Vise erotice: În ce poziţie trebuie să dormi ca să ai parte de o noapte fierbinte

Poziţia în care dormi îţi influenţează nu numai calitatea somnului, ci şi visele, susţin specialiştii. Cercetătorii de la Hong Kong Shue Yan University au descoperit care este poziţia

Sensual girl in bed

Poziţia în care dormi îţi influenţează nu numai calitatea somnului, ci şi visele, susţin specialiştii. Cercetătorii de la Hong Kong Shue Yan University au descoperit care este poziţia pecare trebuie să o ai în timpul somnului dacă vrei să visezi că faci sex.

Studiul la care au participat studenții de la Hong Kong Shue Yan University şi citat de libertatea.ro a arătat că dormind pe burtă șansele de a visa că faci sex cresc semnificativ. În plus, potrivit participanţilor, partidele de amor din vis sunt demne de Fifty Shades of Grey, studenții amintindu-și că au visat că erau legați sau biciuiți de amanții lor.

De asemenea, femeile care dorm pe burtă au mai multe orgasme în timpul somnului decât cele care dorm pe spate sau pe o parte. Explicația oferită de cercetători este că dormind pe burtă stimulezi mai mult zona pelviană răspunzătoare de aceste plăceri.

Acelaşi studiu a arătat că persoanele care dorm pe o parte au cele mai puține coșmaruri, iar cei care dorm pe spate au probleme cu coloana şi au cele mai multe coşmaruri.

Psihologii susţin că scenariile nocturne scot la iveală cele mai mari temeri şi dorinţe ale noastre. Dacă multe dintre fantezii reuşesc să ne aducă zâmbete dimineaţa, o mare parte dintre ele ne fac şi să ne ruşinăm. Visele erotice sunt frecvent întâlnite şi semnifică mai mult decât faptul că tânjim după partide de sex pasional. Acest tip de fantezii pot dezvălui lucruri interesante despre viaţă şi relaţiile cu cei din jur.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod