loc sa le iubeasca si sa le mangaie pana la extaz. am 40 de ani. senzatia de pipi este chia iminenta ejaculare feminina de care spunea dumitrita. nu este adevarat ca trebui sa faci pipi dupa un raport dar trebuie sa faci pipi inainte. asa cu vezica goala poti experimenta clar ejacularea si orgasmul. da ati citit bine, sunt 2 lucruri diverse si la femeie si la barbat. pt inceput, asa cum multe nu l-au mai incercat si au impresia ca e senzatia de moliciune si ceva greu de explicat (asa am crezut si eu multi ani), ati putea sa incepeti sa vi-l procurati singure prin masturbare, neffiind o metoda jignitoare, dar o metoda prin care poti sa te cunosti bine pe tine insati. se pot obtine prin timularea clitorisului sau prin stimularea punctului G din interiorul vaginului, intotdeauna dupa ce ati facut mai intai pipi. stimularea clitorisului este mai usoara, mai la indemana, dar cand simtiti din nou stimulul de a urina, trebuie sa stimulati in continuare, si sa dati drumul. asta este ejacularea feminina. nu este pipi, este un lichid care provine din glandele periuretrale sau di Skene, nivelul de creatinina si uree sunt base, deci nu sunt urine si mai mult, contine antigen prostatic, a fost cercetat in laborator de medici. continuand cu stimularea, mai bland, caci devine mai sensibil clitorisul, se ajunge la orgasm, care poate fi simtit ca o unda de soc, un mare fior una mare tremur si parca simti ca se deconecteaza creierul pt 2 secunde. stimularea punctului G cere un timp mai lung, daca nu reusiti de prima oara incercati, incercati....pana va dezblocati. deci ne inarmam cu rabdare si calm, ne cream atmosfera de care avem nevoie ca sa simtit dorinta. apoi incepem sa stimulam punctul G care se gaseste pe partea anterioara a vaginului, la distanza de cca 5 cm, daca palpati veti descoperi o zona mai incretita a vaginului, oricum daca o stimulati cu dute-vino se umfla si are consistenta unui burete. deci punctul este la 5 cm anterior, chiar deasupra osului pubic cu mici diferente de la o femeie la alta. se stimuleaza cu 2 degete tinute usor indoite ca un carlig si se practica lovituri ritmice sau apasari in acel punct care il simtitm mai sensibil. cand obosim, ca degetele dor (poate dura si 1/2 ora sau 1ora la inceput) , schimbam mana. si folosim manutele noastre cand una cand alta. cand simtim nevoia di pipi nu ne oprim, stimulam si dam frau liber stimulului. simti ca faci pipi, dar nu e pipi, este ejacularea. daca nu puteti singure, cereti partenerului vostru sa va stimuleze mult chiar acolo, este de 20 de ori mai placut. :) nu exista ca iti vine sa faci pipi cand ai infectie ah, am mai vazut in forumurile romanesti femeile inca intreaba in ce pozitie sa faca sex ca sa nasca baiat HAHAHA, sau un baiat care spunea ca a facut sex dar nu i s-a rupt ata, deci este virgin HAHAHA. desteptarea! a face sex inseamna educatie, tehnica si dragoste ca sa obtii placere...

    1
    0

  • emy pe 6 Dec 2009, 10:18
    de ce?

    eu am o iubita care a inceput viata sexuala de aproape 2 ani...am incercat sa deschid subiecte pe tema asta,din cauza faptului ca nu are apetit sexual...este foarte pudica,exagerat! am de multe ori senzatia ca nu e nimic important capitolul acesta pentru ea..ca nu vrea sa colaboreze..etc...si totusi ne cunoastem destul de bine 2 ani si cv...mii greu sa gasesc exolicatia....:-??

    0
    0

  • clara_ela pe 5 Dec 2009, 19:33
    orgasm

    Am incercat multe pozitii si pot sa spun ca nu e nevoie de penetrare ca sa ajungi la orgasm. Daca ai un partener care sa stie cum sa te excite....credeti-ma ca ies scantei.!!!

    1
    0

  • flavius_2006_flavius pe 3 Dec 2009, 13:40
    da este misto

    chear imi place pozitile super tare :)

    0
    0

  • alexa pe 29 Nov 2009, 23:20
    orgasm

    eu mi-am inceput viata sexuala acum un an am avut relatii sexuale doar cu o singura persoana adica cu actualul iubit si pot sa spun ca numai o data am ajuns la orgasm.in rest nu simt prea multa placere adica imi place dar nu pot sa ajung la orgasm.nu stiu ce s-a intamplat atunci nu am facut nimic special vreo pozitie anume sau ceva de genu eram in pozitia misioonarului si hop m-am trezit cu orgasm.acum incerc sa ajung din nou la orgasm si nu mai vine al naibii de orgasm.asa ca va dau un sfat nu va mai stresati atat pe tema asta ca nu va face bine.nu va mai ganditi tot timpu la asta ca o sa va surprinda el cum a fost in cazu meu o sa vina atunci cand va asteptati mai putin.

    0
    0

  • lyly pe 25 Nov 2009, 17:45
    pozitii

    pozitiile nu au legatura cu orgasmul...ca poate sa te tina partenerul in n pozitii decurs de o ora si sa nu ai orgasm...din contra obosesti..si nu mai vine. parerea mea personala e ca pt a ajunge la climax e f foarte important preludiul...o stare de relaxare totala.... multa dragoste si pasiune.trebuie sa-ti cunosti intim partenerul sa te cunoasca el pe tine...sa stii ce-i place si el sa stie ce-ti place tie.....si daca mai sunt si compatibili atunci e perfect....orgasmul vine la amandoi odata...v-o spun eu care mi-am inceput viata sexuala la 18 ani si am avut primul orgasm la 30...si asta pt ca nu am avut un partener compatibil pana atunci.....caruia sa-i placa sa si dea nu numai sa primeasca....asa ca fetelor se poate...nu renuntati asa usor

    0
    0

  • icem@an pe 17 Nov 2009, 21:58
    pentru Ironfish

    "....mie mi s pare aiurea ce vad mai sus ...alea nu sunt pozitii pt 2 indragostiti ..pt a face dragoste ...alea sunt pt sex ...si sexul s face mai mult p strada...knd t duci la una p strada , t duci sa te simiti u bine ..nu ea ! parerea mea" stai jos ai nota 4

    2
    0

  • Armina pe 14 Nov 2009, 20:23
    sex

    nu pot sa zic,decat ca sunt foarte satisfacuta de cele vazute,ar trebui stiu eu un afis mai mare :) adica sa fie in centru atentiei acest subiect legat totusi de o parte importanta din viata unui adult! Sunt foarte tari,si chiar daca am o experienta mica, cum ar fi de 4 contacte sexuale,e super tare,va felicit!

    0
    0

  • Allexys pe 13 Nov 2009, 09:21
    orgasm

    Am avut si eu probleme cu orgasmele o perioada...de cand imi incepusem viata sexuala si pana acum un an, ceva de genu. problema era la parteneri...mai bine zis la relatia dintre noi. trebuie sa ajungi la persoana compatibila cu tine...acum am noroc si nu trece o singura partida fara un final fericit pentru amandoi...si sincronizari multe.. oricum faza cu orgasmul si senzatia de pipi...e prea tare...=)) comic de-a dreptu

    0
    0

  • bebe pe 11 Nov 2009, 09:27
    ptr. Alexandra

    nu stiu de unde dreaqu stii atatea despre arta sexului...probabil ca te defineste...nu stiu!ar trebui' sa stii ca,fiecare om este aidoma cu o amprenta digitala...deci unic in felul lui...lasa-l pe el sa descopere...asa mi se pare firesc si normal...internetul dauneaza cateodata si,stii de ce?multi naivi copiaza modelul unor tampiti ...nu ma refer la tine...dar asta nu inseamna ca ai dreptul de a da sfaturi ...daca cineva are probleme sa mearga la doctor,nu?ce zici?

    0
    1

  • Ionut pe 10 Nov 2009, 13:20
    colege

    Am multe colege de servici,tinere,frumoase si lipsite de prejudecati.Nu sunt usa de biserica,asa ca de cate ori am ocazia inscriu la "poarta".Am invatat foarte multe si cred ca viitoarea mea iubita nu va fi dezamagita de cate am putut invata din asa zisele aventuri avute.Noi barbatii inselam pentru ca asa este natura noastra,nu pentru ca nu iubim.

    0
    0

  • Ionut pe 10 Nov 2009, 13:03
    colege

    Am multe colege de servici,tinere,frumoase si lipsite de prejudecati.Nu sunt usa de biserica,asa ca de cate ori am ocazia inscriu la "poarta".Am invatat foarte multe si cred ca viitoarea mea iubita nu va fi dezamagita de cate am putut invata din asa zisele aventuri avute.Noi barbatii inselam pentru ca asa este natura noastra,nu pentru ca nu iubim.

    0
    0

  • mary_anna pe 10 Nov 2009, 02:44
    ptr alexandra

    e super bine ce ai scris mi-ar place sa stiu id tau poate asa ne impartasim din experiente am o poveste asemanatoare cu a ta

    0
    0

  • sarabia pe 7 Nov 2009, 15:29
    nu simpt placere

    desi am 21 de ani eu nu am simptit niciodata o placere doar la sex oral,si nu stiu de ce?poate ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri,nu simt decat durere mare deloc placere

    0
    0

  • cristina pe 5 Nov 2009, 03:02
    subconstientul lucreaza non- stop

    alexandra..ai cea mai mare dreptate ... orgasmul inseamna degajament si iubire ...fara dragoste nu se poate ..eu am iubit un barbat un an de zile ..si niciodata n-am avut orgasm desi l-am iubit enorm de mult...subconstientul a lucrat f mult si te poti controla ...desi il iubeam existau alte probleme intre noi care nu ma lasau sa imi dau drumul ...uneori mi-era suficient ca e langa mine...orgasmul tine si de mintea ta ..totul porneste de acolo , cu cat te gandesti mai mult la el ..parca tot nu-ti vine :)) desi aparent , un orgasm te elibereaza de f mult stres...daca nu-ti dai drumul parca mai stresata esti .....insa...atunci cand te eliberezi si nu te mai gandesti la cai verzi pe pereti o sa vina si orgasmul ...nu va mai speriati ...nu e capat de lume....eu imi dau drumul cu cine vreau ...nu e obligatoriu sa faci asta daca nu vrei ...totul e din mintea voastra ...nu de fiecare data tine de organism ... eu nu am f multa experientza ...insa am trecut prin asta si asta am patit///

    0
    0

  • alexandra pe 3 Nov 2009, 00:20
    Pentru 'pui mic', 'sex' , "just me', 'my' si 'alinai22'

    Pentru ca am putin de zis in ceea ce-l priveste pe "sex", o sa incep cu cateva cuvinte adresate lui. Mi se pare de foarte prost gust sa vorbesti asa de partenera ta , indiferent ce inseamna ea ptr tine, si sa te si dai mare, intr-un fel. Anyway, nu sunt aici sa dau sfaturi , dar sa-mi dau cu parerea pp ca e permis.Mi se parea normal sa nu fie cazul sa tipe ca "nenorocita". Daca erai atent cu ea, nu se intampla asta si fata nu avea dureri.Pozitiile sunt foarte relaxante , daca se simtea confortabila, era numai placere si din partea ei, dar pp ca nu ai stiut sa o exciti. Pentru "alinai22" si "my" , va spun ca senzatia de pipi nu inseamna orgasm , este senzatia ce vine dupa orgasm , din cauza frecarii peretelui intern din apropierea vezicii urinare , si deci stimularea acesteia, si maririi punctului G. Atunci cand barbatul atinge punctul G al femeii , si deci vorbim de orgasm vaginal , nu clitoridian , sau alta forma ( din cate stiu, femeia poate avea 6 tipuri de orgasm , insa nu stiu sa vi le zic pe toate ca nu le-am experimentat, in timp ce barbatului are decat unul :D:D .fie vorba intre noi,fetele,nu ne comparam noi cu ei :D:D ). Ca un plus de info, este foarte bine ca dupa actul sexual , femeia sa urineze. Este demonstrat medical ca asta reduce riscurile imbolnavirii de cancer de col uterin. In plus, iti da o senzatie de usurare,normala de altfel. Deci sper ca 'just me' a inteles ca senzatia nu e 'ejacularea ' feminina. Ejacularea se produce si se simte cand e si orgasmul vaginal intens, cand se atinge excitarea maxima a punctului G, ce difera de la femeie la femeie.Si se resimte ca o moliciune a corpului,degajare, cum a spus cineva mai sus.E senzatia ca nu mai esti in stare sa te misti sau sa faci orice altceva. Si acum sa-i raspund si lui "pui mic". Ai 20 de ani, multi inainte.Si eu tot 20 de ani am .Si mi-am inceput viata sexuala de la 17 ani, si am iubit de 2 ori. Am avut prima relatie de 2 ani, si actuala de 9 luni.Am avut si cateva aventuri intre cele doua relatii, ce m-au facut sa realizez ca sexul fara dragoste nu are niciun efect pozitiv. Asta din punctul meu de vedere. Emotiile , fie ca vorbim de emotii atunci cand facem dragoste cu persoana iubita, fie ca vorbim de sex cu persoana iubita, nu au termen de comparatie cu simpla placere a extazului pe care-l ofera sexul cu o persoana oarecare,pentru care nu simtim nimic. Poate asta sa fie unul din factorii din cauza caruia nu ai reusit sa ai orgasm.Personal , cred ca e cel mai important factor, deoarece atunci cand 2 oameni se cunosc isi permit mult mai multe. Acum , nu stiu daca tu ai avut in acesti 2 ani o viata sexuala activa sau nu atat de activa. EXPERIENTA NU CONSTA IN NUMARUL DE PARTENERI, ci in varietatea de incercari , de dezinhibarea ta , cunoasterea de sine si a partenerului. Eu , din punctul asta de vedere, pot spune sunt norocoasa si ca am mult mai multa experienta ca majoritatea femeilor, desi mai am de invatat. Mie imi place sa impartasesc, ca nu e nicio rusine in absolut nimic, de-aia vorbesc cu voi aici. Nu e nicio graba in ceea ce te priveste, trebuie sa te destinzi putin, si cel mai important sa te cunosti, si pe tine si corpul tau. Ai incercat sa te masturbezi, sa vezi daca simti placere in modul asta?La mine , de exemplu, acest lucru nu prea are efect. La multe femei, are. Sfatul meu..incearca daca nu ai facut-o pana acum .Nimic nu e interzis sau imoral atunci cand esti tu cu tine.Incearca sa nu ai prejudecati. Eu stiu ca pentru asta trebuie sa gasesti barbatul potrivit, cu care simti conexiunea, stii tu , "chemistry"..Foarte important e sa stie si el ce inseamna sex si dragoste, separat si imbinate.Majoritatea pustanilor nu stiu asta. Sunt f superficiali. Asta e parerea mea despre ei acum. Primul meu iubit era de varsta mea, insa acesta este cu 15 ani mai mare ca mine . Amandoi sunt f buni, insa la nivel diferit. SI cel din prezent tot mi-a spus ca sunt una dintre cele mai bune femei cu care a fost vreodata. Si incerc sa fiu , dar numai pentru ca il iubesc. Este vorba numai de IUBIRE. V-am pupat si sper sa cititi cu drag ce am scris, desi am scris un roman. :D

    0
    0

  • angela pe 1 Nov 2009, 01:41
    :(

    Pt mine nici o pozitie nu e valabila nu am ajuns la orgasm niciodata!!!!!!

    1
    0

  • Loricika pe 31 Oct 2009, 23:44
    ptr justme

    la noi in cuplu orgasmele vin pe rand...mai intai ma face el sa fiu pe culmile extazului... asteptam cateva secunde sa ma linistesc,apoi il rasplatesc pentru efortul depus...asa avem orgasm de fiecare data cand facem dragoste si suntem si multumiti:) iubiti-va mult

    0
    0

  • mario pe 31 Oct 2009, 22:37
    orgasm

    e adevarat, pt a obtine orgasm la fiecare contact e important sa o faci pe pers de langa tine sa face ti sex, apoi doar sa vedeti si de orgasm, ca daca o femeie nu vrea sa faca si totusi accepta pt tine nu va avea orgasm

    0
    0

  • justme pe 31 Oct 2009, 11:55
    orgasm

    Senzatia de "pipi" in timpul orgasmului ii "ejacularea" feminina.Putina lume stie,si mai putina lume poate sa ajunga acolo.Si ptr orgasme "fara numar" ne trebe un partener 99% compatibil cu noi si comunicare in cuplu.Mie mi`o trebuit 6 ani de "experienta" ca sa ajung sa am orgasme la fiecare contact sexual.Nimic nu ii imposibil.PS: fetelor,daca vedeti ca barbatul ii prea preocupat de orgasmul lui...fiti si voi egoiste si "rezolvati singure problema" ;)

    0
    0

  • tiber pe 30 Oct 2009, 22:07
    pozitii

    interesante articole,pot sa spun su siguranta ca senzatie se pipi,si pipi in sine nu are nici o legatura cu orgasmul

    0
    0

  • andra pe 30 Oct 2009, 20:23
    f tare

    http://www.heyo.ro/cont-nou/friend/pknk/ fetelor participati la acest concurs ,am nevoie de ajutorul vostru

    0
    0

  • ferude pe 26 Oct 2009, 19:16
    sex

    astea da articole!

    0
    0

  • ferude pe 26 Oct 2009, 19:14
    sex

    super tare aceste pozitii abia ast sa le practic

    0
    0

  • ma oboseste prietena pe 25 Oct 2009, 21:59
    sex

    mda ma simt bestial da prietenei mele ii ca-m place ca-m mult si pe mn unul ma oboseste

    0
    1

  • alexandra_amoura pe 25 Oct 2009, 11:08
    imi place

    este super special cind iubesti sa faci toate pozitiile

    0
    0

  • Iry pe 20 Oct 2009, 16:52
    orgasm

    Datorica faptului ca vezica urinara a fost golita in prealabil nu exista riscul de a urina in timpul orgasmului.

    0
    0

  • Iry pe 20 Oct 2009, 16:49
    orgasm

    Inainte de fiecare act sexual (oral sau normal) fiecare femeie trebuie obligatoriu sa duca la baie pentru a-si goli vezica si apoi pentru a se spala cu apa si sapun in zona anala iar zona vulvara care se spala numai cu apa curata (fara sapun) datorita riscului ridicat de dezvolta candidoza (micoza vaginala). urinara a fost golota in prealabil nu exista ris

    0
    0

  • fotinia pe 20 Oct 2009, 08:20
    super

    Pozitiile sub foarte bune si ne simtim ambii foarte bine cind facem asa!

    0
    0

  • anny pe 19 Oct 2009, 23:55
    penetrarea adanca:D

    intradevar aceste pozitii dispun de o penetrare foarte adanca ...si atunci ai orgasm 100% cel putin in cazul meu...am incercat si eu cateva din cele afisate :x ... m-am simtit in al 9lea cer:))

    0
    1

  • leeloo pe 17 Oct 2009, 00:11
    orgasm

    orgasm=senzatia de pipi? comic. senzatia aia apare de obicei cand esti nitel racita, o tentativa de anexita etc. orgasmul se simte ca o stare de bine general, o descatusare, o relaxare placuta ce-ti invadeaza corpul brusc,simti o moliciune, amorteala. difera, uneori de la partida la partida.

    0
    0

  • gagautza pe 16 Oct 2009, 22:50
    gresit

    Daca tu crezi ca acele pozitii sunt numai pentru sexul de strada te inseli amarnic. Ce vrei sa faci toata viata pozitia misionarului! Daca incercxi ceva nou, poti descoperi ca in alte pozitii te simti mai bine

    0
    0

  • IronFish pe 15 Oct 2009, 19:23
    zz

    ....mie mi s pare aiurea ce vad mai sus ...alea nu sunt pozitii pt 2 indragostiti ..pt a face dragoste ...alea sunt pt sex ...si sexul s face mai mult p strada...knd t duci la una p strada , t duci sa te simiti u bine ..nu ea ! parerea mea

    0
    0

  • IronFish pe 15 Oct 2009, 19:18
    zz

    nu cred k ...pozitia conteaza foare multe ..cel mai importat lucru e sa te simti bine si ...partenerul sau sa te ia usor ..sa te sarute peste tot ...sa nu se geabeasca iar u la randu tau sa fi relaxata....o spune din propia experienta !

    0
    0

  • SweetDemon pe 14 Oct 2009, 00:10
    orgasm

    ...pui mic, eu am mai putina experienta decat tine, mult mai putina, desi am 24 de ani, dar iti spun cu sinceritate ca, din cate am inteles eu pana acum, iti trebuiesc 2 ingrediente pentru un orgasm grozav: un partener foarte potrivit tie si relaxare maxima! so don't give up! u'll get there when the time is right! :) dar si cand ajungi...wooooow!:"> si nu, nu e numai senzatie de pipi, daca ar fi asa, zau k as bea mai multa apa si probabil k multe femei ar proceda asemenea, in loc sa suporte toate hachitele barbatesti:)) poop si spor in toate!

    0
    0

  • pui mic pe 11 Oct 2009, 12:43
    orgasm

    am 20 de ani .mi-am inceput viata sexuala acum 2 ani.nu am avut orgasm niciodata:(care este cauza??chiar as avea nevoie de putin ajutor:(multumesc frumos

    0
    0

  • Lili pe 9 Oct 2009, 20:35
    sunt super pozitiile!!!

    Am incercat toate pozitiile si sunt exceptionale!!!Chiar ai un orgasm adevarat!!!

    0
    1
Pagina « 1 2 3 4 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod