Dragoste si sex - femeia in zodia varsator

Afla mai multe despre aceasta si compatibilitatile ei amoroase
Esti o fire independenta, care nu tii cont de chestiunile traditionaliste si de "moda veche". Nu prea te innebunesti dupa relatiile de lunga durata, pentru ca simti nevoia sa fii libera. Iti place sa oferi pasiune, dar intotdeauna te concentrezi mai mult asupra prezentului si mai putin asupra viitorului.

Desi esti foarte creativa, iti exprimi sentimentele cu mare greutate. Cand te hotarasti sa te asezi la casa ta, stii foarte bine ca o vei face pentru tot restul vietii. De cele mai multe ori, incepi o relatie amoroasa cu un barbat care ti-a fost amic o perioada lunga de timp.


Nu suporti monotonia si de aceea nu ai putea fi implicata intr-o relatie in care plictiseala sta "la loc de cinste". Unele reprezentante ale acestui semn zodiacal se implica si in alte relatii, pe langa cea oficiala.

Partenerul perfect pentru tine? Unul extrovertit, cu idei neconventionale (cum sunt si ale tale), din toate punctele de vedere. Un Einstein foarte sufletist ar fi perfect pentru tine.      

Esti draguta, amabila, foarte prietenoasa, iar ratiunea este atotstapanitoarea caracterul tau.
Stii foarte bine cum sa iti cresti copiii, acordandu-le libertate si intelegere. Casa ta este foarte bine organizata, iar cel care se casatoreste cu tine nu are ce sa-ti reproseze cu referire la calitatile de sotie sau de gospodina.

Stii cum sa te distrezi si esti mult mai atrasa de compania barbatilor decat de cea a femeilor. Mereu ai nevoie sa fii admirata, indeosebi in ceea ce priveste corpul tau. Uneori esti cicalitoare, irascibila si cheltuitoare, dar in general foarte simpatica si agreabila, o companie placuta, loiala si interesanta.

Deseori ai impresia ca ideea ta este cea mai buna si vrei ca toti cei din jur sa fie de acord cu tine.
Iti place sa interactionezi cu oameni, cu foarte multi oameni si sa te implici in actiuni care militeaza pentru cauze nobile.

Fiind reprezentanta unui semn de aer, tinzi sa te apropii de partea sexuala a vietii tale via inteligenta partenerului. Daca reusesti sa discuti despre gandurile tale cu partenerul tau si in pat, vei fi foarte incantata.  

Esti atrasa de parteneri care gandesc si arata mai putin conventional, chiar ciudat. Iti place sa experimentezi, dar exista si momente in care simti nevoia sa fii singura pentru a-ti incarca bateriile...
pentru a o lua de la capat.
 

Comentariile 51-70 din 70

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • me_yonutza_2009 pe 27 Ian 2010, 18:00
    zodia varsator

    da ... aproape tot este adevarat**** in mare parte :D

    0
    0

  • femeia pe 14 Ian 2010, 21:38
    varsatoare

    Se mai zice ca varsatorii sunt inteligenti,posesivi insa si echilibrati. In mare parte, cam tot ce e scris e adevarat.

    0
    0

  • sunshineluiza pe 12 Ian 2010, 01:03
    zodia varsator

    cu toate ca e adevarata,ceea ce zice aceasta zodie,dar cateodata de dragul celui pe care-l iubesti faci toate compromisurile ca sa-l ti langa tine.eu asa am ajuns din rebela in a-mi plange de mila ca nu am libertate!cum se poate asta?

    1
    1

  • Adan pe 10 Ian 2010, 23:50
    Realitate vs fictiune

    Toti ne credem nemaipomeniti si consideram ca o zodie este mai buna decat alta, dar eu nu cred asta. Cred ca toti suntem la fel si nu are absolut nici o importanta ziua in care te-ai nascut. Daca iubesti pe cineva, toate prostiile despre compatibilitati in functie de ziua in care te-ai nascut, te nume, te culoarea parului si alte porcarii, trec pe planul secund. Va doresc sa iubiti si sa fiti iubiti. Nu tineti cont de toate porcariile pentru c o sa va afecteze aiurea o relatie care va poate face fericiti.Mult noroc

    1
    1

  • didi pe 2 Ian 2010, 11:08
    nelly

    ma faci sa rad,esti varsator?nu toti varsatorii snt la fel,depinde de ascendent,dar toti ne credem superbi,si depinde si de cei 7 ani de acasa,depinde peste cine am dat si il terorizam cu dorinta noastra de a fi independente si de a sari in ajutorul altora,e ciudat zodiacul vechi romanesc unde spune ca o sa fim muscati de un caine turbat(acel caine poate sa fie un viciu,cine stie sau e un caine cu doua picioare)

    6
    0

  • nelly pe 2 Ian 2010, 00:45
    mare dreptate aveti

    asa este!varsatorii sunt de pus la rana dar trebuie sa ai grija cum^ii legi^k s-ar putea sa doara locul ala.....va pup .

    4
    0

  • e pe 1 Ian 2010, 19:54
    :)

    chiar ma reprezinta... v-am pupat!!!

    0
    0

  • pisoaca pe 30 Dec 2009, 23:52
    asa e !!

    sunt cicalitoare ,irascibila si uneori sufocanta ,pt iubitul meu!!!!dar uneori sunt asa dulce si intelegatoare j foarte linistita!!!!si in domeniul gatitului stau destul de bn pt varsta me cred eu !!!!

    0
    1

  • cristina pe 28 Dec 2009, 23:38
    femeia varsator

    e adevarat ..ma caracterizeaza in toate...........mai bn nu se putea

    0
    0

  • MaryTzzaa pe 19 Dec 2009, 18:01
    nici nu se putea mai adevarat

    vorbesc serios.inainte nu credeam in astre,dar de un an de zile aproape in fiecare zi imi citesc horoscopul,dar vreau sa spun ca 95% este adevarat,restul 5% este diferenta de la o persoana la alta.eu combinatia varsator-peste,ADEVARAT!

    0
    1

  • ceria pe 17 Dec 2009, 21:13
    varsatorii=nonconformisti si inteligentii

    Nu o spun pentru ca fac parte din aceasta zodie ci pentru ca am cunoscut persoane din zodia ''varsatorului'' care m-au fascinat prin inteligenta si farmec de aceea m-am maritat cu un varsator veritabil si stiti care-i rezultatul? ne iubim de 16 ani ,ba mai intens acum. Recomand combinatia varsator+varsator

    1
    0

  • michellle pe 17 Dec 2009, 19:19
    femeia varsator

    este adevarat in mare parte,mie una mi s potriveshte in totalitate sh sunt d acord sh cu compatibilitatea intre parteneri,am incercat sh este adevarat tot ceea ce scrie in aces articol.

    0
    0

  • Madimady pe 15 Dec 2009, 12:50
    perfect

    mi se potriveste la perfectie>:) nu degeaba sunt o varastoare...se zice k varsatorii domina zodiacul

    0
    1

  • samanu pe 9 Dec 2009, 08:00
    compatibil

    Sunt geaman. si la zodie se zice ca as fi perfect cu o varsatoare, dar ghinion n-am intalnit nici una. Fara obligatii si prejudecati ,de dragul ,experientei --vrei?

    0
    0

  • mada pe 4 Dec 2009, 21:51
    cam pe acolo

    sunt varsator si in mare descrierea din articol ma reprezinta, mai ales la compatibilitate. sunt casatorita cu un leu si tot ce scrie in articol cam asa e, cu exceptia faptului k iubitul meu s-ar supara dc as dori sa experimentam ceva nou in pat, din contra e incantat ;)). PS: sunteti unul dintre cele mai tari site-uri pt femei;), hai v-am pupat "varsatoarelor" :)) take care :*

    1
    0

  • valentinadina pe 3 Dec 2009, 18:27
    100%eu

    nici ca se putea mai bine sa ma descrie

    0
    0

  • Tarantus Nicoleta pe 3 Dec 2009, 10:05
    @mimi

    Articolul despre femeia in zodia pesti va aparea pe 8 decembrie, martea viitoare:)

    0
    0

  • mimi pe 2 Dec 2009, 19:44
    pesti?

    dar cu pesti cum ramane? noi mereu ramanem ultimi,chiar e enervanta treaba.

    1
    0

  • didi pe 2 Dec 2009, 16:45
    asa e

    dar nu mai snt o gospodina perfecta,spre rusinea mea,dar4 zic:e irelevant sa speli vasele-imi trebuie o masina de spalat vase,mai bn imi consum energia cu altceva

    1
    1

  • ionsimona13 pe 2 Dec 2009, 15:05
    Femeia varsator

    In mare parte este adevarat.

    0
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod