6 diferenţe uriaşe între cum fac sex femeile şi cum fac bărbaţii

Comediantul Carlos Mencia a devenit faimos peste tot în lume cu un discurs foarte amuzant despre sex. El militează pentru inegalitatea între sexe când vine vorba actul sexual. Mencia susţine că

Comediantul Carlos Mencia a devenit faimos peste tot în lume cu un discurs foarte amuzant despre sex. El militează pentru inegalitatea între sexe când vine vorba actul sexual. Mencia susţine că suntem complet diferiţi unii de ceilalţi. În principiu, bărbaţii sunt simpli, iar femeile, com-pli-ca-te! Te invit să descoperi aceste diferenţe între cum fac femeile şi bărbaţii sex, căci ele sunt cheia plăcerii tale.

1. Bărbaţii se excită din prima, femeile, după adânci căutări

Ce remarcă comediantul este că bărbaţii sunt mult mai uşor de satisfăcut. "Bărbaţii au un punct G? Normal că îl au. Este în acelaşi loc pentru toţi bărbaţii. Nu se ascunde, nu se schimbă, ba chiar, dacă nu-l găseşti, se face mai mare. Este modul în care penisul meu strigă: <Sunt aici, sunt aici!>. Şi ştiu ce vă gândiţi: că femeile au şi ele un punct G. Da, toate femeile din sala aceasta au un punct G cu diferenţa că fiecare dintre voi îl are într-un alt loc. Cum naiba să-l găsesc?"

2. Cum atingem orgasmul: pentru bărbaţi există manualul universal, femeile vin la pachet cu un ghid unic

Aceasta este o altă diferenţă uriaşă remarcată de Mencia: "Dacă femeile învaţă cum să facă sex oral unui bărbat, gata, au absolvit! Acum pot satisface oral orice bărbat. Dacă eu am învăţat cum să-i fac sex oral iubitei mele ca să o aduc la orgasm, e bine, dar ştiu cum să o aduc DOAR pe ea la orgasm. Dacă aplic aceeaşi tehnică şi cu prietena ei, o să râdă de mine."

3. Bărbaţii fac sex în ani câineşti, femeile, în ani omeneşti

Aaron Traister, jurnalist de profesie, a explicat într-unul din posturile sale de ce vor bărbaţii să facă sex atât de des. El spune că reprezentanţii sexului tare stau prost cu memoria când vine vorba de sex. Mai exact, ei nu-şi amintesc niciodată când au făcut ultima oară sex, ştiu doar că mai vor. "În pauzele dintre două partide de sex bărbaţii trăiesc în ani câineşti. O zi fără sex pare o săptămână. Iar o săptămână pare o frustrantă lună şi jumătate!"

4. Bărbaţii se concentrează, femeile absentează

Carlos Mencia consideră că una din marile probleme ale femeilor este faptul că se gândesc la tot felul de aberaţii când fac sex, în loc să se concentreze asupra actului. Bărbaţii ajung atât de repede la orgasm, spre dezamăgirea partenerelor lor, pentru că se concentrează pe ceea ce simt în timpul sexului. Atât şi nimic mai mult! Are dreptate, dacă stăm să ne gândim că în timpul masturbării femeile ating la fel de repede orgasmul precum bărbaţii, potrivit unui studiu.

5. Bărbaţii rezolvă problemele cu sex, femeile fac din sex o problemă

O altă diferenţă mare între femei şi bărbaţi, care, fii sigură că-ţi taie din plăcere, este aceea că, în timp ce bărbaţii vor sex, indiferent câte probleme ar avea, noi aşteptăm să tăiem toate problemele de pe listă ca să ne bucurăm de sex. Uneori şi sexul e o problemă! Bărbaţii au un sistem mult mai productiv. Sexul le aduce o mulţime de beneficii medicale şi psihologice, care îi ajută mai apoi să rezolve şi celelalte probleme. N-ar fi mai simplu să procedăm şi noi la fel?

6. Bărbaţii dau vina pe ei înşişi când nu au orgasm, femeile dau vina pe bărbaţi

Un alt lucru de remarcat la bărbaţi este că aceştia se învinuiesc pe ei înşişi când nu au orgasm şi fac tot posibilul să rezolve impedimentul data viitoare, poate, cerând ajutorul partenerei. Femeile care nu pot avea orgasm cu partenerul nu-şi atribuie nicio vină. Dimpotrivă, unele dintre noi consideră că e responsabilitatea bărbatului să ne aducă la orgasm. Nimic mai fals. Dacă ţi-ai lua plăcerea în propriile mâini şi i-ai spune partenerului de ce ai nevoie, fără să-l laşi pe el să-ţi ghicească gândurile, ai fi o femeie satisfăcută!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod