Pune casetofonul pe umar

Precis iti amintesti casetofoanele de altadata, mai ales daca ti le imaginezi pe umerii negrilor din America. Casetofoanele nu revin la moda, pentru simplul motiv ca audio casetele nu mai sunt folosite decat pentru crearea unor obiecte "handmade" pentru nostalgici (de exemplu, portofele din plasticul casetelor si material textil).
Precis iti amintesti casetofoanele de altadata, mai ales daca ti le imaginezi pe umerii negrilor din America. Casetofoanele nu revin la moda, pentru simplul motiv ca  audio casetele nu mai sunt folosite decat pentru crearea unor obiecte "handmade" pentru nostalgici (de exemplu, portofele din plasticul casetelor si material textil).

Totusi, nostalgia ramane, asa ca daca si tie iti este dor de vechile casetofoane, poti detine unul, doar ca sub forma unui genti.

Gentile Loop NYC Boom Box si Ghetto Blaster au doua functii: de geanta si de boxe.
Adica, daca esti suficient de curajoasa, poti purta geanta care arata ca un casetofon si s-o folosesti in acelasi timp pe post de... casetofon modern. Poti conecta la ea orice player MP3, inclusiv iPod si iPhone.

Boom Box are dimensiunile de 29,5x 15,5x 10 centimetri si costa 20 de lire sterline, iar Ghetto Blaster, ceva mai mare, masoara 51x 28 x 13 centimetri si poate fi a ta contra sumei de 30 de lire sterline (aproximativ 100 de lei). Acestor genti le poti asorta un portofel pe masura: sub forma de caseta audio.
Costa 6,50 lire sterline.

Mai multe nu sunt de spus despre gentile Loop NYC Boom Box, decat faptul ca sunt vandute pe un site care se numeste Kitch U Like (kitsch-ul care-ti place) care se pare ca livreaza si in Romania.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod