Penisul unui bărbat are sentimente? 3 moduri ca să afli!

O prietenă mi-a povestit că a primit un compliment neaşteptat din partea iubitului ei, pe care, sigur, orice femeie şi-ar dori să-l audă! "Îmi place că eşti tandră când îmi faci sex oral,

O prietenă mi-a povestit că a primit un compliment neaşteptat din partea iubitului ei, pe care, sigur, orice femeie şi-ar dori să-l audă! "Îmi place că eşti tandră când îmi faci sex oral, îmi place că te mişti senzual, nu mecanic", i-a spus el, ei. Cu alte cuvinte, bărbaţii vor ca penisul lor să fie tratat cu tandreţe???

Asta chiar m-a făcut să renunţ la câteva preconcepţii despre bărbaţi culese de prin filmele porno. Poate că şi penisul, un organ dur, prin definiţie, are sentimente. Şi cu cât este mai erect, cu atât este mai sensibil de fapt. Doar pentru că iubitul tău are o erecţie, nu înseamnă că trebuie să-l tratezi aşa cum vezi în filmele pentru adulţi. Poate că-i place sexul oral mecanic şi mânuirea frenetică, dar nu aceste lucruri îl fac să se topească după tine.

Fii tandră şi inventivă când îi atingi penisul iubitului tău! Doar aşa te vei distinge de celalte femei care i-au mai trecut prin pat.

Iată trei moduri în care să-i tratezi penisul, ca să-i stârneşti sentimentele!

Fă din sex oral un sărut intim!

Când îi faci sex oral renunţă să mai aşezi o mâna la baza penisului şi să formezi un "O" cu gura. Această tehnică este bună doar dacă vrei să-l duci la orgasm în 5 minute într-un mod mecanic, dar sigur. Ca să trăiască senzaţii cu adevărat inedite şi să se simtă mai apropiat de tine, chiar dacă tu eşti "acolo jos", fă-i sex oral cu pasiune. Oferă-i săruturi intime de-a lungul penisului, formează cercuri cu limba pe capul penisului, suflă aer cald pe suprafaţa lui. Inventează moduri inedite în care să-l stimulezi! Cât despre ritm, strânge-l tare cu buzele, dar mişcă-te lent în sus şi în jos. În acest fel creezi tensiune sexuală, iar el te doreşte mai mult şi mai mult.

Atinge-i penisul în contexte non sexuale

Unii bărbaţi îşi divinizează penisul şi tânjesc după atenţie cu această parte a corpului. Calea către inima unui bărbat începe din acest punct în multe cazuri! Aşadar, tratează-i penisul cu mai multă consideraţie în viaţa de zi cu zi. Atinge-l în diverse contexte banale, nu neapărat când sunteţi dezbrăcaţi, pe punctul de a face sex. Când staţi tolăniţi pe canapea, în timpul somnului, când stă la birou, când face duş- acestea sunt bune ocazii de a-i băga penisul în seamă! Nu zic să stai cu mâna doar pe organul lui, dar nici să-l atingi doar când vrei să aibă o erecţie, pentru că ai chef de sex.

Exerciţii Kegel pentru sex mai intim

Contactul sexual devine mult mai intim, dacă practici exerciţiile Kegel în timp ce te penetrează. Bărbaţii simt diferenţa dintre o femeie care îşi ţine vaginul relaxat şi una care îşi încordează muşchii pubococcigieni, cei pe care îi foloseşti când vrei să opreşti jetul de urină. Încordează-ţi aceşti muşchi, iar iubitul tău va simţi strângerea în timpul sexului. Şi tu vei simţi mai intens vibraţiile penisului său şi îţi măreşti şansele să atingi orgasmul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod