Top 5 sfaturi esenţiale ca să faci sex de calitate. Încearcă-le!

Sari Locker, una dintre cele mai respectate sexoloage din Statele Unite, a lansat cartea „Sex. Cum să faci să fie şi mai bine“, prin intermediul căreia le oferă cititoarelor sfaturi sexuale.

Sari Locker, una dintre cele mai respectate sexoloage din Statele Unite, a lansat cartea „Sex. Cum să faci să fie şi mai bine“, prin intermediul căreia le oferă cititoarelor sfaturi sexuale.

Femeia a fost invitată la mai multe emisiuni în care s-a vorbit despre partidele de amor, disuctând despre subiecte precum sexul prin telefon, sexul nesatisfăcător şi sexul în timpul sarcinii.

Acum, în cartea „Sex. Cum să faci să fie şi mai bine“, ea vorbeşte despre sexul de calitate şi oferă câteva sfaturi pentru ca totul să fie perfect în dormitor.

Băutura

Un foarte bun stimulent sexual este alcoolul. Spre exemplu, vinul şi şampania sunt cunoscute ca fiind foarte bune afrodiziace. Potrivit cercetătorilor, alcoolul îi face pe oameni să se simtă mai sexy şi reduce considerabil inhibiţiile.

Muzica

Pentru romatici, muzica este foarte importantă. Dacă vreţi ca noaptea să fie de neuitat, trebuie să aveţi întotdeauna un CD sau un folder cu muzică inspiraţională.

Locul

Un studiu realizat în SUA pe un eşantion de 40.000 de femei a scos la iveală faptul că 80% dintre respondente vor să facă sex în afara dormitorului. Atunci când au fost puse să spună unde ar prefera să aibă loc aprtidele de amor, acestea au afirmat că în camera de zi, în aer liber şi în maşină.

Trebuie să comunicaţi în permanenţă şi să vă spuneţi unul altuia în ce loc aţi vrea să faceţi sex.

Poziţia

În timpul partidelor de amor nu trebuie să existe emoţii şi ruşine. Dacă simţiţi că o poziţie nu vă avantajează sau nu vă este pe plac, trebuie să-i spuneţi partenerului să încercaţi o altă poziţie. În momentul în care aţi ajuns în poziţia perfectă, cu siguranţă şi partida de sex va fi mai plăcută.

Masturbarea

În cazul bărbaţilor, toţi recunosc că s-au masturbat măcar o dată în viaţă, pe când femeile nu prea vor să afirme că au făcut acest lucru. Chiar şi aşa, ţineţi minte că masturbarea din timpul partidelor de sex vă eliberează de stres şi de frustrare şi vă ajută să aveţi mai repede orgasm.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod