Razvan si Dani iti dau intalnire de 1 decembrie

Surprizele se tin lant de Ziua Nationala a Romaniei. Fie ca vrei sa petreci un 1 decembrie in caca, fie ca vrei sa iesi in oras oferta este variata.
Surprizele se tin lant de Ziua Nationala a Romaniei. Fie ca vrei sa petreci un 1 decembrie in caca, fie ca vrei sa iesi in oras oferta este variata.

Razvan si Dani fac "Cantarea Romaniei" la Antena 1


Antena 1 a pregatit pentru Ziua Nationala a Romaniei un spectacol de proportii mari, plin de surprize si de vedete pregatite de sarbatoare. Matinalii Razvan si Dani vor fi gazdele show-ului "Cantarea Romaniei” de 1 decembrie, la Antena 1, incepand cu orele 20.00.

In ultimele saptamani, romanii au raspuns invitatiei Antenei 1 de a-si alege un nou imn de suflet, care sa ii reprezinte mai bine pe ei si pe anul 2009. Telespectatorii si-au exprimat preferintele prin vot online pentru melodiile favorite, iar pe durata emisiunii "Cantarea Romaniei" vor ramane in cursa doar cele mai bune 12 piese. Telespectatorii vor vota prin sms castigatoarea.

Cantareti si formatii cunoscute vor interpreta, de 1 decembrie, melodiile ramase in cursa pentru titlul de imn simbolic al Romaniei intr-un stil muzical inedit atat pentru interpreti, cat si pentru felul in care suntem obisnuiti sa auzim melodiile calificate.


Razvan si Dani considera ca interpretarea in premiera intr-un stil original a unor melodii consacrate si votate de catre romani este un element surpriza care va face deliciul telespectatorilor. "E un exercitiu de imaginatie. Deja de multi ani se discuta despre nepotrivirea imnului actual al Romaniei cu diverse situatii. Am incercat sa facem un show din asta. Am invitat artisti de la Simplu, Nelu Ploiesteanu, Ladies, trupa Mandinga, sa preia pe versuri un pic schimbate, piese celebre propuse chiar de telespectatori, sa incercam sa ne alegem un imn de suflet", explica ei.

Telespectatorii vor avea din nou posibilitatea votului in direct pana la sfarsitul emisiunii "Cantarea Romaniei". Melodia castigatoare va deveni imn simbolic al Romaniei si va fi fredonata de milioane de romani alaturi de vedetele Antena 1, sub motto-ul "Cant Tare Romaniei".

Vor urca pe scena Lupu Rednic, Gelu Voicu si Robert Tarnaveanu, Mihai Traistariu, Ladies & Nelu Ploiesteanu, Mandinga, Simplu, Distinto, Nicolae Guta si Cristiana, Cassa Locco, Mirabela Dauer si Clejanii, alaturi de vedete ale Antenei 1, cum ar fi: Mihai Bendeac, Bianca Dragusan, Crina Abrudan, Roxana Ionescu si Cristina Dochianu.
in juriul care va evalua interpretarile inedite ale artistilor se vor afla: Cornelia Rednic, Rica Raducanu, Ana-Maria Prodan si Ionut Iftimoaie. Atmosfera va fi inveselita si de momente umoristice ale lui Jean Paler si ale Marinelei Chelaru.

Matinalii promit un show de proportii mari, in primul rand. „Noua, romanilor, ne place sa ne distram in general, dar mai ales de ziua noastra. Telespectatorii sa se astepte la trupe care canta live. Este un exercitiu interesant si pentru ei sa abordeze genuri muzicale noi in premiera. Spre exemplu, trupa Mandinga canta saraiman in varianta latino”.

Emisiunea speciala se va desfasura sub motto-ul "Cant Tare Romaniei", ceea ce vor si face vedetele invitate de Razvan si Dani, intr-o demonstratie de forte si talent, cu totul plina de energie.

La MTV asculti muzica romaneasca


Daca traficul din Romania nu te ajuta sa ajungi sa sarbatoresti cum se cuvine de 1 decembrie, MTV este alaturi de tine. Ziua Nationala va fi anul acesta o adevarata sarbatoare a romanilor. Telespectatorii se vor distra ascultand muzica buna cantata de catre cei mai cunoscuti interpreti din Romania.
Iris, Voltaj, Parazitii si Simplu sunt trupele ale caror povesti vor fi spuse de 1 decembrie la MTV.

Cum au debutat pe scena romaneasca, cate albume au lansat, dar si ce performante au inregistrat in industria muzicala sunt cateva dintre intrebarile telespectatorilor ce vor primi raspuns de 1 decembrie la MTV!

Mai mult, de la ora 21.00, MTV redifuzeaza concertul "MTV Days" de anul acesta, sustinut de 13 dintre cele mai fredonate trupe romanesti ale momentului!

Martha Stewart face show la Romantica


Din 1 decembrie Martha Stewart revine la Romantica in cadrul celebrului sau show, ajuns acum la al patrulea sezon. Emisiunea va fi difuzata in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 15.00. In cel de-al patrulea sezon al cunoscutului Martha Stewart Show  aflam impreuna cu celebra gospodina a Americii retete delicioase si trucuri uimitoare pentru gospodarie. Acest sezon a inceput sa fie difuzat in SUA in 15 septembrie 2008 iar difuzarea lui reprezinta o premiera in Romania.  

In fiecare emisiune Martha va avea invitate  celebritati din diverse domenii alaturi de care va gati sau va confectiona obiecte utile: Bill Clinton, Rosie O`Donnell, Anil Kapoor, John McEnroe, Sigourney Weaver, Jane Seymour, Johnathan Rhys, Diane Lane, Kate Walsh, LL Cool J si multi, multi altii.  Totodata vor fi invitati bucatari apreciati din diverse restaurante mari ale metropolei newyorkeze si Martha va sustine chiar si o scoala de Gatit  in care va oferi sfaturi si ponturi foarte utile.
La acestea se adauga si retete exotice din gastronomia unor tari ca Thailanda, Mexic, India sau Maroc. Martha Stewart ofera un show de exceptie la Romantica.
30 Noiembrie 2009
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anca943 pe 10 Dec 2009, 11:07
    id-urile mele

    Buna!Ma numesc anca,sunt din comuna poiana mare judetul dolj,am 14 ani,sunt in clasa a7,id-urile mele sunt anca943 si ancaelena34 poze cu mine aici http://anca943.hi5.com/friend/p445522868--patrascioiu+_anca-elena--html sau http://anca943.sunphoto.ro/Eu

    0
    0

  • Alexandra pe 1 Dec 2009, 11:01
    chiar asa?

    "un 1 decembrie in caca"? :)))) nu, multumim! poate sunteti dvs.amatoare, dna Ghinea

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod