Punctul G: Cum să ai cel mai intens orgasm din viaţa ta

Sigur ai auzit că orgasmele sunt de două tipuri: clitoridiene şi vaginale. Ei bine, află că această clasificare este eronată. Cel mai comun orgasm, cel clitoridian, implică şi vaginul, pentru

Sigur ai auzit că orgasmele sunt de două tipuri: clitoridiene şi vaginale. Ei bine, află că această clasificare este eronată. Cel mai comun orgasm, cel clitoridian, implică şi vaginul, pentru că stimularea clitorisului produce şi contracţii ale muşchilor pubococcigieni. De câte ori ai orgasm clitoridian vei simţi şi vaginul contractându-se, dar acest lucru nu înseamnă că ai avut orgasm clitoridian ŞI  vaginal. În realitate ai avut doar orgasm clitoridian. Totuşi am şi veşti bune. Există un tip de orgasm mai profund, pe care noi îl asociam cu orgasmul vaginal. Dar, fii atentă, e un orgasm mult mai intens decât ce ştiai: e vorba de orgasmul în punctul G, un orgasm care provoacă contracţii ale uterului şi ale muşchilor care îl înconjoară! Extazul este localizat mai sus de vagin, aşadar, şi este mult mai intens!


Acum că am introdus necunoscuta "Punctul G", hai sa rezolvăm misterul. Punctul G se află ÎN peretele frontal vaginal, nu pe peretele frontal, aşa cum apare el descris de multe ori. El se găseşte, mai exact, la jumătatea distanţei dintre cervix şi osul tău pubian. Punctul G este situat de-a lungul uretrei, chiar acolo unde uretra se uneşte cu vezica urinară (aşa cum se vede şi în imaginea de mai jos).

E important să ştii că punctul G stă ascuns în peretele vaginal, ceea ce înseamnă că dacă introduci un deget în vagin nu-l vei găsi. Punctul G devine sesizabil la atingere abia atunci când eşti foarte excitată. Sexologii admit însă că un specialist l-ar putea simţi la o palpare mai apăsată. Când eşti excitată îl poţi detecta însă cu uşurinţă pentru că iese la iveală şi are o textură diferită de restul vaginului: îl simţi la atingere ca pe un burete (în timp ce vaginul este fin) şi este de mărimea unei boabe de fasole. Când stimulezi zona respectivă, ea se umflă pe măsură ce se vascularizează şi se întăreşte.

Dar cel mai bun indiciu că îţi stimulezi punctul G este, evident, senzaţia imensă de plăcere pe care o vei simţi. Cel mai bine ar fi să descoperi acest punct prin masturbare. E important să simţi cu propriile degete punctul G şi senzaţiile pe care atingerea lui ţi le provoacă. Doar atunci când ai făcut tu cunoştinţă cu el, îi poţi face şi iubitului tău prezentările.

Cea mai bună poziţie de masturbare este să stai pe spate cu genunchii la piept. Poziţia îţi scurtează vaginul, iar tu vei ajunge cu degetele la punctul G, fără probleme. Nu uita, trebuie să fii deja excitată ca să intri în contact cu punctul tău G, aşa că poţi începe căutările cu alte tipuri de atingeri. Odată ce ai găsit porţiunea din vagin cu textura buretoasă, atinge-o ferm. O poţi face cu degetul mijlociu sau arătător, având grijă să curbezi uşor degetul. Punctul G răspunde la presiune, nu la atingeri fine.

Dacă îţi stimulezi punctul G simultan cu clitorisul, sunt mari şansele să experimentezi ambele tipuri de orgasme. În mod clar vei trăi cele mai intense senzaţii din viaţa ta!

Credit foto: http://www.libchrist.com

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod