Jucăria erotică pentru femei care poate fi controlată şi de bărbaţi necunoscuţi. VIDEO

Miss On the Go, jucăria sexuală care se introduce în vagin, are şi o aplicaţie pentru telefoanele mobile asemănătoare cu cele de dating, care le oferă doamnelor care o folosesc opţiunea de a

Naked woman on the bed

Miss On the Go, jucăria sexuală care se introduce în vagin, are şi o aplicaţie pentru telefoanele mobile asemănătoare cu cele de dating, care le oferă doamnelor care o folosesc opţiunea de a acorda controlul bărbaţilor doriţi.

Veronique Verreault, inventatoarea vibratorului conectat la Internet, susţine că acestă jucărie sexuală a fost gândită şi ca o metodă de a îi face pe bărbaţi să se gândească mai mult la plăcerea femeilor. Aplicaţia pentru smartphone îi permite utilizatoarei să interacţioneze cu bărbaţi necunoscuţi, rămânând anonimă.

Miss_On_the_Go

Primele utilizatoare ale vibratorului s-au declarat foarte mulţumite de jucărie, o tânără declarând că a ajutat-o la menţinerea pasiunii în cuplu, soţul ei fiind des plecat în deplasări. Vibratorul le-a permis astfel să aibă o viaţă sexuală satisfăcătoare chiar şi când distanţa a intervenit între ei.

Creatoarea jucăriei a lansat o campanie de strângere de fonduri pe site-ul IndieGoGo, pentru a produce industrial jucăria sexuală. Ea are nevoie de 40.000 de dolari canadieni pentru a-şi lansa produsul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod