Dragoste si sex - femeia in zodia taur

Barbatul taur

Barbatul taur este puternic, cel putin asa arata, si asteapta foarte mult inainte de a lua o decizie. Odata luata o hotarare, se ofera persoanei iubite cu pasiune inflacarata. Stie sa lupte cu indarjire pentru a-si pastra iubita, este fidel si plin de pasiune. Barbatul taur nu poate fi tinut in frau, iar daca incerci sa faci acest lucru va riposta si va incerca sa se apere.

Impreuna puteti avea mai multa putere, puteti face multi bani si chiar o familie fericita. Exista atractie fizica si multa senzualitate, iar relatia poate fi una de durata, potrivit Sexualastrology.com.

Partidele sexuale dintre voi iti pot modifica modul de a gandi, iar dragostea iti poate taia respiratia. Inainte de a face sex, gandeste-te bine inainte! Barbatul taur este loial, senzual si foarte indragostit de tine - exact ceea ce cautai. Gandeste-te bine: esti indragostita cu adevarat? Ca sa nu regreti mai tarziu...

Barbatul gemeni

Fie va placeti de la inceput, fie niciodata. Vor exista multe conexiuni sexuale si conversatii, care v-ar putea lasa muti de uimire.

Tu iubesti provocarile, iar barbatul gemeni este foarte atragator pentru tine, mai ales ca este inteligent si frumos. Insa, tu iti doresti siguranta pe care el nu ti-o poate oferi, fiind mult prea libertin. Poate exista o relatie intre voi, dar doar daca va doriti o relatie plina de drame, despartiri si impacari dramatice. Tu trebuie sa ii oferi barbatului gemeni libertatea de care are nevoie, iar el trebuie sa isi tempereze dorinta exagerata de a avea mereu grija de tine. Partidele de sex pot fi oribile sau extraordinare. Va trebui sa faceti multe compromisuri daca va doriti o relatie de lunga durata.

Barbatul rac

Esti capabila sa ii indeplinesti acestui barbat toate fanteziile sexuale! Combinatia este perfecta pentru sex si dragoste. Amandoi sunteti afectivi, senzuali si doritori sa intemeiati o familie. Atunci cand va intalniti, sunteti capabili chiar sa va parasiti iubita/iubitul alaturi de care sunteti in momentul respectiv. Barbatul rac a intalnit in sfarsit pe cineva alaturi de care sa traiasca la aceeasi intensitate... Veti calatori si veti impartasi multe experiente impreuna.

Tu iubesti profunzimea racului si ai renunta la orice pentru a fi langa el. Sexul este ceea ce te va atrage, iar dragostea dintre voi va mentine relatia pe cele mai inalte culmi. Atentie! Intr-o relatie cu un barbat rac va trebui sa iti domolesti incapatanarea.

Barbatul leu


El va fi cucerit de senzualiatea si pasiunea ta. Impartasiti acealeasi idei in ceea ce priveste sexul, iar acesta este inceputul perfect al unei relatii. Vei sta alaturi de acest barbat in perioadele cele mai proaste si cele mai bune, ii vei oferi siguranta, exact lucrul de care are nevoie. Pentru tine, independenta leului este foarte atractiva si va veti indragosti nebuneste unul de celalalt. Leul te considera o prietena adevarata, lucru care va dainui in timp, chiar daca atractia fizica dispare. Veti avea ocazia sa invatati foarte multe unul de la celalalt.  

Barbatul fecioara

Va place sa comunicati, reusiti sa va intelegeti instinctiv si impartasiti aceleasi teluri. Sunteti perfecti unul pentru celalalt, iar relatia are un viitor sigur. Atractia puternica si loialitatea va tine mult timp impreuna. Rudele ar putea sa aiba ceva de spus in privinta relatie voastre, dar asta nu ar trebui sa va afecteze. Concentrati-va asupra vietii in doi!
 

Comentariile 51-60 din 60

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mihaela pe 19 Feb 2010, 20:49
    pentru elena

    esti taur;) sunt nascuta si eu tot pe 21 mai si multa vreme am avut dubii dar acum sunt sigura ca sunt taur.bine...depinde si ora la care esti nascuta:)

    4
    1

  • Mastretta pe 5 Feb 2010, 16:30
    pentru elena

    esti gemeni.zodiile nu se termina pe 22 sau pe 23.zodiile sunt de pe 21-20 20 -21 cam asa.eu sunt pe 20 mai si sunt taur.e ultima zi. zodia tarului incepe pe 21 aprilie si se termina pe 20 mai.gemeni incepe pe 21 mai si termina pe 20- iunie.

    4
    1

  • pentru elena!! pe 4 Ian 2010, 20:11
    nu shtii ce zodie eshti??

    desigur ca TAUR...Zodiile se termina cu data de 22 sau 23 asha ca eshti TAUR.....

    4
    1

  • ELENA pe 30 Dec 2009, 22:18
    help

    ajutatima si pe mine sa stiu ce zodie sunt.Sunt nascuta p 21 mai si nustiu ce zodie sunt,In ziare scrie ca sunt TAUR iar in reviste spune ca sunt GEMENII ce sa cred?

    2
    3

  • Dumitrescu pe 19 Dec 2009, 19:10
    eu taur - el varsator,- eu taur- el scorpion

    compatibilitate intre mine taur si partener care este varsator mereu fara bani si un altul care este sorpion.

    4
    4

  • EXUVIELLA pe 18 Dec 2009, 17:35
    PARCA MA DESCRIE :D

    Barbatul TAUR:"Stie sa lupte cu indarjire pentru a-si pastra iubita, este fidel si plin de pasiune. "nimic mai adevarat !!

    5
    2

  • aylin pe 17 Dec 2009, 23:06
    este adevarat ce spun astrele?

    sunt o domnisoara din zodia taur iar partenerul meu este din zodia gemeni...poate este o coincidenta sau poate chiar astrele spun adevarul...dar cert este faptul k tot ce am citit corespunde reletiei noastre.Mi-е greu sa cred ce se scrie, sa stiu k relatia dintre un taur si un nativ gemeni nu poate sa fie una fericita....

    5
    2

  • Lola pe 9 Dec 2009, 18:13
    Intr-adevar

    Sunt o femeie taur. Intr-adevar, sunt atat de materialista, incat nici salariul prietenului meu nu ma intereseaza. De unde le scoateti?

    10
    2

  • teo pe 7 Dec 2009, 19:35
    te poti astepta la multe de la un barbat

    bine zice zodiacul meu

    3
    0

  • rus anamaria dana pe 4 Dec 2009, 13:17
    gemeni

    cat de bine poate sa mearga relatia

    2
    3
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod