Expert american: „Căsătoriile între persoane de acelaşi sex duc la catastrofă“

Expertul american Don Feder, director pe probleme de comunicare al Congresului Mondial al Familiilor, aduce în atenţia publicului o problemă destul de mare: în lume se nasc tot mai puţini copii.

Expertul american Don Feder, director pe probleme de comunicare al Congresului Mondial al Familiilor, aduce în atenţia publicului o problemă destul de mare: în lume se nasc tot mai puţini copii.

Potrivit datelor oficiale oferite de ONU, acum sunt în lume cu şase milioane de copii mai puţin decât în anul 1990, iar în anul 2050 este posibil ca numărul de copii să fie cu 240 de milioane mai mic decât acum.

„Acesta este rezultatul unor idei greşite, al unor atitudini şi politici pe care ţările occidentale le duc de la sfârşitul Primului Război Mondial“, a spus Don Feder la conferinţa internaţională cu tema „Apărarea valorilor familiei“, desfăşurată săptămâna trecută la Belgrad.

Expertul spune că pentru aceste probleme sunt responsabile cultivarea individualismului şi egoismului, urmată de lipsa de responsabilitate faţă de societate.

Don Feder adaugă că în trecut nimeni nu-şi punea întrebări în legătură cu urmaşii, ci totul era ceva firesc, precum respiraţia.

Printre factorii declinului demografic se numără, de asemenea, popularitatea în creştere a mijloacelor de contracepţie, a mai spus expertul, amintind că, potrivit datelor ONU, fiecare a doua femeie din lume foloseşte contraceptive. Mai mult de atât, Din Feder afirmă că la nivel mondial se fac 42 de milioane de avorturi pe an, ceea ce este comparabil cu populaţia Spaniei.

„Căsătoriile între persoane de acelaşi sex, promovate de UE, ONU şi actuala administraţie a SUA, au rupt orice legătură între căsătorie şi naşterea de copii“, a încheiat expertul american.

În ciuda acestor cifre oferite de ONU, Institutului Francez de Studii Demografice a realizat un studiu în urma căruia a ajuns la concluzia că populaţia mondială va ajunge la 9,731 miliarde de locuitori în 2050, faţă de 7,141 miliarde în 2013.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod