Orgasmul simplu versus orgasmul multiplu

"E important ca cei doi parteneri sa 'danseze' impreuna si fiecare sa simta ritmul celuilalt. In acest fel, orgasmul multiplu va fi si mult mai usor de obtinut, pentru ca va deveni consecinta fireasca a comunicarii lor sexuale, iar, ca un bonus, calitatea placerii va fi mult imbunatatita, pentru ca scopul nu va fi simpla obtinere a unei performante fizice.", adauga Lena Rusti.

Pentru obtinerea de orgasme multiple, importante sunt si exercitiile Kegel, pe care ti le-am prezentat in articolul Cu exercitiile Kegel, orgasmul este garantat. Dupa cum declara si multe dintre cititoarele noastre, "exercitii binevenite si de folos pentru oricine le practica".

In atingerea unui orgasm multiplu, importante sunt si tachinarile orale, asa cum ai citit in articolul Sexul oral: mai este o prejudecata?! Spune-i sa te sarute acolo, dar si acolo, iar apoi inversati rolurile.

In urma unui sondaj pe care l-am facut printre prietenele mele, unele dintre ele sustin ca ating mai usor orgasmul multiplu prin stimularea punctului G si nu a clitorisului. Daca vrei sa incerci o astfel de stimulare, Descifreaza enigma punctului G.

Intr-adevar, este placerea mai mare atunci cand atingi un orgasm multiplu, decat unul simplu, dar nu incerca sa faci din asta un tel. Pentru a avea o viata sexuala implinita, important este sa iti cunosti foarte bine propriul corp, sa inveti sa comunici cu partenerul, atat verbal, cat si sexual, sa renunti la inhibitii de natura sexuala si sa fii mereu gata sa experimentezi! Tu cand ai avut ultima oara un orgasm multiplu?

 

Un articol de Nicoleta Tarantus

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Nicoleta Tarantus pe 5 Dec 2008, 13:47
    Raspuns Eva.ro pentru Melinda

    Puteti citi mai multe informatii in aceste articole: http://www.eva.ro/sanatate/afectiuni-ginecologice/afla-mai-multe-despre-bolile-cu-transmitere-sexuala-articol-10689.html, http://www.topsanatate.ro/articol/boli-cu-transmitere-sexuala-22674.html.

    1
    0

  • panachi melinda pe 4 Dec 2008, 21:47
    dragoste

    vreau sa aflu mai multe despre bolile contagioase care provin prin cantact sexual,cum se manifesta si cum se pot trata.

    1
    0

  • SIMEDREA NICOLAE pe 2 Dec 2008, 20:33
    Nu-ti fa griji

    Nu-ti fa griji sunt femei care nu au orgasm decit foarte rar.Ce sa mai vorbim de orgasmuri multiple in aceias zi.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod